Győzike nélkül tér vissza a Showder Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a nézettség persze, hogy nagyobb lett volna, de ha 22.00-tõl hozott volna 500e-t, akkor nagyobb bukta, mintha 23.00-tól 300e-t hozna. nem az abszolút számokat kell nézni, hanem a közönségarányokat.
annyi a difi a két mûsor között, hogy az egyiket egy sikermûsor vezette fel, míg a beugró a bénán felvezetett popdaráló miatt is behalt.
annyi a difi a két mûsor között, hogy az egyiket egy sikermûsor vezette fel, míg a beugró a bénán felvezetett popdaráló miatt is behalt.
a beugrónak is nagyobb nézettsége lett volna, ha a tv2 nem olyan beszari és korábbi idõpontot ad neki. ha odáig fel bírtam lenni megnéztem.
a showder klubbal ilyen gond nincs, mert még az ébrenléti határon belül kezdõdik.
a showder klubbal ilyen gond nincs, mert még az ébrenléti határon belül kezdõdik.
te igen. sokan mûsort néznek, de még többen zombik és nem nyúlnak a kapcsolóhoz. gyenge mûsor után nem tudsz sikert kreálni. sokak számára ez fura, de a tévénézõk jó része nem tudatosan nézi a tévét.
A Beugrót is nagyon szeretem és a Showder Klubot is. Sajnálnám, ha bármelyik bukó lenne.
De azt nem igazán értem, hogy miért van jelentõsége, hogy milyen mûsorral adják egy estén. Én akkor szoktam bekapcsolni a tv-t, ha meg akarok nézni valamit és még véletlenül sem fogok valami teljesen más stílusú gagyit megnézni csak azért, mert az én mûsorom elõtt van.
De azt nem igazán értem, hogy miért van jelentõsége, hogy milyen mûsorral adják egy estén. Én akkor szoktam bekapcsolni a tv-t, ha meg akarok nézni valamit és még véletlenül sem fogok valami teljesen más stílusú gagyit megnézni csak azért, mert az én mûsorom elõtt van.
Most lehet itt fikázni mindent, és mindenkit, (én pölö a showder-t és a bazseválóst rühellem) de semmi értelme, mert mindenki azt nézi, ami neki tetszik (nekem a Beugró)!!! Ennyi...
szerintem valamit félreértettél.én nem írtam h jobb a beugró mint a showder klub,mert valljuk be hogy nem az.de nekem mindkettõ bejön.ha szerinted a "moregyõzõ" jobb a beugrónál akkor nézd azt. szíved joga
a beugró mint igényes, parádés mûsor?Hát nem tudom...azoktól a makiktól szerintem még moregyõzõ is jobb (pedig utálom)...De az, h a showder klub, alatta van az amúgyis kb békasegge beugró alatt, hát ez valami vicc?Vagy te is indulni akarsz? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> A beugró egy erõltetett lófax, a gyõzikét meg már az elsõ résztõl elkapcsolják az értelmesebbjei.A showder viszont jó szvsz.Max, lehet annak nem tetszik, akit megsértenek a srácok és a szívére veszi <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
addig örülj, amíg nem 9-tõl van. 10-tõl sikeres lehet, míg 9-tõl szinte azonnal megbukna. jobb a kései lét, mint a nemlét. (hú, de mély volt😊
Szekeres Viki, nem szép dolog, hogy mindig magadat véded fórumban "kalapos01" név alatt. Eddig elnéztem, mert én is ezt csinálnám, de feltûnõ, hogy csak akkor írsz ide ha szidják az irományod. egyébként szinte mindet elolvasom.
számomra a rádiókabaré, beugró, mindenféle Fábry és a Gyõzike ugyanazt a minõsíthetetlenül alacsony színvonalat jelentik, szánalom, hogy valaki ilyenek elé leül. és az hagyján, de ugyanúgy veri a mellét beugróra, mint azok a szerencsétlenek, akik azt hiszik hogy a Discovery / National nézésével õk valami qrva intelligensek lesznek 😊 de hát szép dolog a népbutítás 😊 <#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Belehaltak volna ha elõre teszik 9-re?
hú, és a rádiókabaré elõtt meg elmész bármikor a godot caféba. újszülött-effekt. aki elõször hallja, annak új. attól még eredeti, hogy te már hallottad.
a standup olyan mûfaj, mint mondjuk a bûvészet, a legnagyobbaknak is évente-kétévente van új mûsoruk. (jeff dunhamnek hány comedy centralös specialje volt?) addig napi szinten a szokásos 30-50 perccel hakniznak, s persze a mûsort mindig megtoldják friss dolgokkal, de a váz azonos. nem is értem, hogy mit vársz egy showder klubtól. nyilván nem azoknak szól, akik ismerik a fellépõk mûsorait.
(más kérdés, hogy ami jó, az másodjára is jó.)
a standup olyan mûfaj, mint mondjuk a bûvészet, a legnagyobbaknak is évente-kétévente van új mûsoruk. (jeff dunhamnek hány comedy centralös specialje volt?) addig napi szinten a szokásos 30-50 perccel hakniznak, s persze a mûsort mindig megtoldják friss dolgokkal, de a váz azonos. nem is értem, hogy mit vársz egy showder klubtól. nyilván nem azoknak szól, akik ismerik a fellépõk mûsorait.
(más kérdés, hogy ami jó, az másodjára is jó.)
Azért a Showder Klub-ot is elkerüli az eredetiség jó messzírõl. Ha tudni akarom, mi lesz 2-4 hónap múlva a Showder Klub-ban, meghallgatom a rádiókabarét.
hát ez egy jó kérdés.én sem vagyok egy nagy színházba járó.évente max 1-2 alkalom van mikor eljutok egy elõadásra.nem egyszerû megfejteni az emberi gondolkodást. azt leszámítva h melyik mûsor az egyszerûbb mindkettõ szórakoztató, és én mint humort kedvelõ ember,élvezem is ezeket.
ha lehetne találgatni akkor azt mondanám h a kereskedelmi csatorna mûsoraira iránt sokkal nagyobb az érdeklõdés.(és a showder név is vonzó lehet fábri által) ám 1-2 éve a beugró a tv2-nél kezdett és ott sem produkált elegendõ nézettséget. Tehát az elõbbi feltételezés sem igaz.
mindenki áradozik különbözõ fórumokon h "milyen jó mûsor a beugró". de ez mégsem mutatkozik meg a nézõszámban.most vagy nagyon sokan kamuznak, vagy már túl késõ van 11kor és mindenki alszik? ...nem hiszem
ha lehetne találgatni akkor azt mondanám h a kereskedelmi csatorna mûsoraira iránt sokkal nagyobb az érdeklõdés.(és a showder név is vonzó lehet fábri által) ám 1-2 éve a beugró a tv2-nél kezdett és ott sem produkált elegendõ nézettséget. Tehát az elõbbi feltételezés sem igaz.
mindenki áradozik különbözõ fórumokon h "milyen jó mûsor a beugró". de ez mégsem mutatkozik meg a nézõszámban.most vagy nagyon sokan kamuznak, vagy már túl késõ van 11kor és mindenki alszik? ...nem hiszem
Én pl. a showder klubbot mindig megnézem és szeretem, a beugrót meg valahogy nem, pedig már többször is volt hogy belenéztem de pár perc után mindig megunom.
és érdekes, hogy a beugróra nem mondja senki, hogy nincs semmi eredeti ötletük, mindent koppintanak😊 (mondjuk, aki tényleg a klasszikus whose line is it anyway-eken nõtt fel, annak a beugró csak béna másolat, de még így is nagyon szórakoztató. megvallom, azt megérteném, ha a showder klub bukna, de szerintem a beugró sokkal kommerszebb szórakozás. mondhatnám, hogy míg a showder klub gyakran operál intelligens humorral, addig a beugró csontegyszerû, iqnulla emberek számára is érhetõ lenne. s mégis az elõbbi a sikeresebb. affene sem érti.
megjegyzem, a beugró nem csak azok számára nagy újdonság, akik nem láttak angolszász imprósókat, hanem akik nem járnak színházba, mert azért olykor látni hasonlókat. tényleg, miért nem jár a nép színházba?
megjegyzem, a beugró nem csak azok számára nagy újdonság, akik nem láttak angolszász imprósókat, hanem akik nem járnak színházba, mert azért olykor látni hasonlókat. tényleg, miért nem jár a nép színházba?
azt hittem már nem is folytatódik, 😊
Ja megvan Beliczai Balázs 😊
Kiss Ádám, Kovács András Péter, Hadházi László, Kõhalmi Zoltán, Bödõcs Tibor nekem õk a kedvenceim 😊 Viszont nem látom itt annak a tanár gyereknek a nevét, õ hova lett, pedig õ is jó.
Beugró & Showder klub, tényleg ez a két mûsor amiért érdemes bekapcsolni a TV-t, na meg egy-két jobbfajta sorozat... semmi másért...
A beugró szerintem parádés,a showder klubbal egyetemben.Ezekre a mûsorokra mindig próbálok idõt szakítani ha tehetem.A showder klub megadja az alaphangot a 7hez, a beugró pedig a 7végéhez.Sajnálnám ha levenné az m1 ezt a jó kis impros mûsort, csak azért mert a sok fogalmatlan embernek a gyõzike szórakoztatóbb,és az igényes humorra nem kíváncsi.Azok is egyenesíthetnék a kasztát akik fel vannak háborodva h nem lesz gyõzike show,csak inkább maguk ellen fordítsák az élét.
Gondolom a nézettségi adatokra.
A Beugró is élõben az igazi - kár, hogy nem a teljes elõadás megy le, csak egy szabaszétvágott verzió.
A Beugró is élõben az igazi - kár, hogy nem a teljes elõadás megy le, csak egy szabaszétvágott verzió.
Én nem rajongok a Doktor Csontért, de a hétfõ este 10 óra elég információt hordoz szerintem.
Pedig a Beugró is jó kis mûsor. Jókat lehet rajta derülni. És ez a lényeg.
arra hogy a beugrót az értelmesebbek nézték mivel nincs benne egy IQ 0 kisebbségi 😊
"azóta az m1 is bebukott a Beugróval"
Ezt kifejtené bõvebben is a kedves cikkíró? Mire alapozza?
Ezt kifejtené bõvebben is a kedves cikkíró? Mire alapozza?
A cikk gyakorlatilag nem sokmindenrõl szól, a lényeges információ hiányzik belõle, hogy tulajdonképpen akkor innentõl mikor fog kezdõdni, ez csak annak mond valamit, aki állandóan a tv elõtt ül, és betéve tudja, hogy mi mikor van, de legalábbis Doktor csont rajongó. Viszont ez azért tetszett, annak ellenére, hogy kissé magyartalanul van fogalmazva: (utóbbi rajongói már egyenesítik ki a kaszákat). Így szombat reggel megadta a hangulatot egy kis kuncogáshoz... 😊