5
  • Tetsuo
    #5
    nem USA, hanem a multicegek.
    Nem USA mondja meg mi legyen, hanem a globalis multicegek, akik mar tulnottek 1-1 allamon es a(z oket szabalyzo) torvenyekre is nagy befolyassal vannak.
    Oket 1 dolog erdekli.
    A profit.
  • bigjoe
    #4
    Én dolgoztam az IBM-nél és az Indiaiak tényleg sötétek. Pontosabban, nem megfelelően képzettek. Apró részfeladatot jól elvégeznek, de sem átfogó tudás (informatika) sem kreativitás nem jellemző rájuk.
    amit meg össze makognak az olyan messze van az angoltól mint ide Kamcsatka..
    A Buta amerikaik mindent kiszerveznek kinába és Indiába azt maj 100 év múlva csodálkozni fognak, hogy az iskolába kínaiul kell tanulni a gyerekeiknek..
    Basszus senki nem látja, hogy az USA jóvoltából itt a SÁRGA VESZEDEEM!!!
  • Chriss745
    #3
    Olcsó munka Indiában? Csak hiszitek! 3x annyiért dolgoznak mint mi. Megsúgok egy titkot, az IBM épp el akarja hozni minden munkáját Indiából, mert egyszer nagyon sötétek, másodszor meg nagyon drágák. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy az elküldött amerikai kollégák átmennek szép lassan az indiai IBM-hez, és még többet is kapnak.

    Szeretnék mindenkit felébreszteni csipkerózsika álmából, a világon mi dolgozunk a legolcsóbban!!! Kína és India is lehagyott minket!

    Magyar = rabszolga
  • HyBrYd
    #2
    Elég hülyén jött le ez a hír a sajtóban, de igazából ott van a sorok között az igazság. Kiszervezik Indiába a munka egy részét, olcsóbb munkaerő több profit.
  • Gaboca76
    #1
    Nemértem!
    Mért épit le ha nyereséges a cég?
    Profit mindenek felet!!
    Pokolra az IBM el!