28
-
TeDDyRuSh #28 Remélem Szujó Zoli sokáig marad. Félelmetes kiket tud beszervezni riportokra, feladatokra. Látszik, hogy baromira élvezi, és ezért megy neki olyan jól. A sportriporterek közül nekem Ő az ász. -
Lalee1 #27 Hát én be is f.snék ha Baumgartner-t beültetnék. Félreértés elkerülése végett, nem a vezetői tudásával van bajom, csak ha vki kommentál akkor azért tudja már magát verbálisan kifejezni, ne csak fél órás Ő-ket hallgassak. Részemről Palik maradhat, rajta tudok kacagni, Wéber Gábor meg ellát alatt szakmai, félszakmai infókkal. -
NSC #26 az a baj hogy ez egy kereskedelmi adó és nem a sport tartozik elsődlegesen a profiljába.ha a közvetítési jogot megvásárolná egy kifejezetten sportcsatorna (vmelyik a sok közül) akkor ezeket az elvárásokat jobban tudná teljesíteni.
off: az idegesít a legjobban hogy a BL-t(foci,kézi) a ..rva TV6-nak kell közvetíteni,aminek a lefedettsége jóval alacsonyabb mint bármelyik nagyobb sportadóé (pl.Sport1,eurosport) -
NSC #25 Nekem semmi problémám nincs se Palikkal sem azzal ahogy közvetítik a futamokat.Palik igen is izgalmasabbá tudja tenni a szituációkat és fel tudja spanolni az embert is. Nem tudom h minek bele több szakmaiság mint amennyit tartalmaz.De mint már azt írta valaki,nekünk nincs Niki Laudánk csak egy Baungátnerünk akinek bár van 1 év gyakorlata és 1 megszerzett pontja,nem tudom mennyire lenne ő hiteles kommentátorként.És azért Palik is konyít valamicskét az autóversenyzéshez így a Hungaroring igazgatójaként."És az olyan ripacsokat, mint Palik Rallysnakhiszemmagam László rövid úton lapátra tenni." - hát azért a Dakaron majdhogy végig egyenletes teljesítményt nyújtva első 10 közelében lenni nem kis dolog.
De mielőtt megvádolnátok nem vagyok én Palik fan.De szerintem nem kell őt fikázni mert elég sokat tett a magyar autósportért.
Akinek meg nem tetszik a kommentár vegye le a hangot és nézze úgy. -
#24 Azért szerintem a kiemelten kezelés a következőket jelenti:
- Német RTL-hez hasonlóan helyszíni jelentkezés, helyszíni műsorközvetítés.
- Nem fél órával, hanem legalább 1 órával a verseny kezdete előtti műsorkezdet.
- (legalább a Magyar Nagydíj alkalmával) valamelyik szabadedzés közvetítése is.
- Esetleg GP2-es futamokat is lehetne adni, nagyon jók szoktak lenni.
- Palik Laci maradhat, bírom a stílusát :) -
bmw #23 Palikot kezdem mar utalni, a Veber Gabi az maradhat az azert valamennyire realisan latja a dolgokat... -
ldavid #22 egy magazint összeüthettek volna múlt vasárnapra is, különösen most, hogy ennyi a változás -
Kferro #21 Így van. A régi Magyar Televíziós közvetítésnél lényegesen többet nyújt:
- stúdióbeszélgetés az időmérő és a verseny előtt, kicsit utána is.
- helyszíni tudósító, aki intejúkat készít.
- fél órás magazinműsor a versenyt követő héten (persze ez igazán lehetne 1-2 órás :))) ) -
winnie #20 pláne. szerintem így is korrekt, hogy van helyszíni emberük, ha pedig a reklám az ára, hogy legyen itthon F1, akkor ki lehet bírni. nem véletlen, hogy az egyik legnézettebb műsor itthon. -
Kferro #19 Ráadásul jelentősen megdrágítaná a közvetítést, így még több reklámra számíthatnánk. -
winnie #18 forma1 helyszínről? mármint, hogy elmegy palik melbourne-be, beül a riporterfülkébe és ott nézi a monitort? focinál még van plusz, de mi pluszt adna a nézőnek forma1-nél? -
winnie #17 kit érdekel, mit mond. aki beszédet akar közben, az viszont szórakozhat. a kép a lényeg, nem? -
#16 bementek egy bourdaisházba, felszedtek egy csúnya nőt, rondaniszt, majd ettek egy jeantottát, ott ahol a takumaszatol, és a nigel menszel, és a balatont is visszatöltötték, így nem csinálnak benne biomassát, és nem írnak le egy hamilton kört sem a sennabálák körül, no meg nem kérdezik meg a lovat hiányoló bárányt sem, hogy: Bari kell ló? -
#15 élőbe kéne közvetíteni riportokat, nem csak a jövöheti összefoglalóba, mert addigra 100-szor elolvasom neten:D -
temes69 #14 remélem palik nem közvetít már az idén mert néha akkora hülyeségeket mond, hogy ha a kutya megenné megveszne tőle. mondjuk a czollnernek meg a studiósok csinálhatnának valamit a hangjával mert kva idegesítő, pláne amikor kiabál. biztos tudnának rajta mélyíteni valamit, vagy mittomén... -
#13 És gondolom, a 8. évben sem fog sikerülni a helyszínről közvetíteniük. -
#12 A legtöbb ezek közül már nem fog működni mivel az ITV-s mirrorok. Mostantól a BBC fogja közvetíteni.
A kiemelt közvetítés pedig ott kezdődne az rtl részéről, hogy azoknak a futamoknak is élőben adná az időmérőjét amik szombaton 8-kor főműsoridőben zajlanak.... -
#11 az elmúlt nagyon sok évben orf1-en élveztem heinz prüller 30-40 éves tapasztalatát, alex wurz ko-kommentátor szakmai és humoros hozzászólásait, és ha tehetem, az rtl-klubnak a közelébe sem megyek, mert elég komolytalanul állnak a témához. szujó viszont üdítő kivétel, mert ő tényleg bedolgozta magát a paddockba, lényegesen hitelesebb mint bármelyik kommentátor-wannabe. -
Kferro #10 Köszönöm a linkeket! -
#9 dettó. néha idegesítő a palik, de így vagy úgy, plusz körítést ad a futamoknak. amikor nem ő kommentál, az sem zavar, de érezhetően nem annyira "szórakoztató"a komment, bár kétségtelenül szakmaibb. -
aneurysm #8 Nekem bejön a Palik kommentálása. Legalább lehet röhögni, ha unalmas a futam.
De ha nem ő van akkor én is át szoktam kapcsolni a németre, mert ott 16:9-ben adják. Jó lenne, ha RTLKlub is átállna rá. -
#7 Ezeken a linkeken legtöbbször a pénteki szabadedzést is közvetítik. Van amelyik lengyel és megy alatta a közvetítés, van amelyik francia, de a van amelyeknél nincs semmi komment csak mutatják a versenyt/időmérőt/edzést.
LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5
-
torcipepe #6 de nekünk csak egy Baumgartner Zsoltink van, az sem ért hozzá.
a reklámról meg annyit, hogy fű alatt csinálják.
akkor se szakíthatnák meg a közvetítést ha kitör a 3. világháború. ezt még maguk az RTL-es kommentátorok mondták néhány éve. -
Kferro #5 Én is néha át szoktam kapcsolni a német RTL-re, nagyon tetszik a körítés, és az, hogy a verseny vége után még legalább egy fél órát jelentkeznek élőben a helyszínről és néha a versenyzőket is mikrofonvégre kapják.
Ám sajna sokkal többet reklámoznak, mint az RTL KLubon, ráadásul nem osztott képernyőn, hanem fullra elveszik a közvetítés képét. -
Kferro #4 Immovable!
Tudsz adni olyan linket, ahol élőben lehet nézni az időmérőt? -
kutyak #3 Egy kis szakmaiságot kellene belevinni, olyanokra bízni a kommentálást, akik értenek valamicskét a autótechnikához. És az olyan ripacsokat, mint Palik Rallysnakhiszemmagam László rövid úton lapátra tenni.
Időnként a német RTL-en nézem a közvetítést, az is kereskedelmi adó és ennek ellenére a közvetítés szinvonalas, a kommentátorok felkészültek és olyan szakértők vannak, mint Niki Lauda. -
#2 RTL-es közvetítés egy szégyen. Ezért kell a neten nézni. :)
-
nohea #1 a kiemelt kezelés ott kezdődne, hogy nem reklámoznak a futam alatt, függetlenül attól h hogy van megoldva sajnos egy ideje már ezt se tudják tartani, pedig mikor m1től anno átvették, égre-földre esküdtek, h nem lesznek reklámokkal megszakítva a versenyek.