Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Beszereztem én is ezt a játékot most hogy 10 euro volt a pack.
Hát még csak egyedül belenéztem. Ha vannak még hozzám hasonló kezdõk (vagy profik) akik velem együtt pusztulnának akkor steam-en felvehetne Gabe_18_ néven.
Beszereztem én is ezt a játékot most hogy 10 euro volt a pack.
Hát még csak egyedül belenéztem. Ha vannak még hozzám hasonló kezdõk (vagy profik) akik velem együtt pusztulnának akkor steam-en felvehetne Gabe_18_ néven.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ÉN csakis a legjobb mapokat szedtem össze !
(Prison Resident Evil Hive V1-V2 Heressy Beta Hospital Horror stb..)
(Prison Resident Evil Hive V1-V2 Heressy Beta Hospital Horror stb..)
Akkor lesz mibõl csemegézni !
Habár én csak 1,5 GB mapot gyüjtöttem össze !
De azok a legjobb mapok !
Habár én csak 1,5 GB mapot gyüjtöttem össze !
De azok a legjobb mapok !
Én még 1000 valahány ft-ért vettem a gamet, igaz dlck nélkül, de nekem csak egyedül a Dj karakter kéne.<#vigyor>#vigyor>
Amúgy nekem 238 órám van ebben a játékban.
Amúgy nekem 238 órám van ebben a játékban.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
csak nem mostanában 😊
kevesebb mint 3e mindennel együtt pedig nemsok érte...
Nekem eddig kereken 100 órám van benne 😊
kevesebb mint 3e mindennel együtt pedig nemsok érte...
Nekem eddig kereken 100 órám van benne 😊
lehet nyerni ingyé kf-et RÉSZLETEK
és féláron van jelenleg!!!
10juro össze pakkal együtt, 7,5 nélküle
pakok meg 0,74 vagy 0,89 juró
és féláron van jelenleg!!!
10juro össze pakkal együtt, 7,5 nélküle
pakok meg 0,74 vagy 0,89 juró
Köszi, akkor inkább maradok a steames megoldásnál. 😊 Olcsóbb, és így legalább lesznek DLC-k is.
#527: Szóval akkor abból sem mostanában lesz valami 😊
#527: Szóval akkor abból sem mostanában lesz valami 😊
hiába van ott, 1 hónap a feladási idõ.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
miután kiadták a Red Orchestra folytatását, utána majd kiderül 😛
Itt lehet kapni
Igaz külföldön van, pl én egy zene cd rendeltem az oldalról és itt volt 4-5 nap alatt, ingyen postával.<#vigyor>#vigyor>
Igaz külföldön van, pl én egy zene cd rendeltem az oldalról és itt volt 4-5 nap alatt, ingyen postával.<#vigyor>#vigyor>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ó hát az lófasz. 😊
Más:
Krva régen olvastam valahol hogy a fejlesztõk nekiestek a második résznek is, immáron ue3-al.
Lesz ebbõl valami, vagy törölték a projectet?
Más:
Krva régen olvastam valahol hogy a fejlesztõk nekiestek a második résznek is, immáron ue3-al.
Lesz ebbõl valami, vagy törölték a projectet?
Akkor a dlc-k is leszoktak árazva lenni !
Asszem minden egyes karakter dlc 1 euro volt vagy még annyi se !
Asszem minden egyes karakter dlc 1 euro volt vagy még annyi se !
Megköszönöm. (ilyenkor gondolom csak az alap szokott leárazva lenni ugye? Dlc-ket felejtsem el 😊 )
Tuti mikor lesz a Killing Floor nyári update akkor megint 75 %-os akcioban lesz !
Ha kell akkor én is megveszem neked giftként !
Ha kell akkor én is megveszem neked giftként !
Ahh köszönöm!
Az a baj h se asszonynak, se õsöknek nincs dombornyomott kártyájuk 😊))
Ha oylan 3k körül lezs az ára megint (nemtom most mennyi) akkor lehet igénybe veszem a segítséged! 😊
Az a baj h se asszonynak, se õsöknek nincs dombornyomott kártyájuk 😊))
Ha oylan 3k körül lezs az ára megint (nemtom most mennyi) akkor lehet igénybe veszem a segítséged! 😊
ez esetben keress valakit a családban vagy valahol aki segít megvenni
Ha megbízol pl bennem és segítek szívesen...
Ha megbízol pl bennem és segítek szívesen...
Amugy boltban esélytelen megvenni vagy ha mégis akkor elég drága !
Ugyis lesz steam akció és ha megint akciós lesz a KF akkor megveszem neked giftként ha tényleg kell !
Ugyis lesz steam akció és ha megint akciós lesz a KF akkor megveszem neked giftként ha tényleg kell !
Egyedül csak steam-en lehet beszerezni a Killing Floor-t !
Dobozos verziót a Killing Floor-ból nagyon nehéz szerezni !
Én akkor vettem amikor 75 %-ps akció volt és megvettem hozzá az összes létezõ character dlc-t !
Dobozos verziót a Killing Floor-ból nagyon nehéz szerezni !
Én akkor vettem amikor 75 %-ps akció volt és megvettem hozzá az összes létezõ character dlc-t !
nem, ez inkább egy zombis tower deffense 😊 Túl kell élni az adott köröket, egymást segítve.
"rendes" sp nincs, ami van az inkább traningnek jó.
Én is kérdeznék valamit. Meg lehet ezt valahol venni boltban, Magyarországon? Sajna nincs dombornyomott bankkártyám így ugrott a steames vásárlás.
Már 1 ideje játszok a werzióval, de a legális mégis másabb lenne. 😊
"rendes" sp nincs, ami van az inkább traningnek jó.
Én is kérdeznék valamit. Meg lehet ezt valahol venni boltban, Magyarországon? Sajna nincs dombornyomott bankkártyám így ugrott a steames vásárlás.
Már 1 ideje játszok a werzióval, de a legális mégis másabb lenne. 😊
-Ja, és van rendes játékmenet? (Mint pl a Call Of Duty-ban: küldetések egymás után és van mentési lehetõség.)
Van pár kérdésem a Killing Floorral kapcsolatban.
-Mirõl szól a játék? (El kell jutni A-ból B-be mint a Left 4 Dead-ben? Vagy valami más?)
-Van benne single player? Ha igen, akkor van különbség a single- és a multiplayert tekintve a játékmenetben?
-Mirõl szól a játék? (El kell jutni A-ból B-be mint a Left 4 Dead-ben? Vagy valami más?)
-Van benne single player? Ha igen, akkor van különbség a single- és a multiplayert tekintve a játékmenetben?
Ha ez kijön, akkor úgy látom neki kell állni, újra Killing Floorozni.<#nyes>#nyes>
Ezek csak sima Steam Community avatar-ok, azaz profilképek. A játékhoz semmi közük😊
[merlinw.org]
hi
szoktam látni, hogy saját szövegeket írnak ki egy gombnyomásra
ezt hogy lehet beállítani? jobb lenne ha nem kellene gépelni, hogy FP jön stb=)
szoktam látni, hogy saját szövegeket írnak ki egy gombnyomásra
ezt hogy lehet beállítani? jobb lenne ha nem kellene gépelni, hogy FP jön stb=)
Sajana nem használ FSpofon, és kifli,nem mi szoktunk szerót hostolni, hanem általában felcsatlakozunk egyre, és akkor mindenki utána...:S kérlek, aki tud tényleg segítsen! Ne hogymár hiába dobtam ki 4000 forintot... >😞
ha én indítom a szervert, akkor rám se tudnak csatlakozni, mert ip-nek, a helyi hálózati ip-m írja ki, ha listában keresik meg a szervert úgy jó, és arra tudnak joinolni aki már fentvan a szerveren (rajtam kívül természetesen 😄)
router, tûzfal, vagy egyéb védelmi program blokkolja.
vagy ha õ indította a servert akkor lehet hogy nem netre, hanem lanra
vagy ha õ indította a servert akkor lehet hogy nem netre, hanem lanra
Arab money
SEGÍTSEN AKI TUD! NAGYON KELLENE A SEGÍTSÉG!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1860991-miert-nem-tudok-steamen-a-killing-floor-ban-baratomra-csatlakozni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1860991-miert-nem-tudok-steamen-a-killing-floor-ban-baratomra-csatlakozni