A robotok lehetnek a jövő életmentői

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iszonyat. Tegnap még azt tanították a robotoknak, hogy fogd meg a tojást, ma az emberek az életüket bízzák egy robotra, mi lesz holnap? <#wow2>Megtanítják õket szaporodni???<#idiota>

every damn day

Ne kattintsatok rá erre a kis bocira, mert SPAM!

Kara kánként folytatom tanításom.

"A célunk a viadallal, hogy a robotika fejlõdjön" - közölte Walter Rokitansky professzor, a Welsi Szakfõiskola munkatársa."

Ez még csak a kezdet, az elsõ autók is csak arra voltak jók hogy tanuljon belõlük az ember.

elkéstem... <#rinya><#gunyos1>
Tovább infok: http://escapemu.com/en/?u=pety82
Mai arfolyamon ez 21M forint. Eleg dragan dolgozhatnak arra fele.
"Különben én csak az ízeltlábúakban, fõleg a madárpókokban hiszek."

http://en.wikipedia.org/wiki/Tachikoma

Sanyix
Csak nehogyy terroristák kezébe kerüljön!!!!!!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Különben én csak az ízeltlábúakban, fõleg a madárpókokban hiszek. Ha kell csúszik-mászik, ha kell repül, csíp, mar, behálóz, fejjel lefelé mozog stb. Természet rulez!<#eljen>

Már csak keresztezni kell a robotsebésszel. :-)

jaspercry

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

A fenti vaz egy atlagos katonai robotra hasonlit. Ez nem annyira beomlott epuletekhez, hanem harcteri hasznalatra alkalmas. Viszont ha kap ket kart, akkor egy sebesult katonat siman visszahoz a tuzvonalbol, meg akkor is ha az egy epuleten belul van.
Egyébként például a csótány nagyon sok helyre bejut, tanulmányozni kellene!

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Szép dolog persze, hogy ilyen robotkat építenek, de ebben a formában még alkalmatlan a romok között, mert azok nem fahasábok, hanem többnyire vasbeton törmelék. Ebbõl adódik, hogy kusza betonvasak, szabálytalan betontömbök közé kell bejutni, tehát nem célszerû semmilyen kiálló rész, valamint a kerék vagy lánctalp nem a legalkalmasabb. Olyan futómû kellene amelybe a betonvas nem akad bele, valamint a kiegészítõ karok behúzhatóak legyenek, a navigációs kamera pedig valami olyan kialakítású helyen legyen mint a vadászgépek fülkéje.
Persze csak szerintem.

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

jaspercry
Ez volt a tévében ,igen szar a rádioadoja! 20méter után megállt!ugye beomlott épulet csatorna nem artrol híres ,hogy jol lehet mobiltelefonálni!
-Safranyek ,és hogy hozza ki a szajrét a lukbol?
-õõõ izé,ez nem tudtam ,hohy feledat,azt hittem ,hogy csak be kell jutni!
-de felszerelhetunk ra egy atomtoltetet,vagy egér irtót!
-safranyek ezt bármely diverzáns egér megcsinálja fillérekért!
-csakugyan---maga egy zseni!
-mennyibe kerult ez?
-õõõ 1...ill 2 millió!
-hát maga teljesen megörült!
-safranyek jojjon csak kozelebb!
-ááááááááááááááááááááááááááááááááá<#falbav>

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.