10
-
gettoharcos2 #10 akkor valami nem stimmel mert még nem jöttek értem de én úgy tudom, hogy shabbaton nem dolgoznak -
Amergin #9 Jeleztem a Nagy Testvérnek
Már mennek érted...
-
dzsagon #8 Remélem ez én szextelefonhívásom nincs közte. -
gettoharcos2 #7 eggyel több indok , amiért már csak és kizárólag ún. "Skype"-s telefont szabad csak használni.... (itt persze nem CSAK a Skype kliens-re gondolok, hanem minden titkosított csatornán keresztülmenő internetes csevegő-protokollra)
(A másik ok persze az ár : mivel pl. egy Domino-kártyával és havi 5700 Ft befizetésével, valamint egy Symbian operációs rendszerű telefonnal , amivel tkp. rendesen netezni is lehet, egy PC-re rákötve bluetooth-on , USB-n stb.. 5 gigás csomagot kapsz , amit egy Nimbuzz nevű Symbianos klienssel beszélgetésre is lehet használni (rendes PC-2-PC kapcsolat, tehát pl. Skype-t használva nincs szükség külön Skype-Out számlára (!!!!!)) MSN, Google-Talk, Skype, Gadu-Gadu, ICQ, MySpace, AIM, Yahoo, stb... kliesekkel ... (RENDES BESZÉLGETÉSRE LEHET HASZNÁLNI, TEHÁT NEM CSAK CHAT-RE !!!
És utána jöhetnek ezek a f**zrázogató tetves sunyi titkosszolgálatok
Visszatérve az árra és a biztonságra:
veszel bárkitől használtan egy dominós telefont , ami nem is a saját neveden van (mármint a dominozsuga) szépen feltárcsázod a domino központot és beaktiválod a GPRS havi 5 gigás csomagot, mondjuk egy olyan telón ami legalább GPRS-t tud, vagy (esetleg 3G-EDGE-t is) Letöltöd a Nimbuzz-t beaktíválod a Skype-s, Yahoo-s stb., kontaktjaidat és felhívod őket ... Ennyi !
Nyomozza ki bárki is hogy te ki vagy és kivel mit beszélsz !
és mindezt havi 5700 Ft-ért , amiért rendesenbráhol, még mobil-internetezni is tudsz !!!
-
galocza #6 így van!
és kísérjen rendőr mindenkit a klotyóra!
persze quis custodiet ipsos custodes?
szabad fordításban: ki kíséri klotyóra azokat, akik klotyóra kísérnek? -
Cat #5 Gondoljatok már bele, ez borzasztó kevés! 500 ember ezer telefonvonala (azaz egy mobil, egy vezetékes) és máris megvan félmillió hívás! Ennek a mennyiségnek sokszorosa lenne indokolt egy több milliós városban! -
debut12 #4 Azért ez elég kemény. Nem lenne egyszerűbb ha az összes elektronikus üzenetváltásra CC-n alapértelmezettként rátennénk a kutakodó központot is, így nem kellene annyi energiát fektetni a megfigyelésbe. Vagy mindenki szereljen magára egy mikrofont és akkor on line lehetne figyelni az eseményeket.
Érdekes elképzeléseik vannak egyeseknek a "demokráciáról", és a "magán"élethez való joghoz.
-
#3 naneee ... nem hiszem el -
#2 1.1 millió(ennyit vallottak be) -
Amergin #1 Az ártatlan emberek alapvető jogainak esetleges sérülése semelyik "vezetőt" nem érdekli se Berlinben se máshol a világon.
Éppenhogy azt szeretnék, ha minél nagyobb kontrol alatt lenne mindenki.