58
  • fixpont
    Ezt annyival korrigalnal, hogy az FF3 default zoomrol beszelek, le lehet tolteni egy addont "Default Full Zoom Level 3.7" neven, amit be lehet allitani a helyes zoomra.
  • gothmog
    Firefox, Opera, Safari, Chrome telepítés után azonnal használható, nincs szükség a rendszer újraindítására. ( )
  • fixpont
    En a zoom funkciokra vagyok nagyon haklis, az index forumon minden bongeszo elrontja a zoomot a jobboldali reklamsor mindig kicsuszik a kepbol, ahogy maga a mezo is, ahova az emberek irnak, ez FF3 es Opera 10 alatt sincs maskepp es lass csodat, az IE8 tokeletesen zoomolja.
  • Bluestar88
    @Gerygrey: restart is megvolt? :) csak mert ténylegesen frissülni csak az után fog... én is most szedtem le a véglegeset, az RC változatot is tesztelgettem anno, kíváncsi vagyok azóta milyen fejlesztések történtek... van pár bug amire emlékszem, remélem azok javítva lettek :)
  • Gerygrey
    MEGALOL: telepítés után még mindig 6-os IE van a gépemen, ami első indításkor a címsorra történő kattintáskor azonnal lefagyott :) Na ebből ennyi asszem elég is volt.

• Gerygrey
    Nem értem minek kell így átszabni a címsort. Most komolyan, az átlag monitor ma már minimum 1280 pixel széles, minek olyan hosszú címsor a reload/home/stop gombok rovására, miért kellett azokat eltüntetni?

Csak azért töltöm le ezt a szart, hogy megnézzem mennyire szopás rá optimalizálni egy oldalt. Az új fícsörök egy kicsit izzadságszagúak, olyan "tegyünk bele valamit hogy elmondhassuk hogy tud valamit az új IE amit a többi böngésző nem" érzésem van a Web Slices és az Accelerators kapcsán, nem tudom elképzelni hogy mindennapi felhasználás során hogyan tudnám hasznosítani ezeket.
  • Holjam33
    Hehe, már tölthető az összes végleges verzió: Internet Explorer 8 rtm, végleges, magyar letöltés
  • EasyLife
    biztosan több embert érdekel mint a te hülye beírásod...
    gondolom te egy linux fan élet nélküli kocka maistró vagy :))
  • 5c0rp330n
    kit érdekel?
    akinek van halvány fingja a témához, úgysem fog soha ilyen fost használni. aki pedig használná, úgysem olvas informatikai portált.
  • EasyLife
    Már tölthető. amúgy hivatalosan 16:00 tól lehet szedni!!!!!
  • szombi
    gyertek csak fakkolók. mondjátok el egy szűk fake-kör véleményét sajátotokként vagy 100an,
    aztán lássátok mekkora a jóisten állatkertje.

ui:
    használj Operát!
  • B0nFire
    Write only on
  • passatgt
    vagy akár itt is elolvashattad volna a cikk utolsó két sorát
  • Carloska
    mostmár le esett mert máshol utána olvastam hogy este 18 után
  • janyikzs
    Nem szeretnék más oldalt reklámozni, de megírták már, hogy este 6-tól lehet letölteni már akár a magyar verziót is.
  • Attila1234
    Gondolom, nem esett le a tantusz, hogy az időeltolodás miatt csak este lesz elérhető a végleges verzió. Még nem rakták fel, ezért van ott még az RC1.
  • Darth Sith
    meglássuk mit hozott össze a M$. A beta nem volt rossz, bár még mindig elvannak maradva az Opera, FF és Safari-tól, de egyértelmű a fejlődés, ez pozitív. Ráébredtek, h muszáj fejleszteniük minden téren, ha továbbra is megakarják tartania piaci részesedésüket.
  • Carloska
    Windows Internet Explorer 8 Release Candidate 1

kiadásra szánt verzió.......