12
 • toto66
  #12
  "nyilvántartanak, nyilván tartanak"
 • immovable
  #11
  Egyelőre olvasni még szabad akármit.
  Tévedés. Olvasgass pedo lapokat és már bíróság előtt is állsz teljesen jogosan.
 • jaspercry
  #10
  Hát amennyi pornót én életemben már letöltöttem,ha ez valaki visszakeresi?!
  hát állok elébe:)
 • B0nFire
  #9
  kvp: visszakövethető, de semmi több. Nem tudják, hogy azzal a géppel milyen üzeneteket, neadjisten törvénysértést követtek el. Anélkül meg nincs vád. Egyelőre olvasni még szabad akármit.

  AquirLord: Igazad lehet, hogy lelassítja a rendszert (én még nem próbáltam), de hát mindennek ára van, mivel minden szirszar információt titkosítani kell neki, ez pedig időbe telik. Valószínű, hogy nem ártatlan böngészésre használja valaki, akkor pedig legyen türelmes.
 • zola2000
  #8
  De pl vannak bizonyos oldalak amik pl onion linkel működnek, és azokat csak tor böngészőből lehet elérni... Guglizz rá arra a szóra hogy torgle.
 • AquirLord
  #7
  Nem értem miért reklámozzák annyian a Tor-t . Lehet az én készülékemmel van a probláma, de mikor multkor kipróbáltam, akkor eszméletlen lassú volt. Egyedül arra lenne jó hogyha tudsz 1 konkrét címet, amit meg akarsz nézni, de jobb titkolni hogy te ilyeneket is nézel, akkor azt még rendben van mert kivárja az ember....de ha csak böngészni akarsz és egyik oldalt a másik után nyitogatod, hát ott igen türelmes ember aki pár oldalnál többet kibír vele...
 • gettoharcos2
  #6
  igen és még azt hagytad, ki hogy az igazi terroristák néha sábesz deklit és kaftánt viselnek és egy másik közel-keleti országból származnak.
 • kvp
  #5
  Magyarorszagon is ez a direktiva van hatalyban. Itt is mindent tarolnak, csak legfeljebb nincs eleg ember, hogy mindent vegig is nezzen. Tobbnyire csak kapcsolati halora erdemes szurni, tehat aki gyakran nez ellenzeki oldalakat vagy van ellenzeki ismerose/rokona, esetleg a telefonja jelen volt ellenzeki rendezvenyen az gyanusabb, ezeket es egyeb adatokat be lehet sulyozni az alapjan, hogy az illeto elvileg mennyire veszelyes a kormanyra, es az alapjan elrendelni a szorosabb megfigyeleset, amit csak a birosag vagy megadott miniszterek engedelyezhetnek, tehat csak akkor all fent veszely az emberekre, ha az aktualis magyar kormany nem maximalisan torvenytisztelo es demokratikus gondolkodasu emberekbol all.

  ps: A magyarok nyilain is mindenki rohog, mivel egyertelmu, hogy csak azert nem talaljak a rendorpalotat megtamado fekete autot sem, mert a parkoloban all a tobbi civil jarmuvel. :-))) Ha valakinek van kedve oknyomozo ujsagirot jatszani, akkor nezzen utanna az oldalaikat regisztralo szemelyeknek es szervezeteknek...

  Es igen, ide tenyleg jol jon a tor, de hozzatennem, hogy ha a bemeneti es a kimeneti pont is megfigyeles alatt all, akkor a tor-t hasznalo gep is visszakovetheto.
 • Pares
  #4
  Az igazi terroristák nem egy sötét barlangban találkozgatnak, és nem kiabálnak Allahokat, hanem 5000 dolláros öltönyben tervelik ki az ehez hasonló terveket...
 • Darth Sith
  #3
  csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön..
 • hottold
  #2
 • immovable
  #1
  Az amerikai rettegünk mindentől életérzés már Angliában is felütötte a fejét.