Tarot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LPKENJI
Kedvenc számotok:
jöhetnek a címek (esetleg linkkel)

LPKENJI
gyekszon fájv?

<#eljen><#szeret>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

LPKENJI
ahamm

Northern Kings? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

LPKENJI
másik banda de a FÕFÕ ember ami a lényeg: itt is van

LPKENJI

?

Slayerboy

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
ok

Voltam zárás előtt. _______________

LPKENJI
gfreak
a Stalker topicot probaltad mar? <#taps><#lama><#banplz>

Racism is a weapon of mass destruction!

csá a stalker clear sky be segiteni tud valaki
<#banplz><#law>
gfreak
csak megláttam a legújabb témák között xD

jó, egészen addig hittem amig be nem töltötte az oldalt 😉 aztán megláttam a furcsa szakállú bácsit xD

talán nézd meg hogy melyik alfórumban van, esetleg ne játszd a hülyét, és máris megvilágosodsz 😊

gfreak
lehet hogy akkor egy kicsit specifikálni kéne a témát, nem gondoljátok?

én spec. azt hittem hogy a Tarot c. képregéynrõl lesz szó

Pheel
A köv. vicceskedõnek jár a jegy a banamákra...
sweech
sokan akartok még geciviccesek lenni, vagy megunjátok végre.

CheAteR88
csak neked csak most

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Atkamon
Marcot szeressük😊 Bár én Nightwish rajongó vagyok,c sak azért ismerem a Tarotot😛

offkorzreg
ok.amúgy direkt felhívtad mindenki figyelmét arra hogy ezt szeretnéd.:|

VRSDM
egy karakter 1bájt, 1bájt 8bit, kb. 15szó lenne hogy linkeljem a modiknak hogy direkt vagy fasz. MÁR MEGINT!, de azt a kibaszott, 600bit-et nem érdemled meg a processzorom memóriájának a regiszterébe... amennyibe nekem fájna ez a "jelentés".

u dont have to listen anybody else but me

LPKENJI
csak neked csak mostmeg nektek és máskorra 😊

offkorzreg
<#smile>

offkorzreg

mike0013
jeje, +fav
jók az arcok😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

/fav 😊

VRSDM
HA VALAKI BERAK TAROT KÁRTYÁS KÉPET ANNAK ÉN INTÉZEK BANÁNT GECI!

u dont have to listen anybody else but me

LPKENJI
Mindent róluk