Filmekkel bővülhet ki az IMDb
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, persze, komplett filmek.
320x240-es felbontással + 64kbit minõségû hanggal. <#mf1>#mf1>
320x240-es felbontással + 64kbit minõségû hanggal. <#mf1>#mf1>
"..egyetlen kattintással elérhetõ lesz az internetezõk számára." - Most is elérhetõ egyetlen kattintással. <#mf1>#mf1> Na jó, legyen kettõ, vagy három.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Write-only mode on
Nehéz olvasni is, nem csak írni 😊 a cikk nem csak a címébõl áll.
jó cím, eddig milyen leírások voltak rajta, mesék?
És?
"Hahaha, az imdb egy mozifilmadatbázis. Ennek fényében szeretném megkérni a cikkírót, hogy nézzen utána annak amirõl írni akar, mielõtt bármit is megjelentetne."
Aki a cikket próbálja kritizálni sztem elöbb tegye sebességbe az agyát.
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet és emelett nem fognak kiesni sem a warez sem a torrent fájlok mert biztos h nem 5.1 dolby-ban és nem dvd esetleg Blu-ray minõségben rakják fel majd mind ezt mert nem gyenge tárhelyre és jogokra volna ahhoz szükségük! ha lesznek fent filmek akkor egész biztos h olyan formátumot fognak használni mint pl a youtube vagy a többi videó feltöltõ portál!
Aki a cikket próbálja kritizálni sztem elöbb tegye sebességbe az agyát.
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet és emelett nem fognak kiesni sem a warez sem a torrent fájlok mert biztos h nem 5.1 dolby-ban és nem dvd esetleg Blu-ray minõségben rakják fel majd mind ezt mert nem gyenge tárhelyre és jogokra volna ahhoz szükségük! ha lesznek fent filmek akkor egész biztos h olyan formátumot fognak használni mint pl a youtube vagy a többi videó feltöltõ portál!
Mondjuk az igaz, hogy akinek van esze az úgyis be tudja szerezni torrentrõl vagy rapid ról a filmeket, de ezek után akkor ki menne moziba/venne dvd-t? Tuti hogy ebbõl nem lesz semmi.
A cikk arról szól, hogy a jövõben majd magukat a filmeket is meg lehet nézni az oldalon, streamelve
Leülhetsz, egyes<#lama>#lama>
Leülhetsz, egyes<#lama>#lama>
\"...lámák kíméljenek.\"
"A filmes adatbázis a jövõben teljes televíziós mûsorokkal és mozifilmekkel egészítené ki kínálatát."
Hahaha, az imdb egy mozifilmadatbázis. Ennek fényében szeretném megkérni a cikkírót, hogy nézzen utána annak amirõl írni akar, mielõtt bármit is megjelentetne.
Hahaha, az imdb egy mozifilmadatbázis. Ennek fényében szeretném megkérni a cikkírót, hogy nézzen utána annak amirõl írni akar, mielõtt bármit is megjelentetne.