Megfúrhatja az AMD átalakulását az Intel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felkéne lassan jelenteni monopoliummal való visszaélés vádjával az Intelt az EU Biztotságnál, ha másra nem is lenne jó, de legalább legombolnának pár milliót az Intelrõl, míg minden egyes utasítás a processzorában unistallálhatóvá nem tennés a konkurencia utasításai lazán telepíthetõek nem lennének. <#idiota>#idiota>
x99 alatt mit értesz? valami csodalézerfegyvert? <#idiota>#idiota>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ez azért nem igaz, mert az intel az x86-64-et használhatná tovább- õ nem sért liszenszet. ellenben az AMD igen... valahogy.
ez igaz, hogy az intel pénzes, de most jelenleg a procijai is jobbak :S
ez igaz, hogy az intel pénzes, de most jelenleg a procijai is jobbak :S
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
legyen az hogy az AMD mostantól X99 -et gyárt, a konkurenciát (zsintel) meg lecseréljük nvidiara 😄 akinek intel kell mehet macintoshozni , vagy tárgyalótermet renderelni larrabeevel a bürokrácia jegyében.
Mindig a jobb gyöz??????????? hpteso ezt gondold át még egyszer.
Mondjuk mindig az õrösebb gyõz. Az intelnek rengeteg pénze van az AMDvel szemben így jóval õrösebb.
Nagyon nem értek egyet ezekel a licenszekel. én max 5 évig engedném védeni és utána mindenki számára elérhetõvé tenném. Ennyi idõ elég egy cégnek hogy kivegye a lóvéját amit bele ölet a fejlesztésbe.
Mondjuk mindig az õrösebb gyõz. Az intelnek rengeteg pénze van az AMDvel szemben így jóval õrösebb.
Nagyon nem értek egyet ezekel a licenszekel. én max 5 évig engedném védeni és utána mindenki számára elérhetõvé tenném. Ennyi idõ elég egy cégnek hogy kivegye a lóvéját amit bele ölet a fejlesztésbe.
"As Intel licenses AMD the right to use the original x86 architecture (upon which AMD's x86-64 is based), these rival companies now rely on each other for 64-bit processor development. This has led to a case of mutually assured destruction should either company revoke its respective license. Should such a scenario take place, AMD would no longer be authorized to produce any x86 processors, and Intel would no longer be authorized to produce x86-64 processors, forcing them back to the now-obsolete 32-bit x86 architecture." Wikipedia
Mondjuk ha válaszként az Intel elbukná a 64-bites kiterjesztés licenszét akkor lenne nagy pislogás. Gyakorlatilag az Intel se gyártana semmit desktopra.
Ezzel csak annyi a baj, hogy Intel is licenszel AMD-tol x64et. Biztos azzal vissza tudnak vágni ha nem lesz más megoldás. Intel nem enged x86 gyártást AMD-nek, AMD pedig x64et intelnek. Egyszóval leáll a teljes procigyártás😄
Pontosítok, izraeli fejlesztõbázisa (is) van.
Szerintem az Intel csak pénzt akar szerezni, nem érdeke, hogy az AMD tönkremenjen mert azonnal darabolnák az Intelt.
Link
Szerintem az Intel csak pénzt akar szerezni, nem érdeke, hogy az AMD tönkremenjen mert azonnal darabolnák az Intelt.
Link
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Miért kéne átadnia az AMD-nek a licencelt technológiákat a gyártó partnernek? Átadja a kapcsrajzot, layout-ot (ill. ahogy ezt hívják félvezetõtervezésben), hogy nesze, kissárgák, ebbõl kérünk tizenöt millió darabot. Kissárgáknak nem kell tudniuk x86-ról, meg architektúrákról, meg szabadalmakról, meg egyebekrõl. Vagy igen?
haha =)) birom, hogy jatszadozik az intel az amd vel. 😊)) hat eleg mocsoksag de hat ez van, mindig a jobb gyoz. <#vigyor2>#vigyor2>
Úgy tudom az Intelnek van izraeli érdekeltsége, az AMD mögé pedig az arabok álltak. Elég durva lesz ez most már.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Intel parazik...
← ElőzőOldal 2 / 2