Megfúrhatja az AMD átalakulását az Intel

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felkéne lassan jelenteni monopoliummal való visszaélés vádjával az Intelt az EU Biztotságnál, ha másra nem is lenne jó, de legalább legombolnának pár milliót az Intelrõl, míg minden egyes utasítás a processzorában unistallálhatóvá nem tennés a konkurencia utasításai lazán telepíthetõek nem lennének. <#idiota>

jozing
x99 alatt mit értesz? valami csodalézerfegyvert? <#idiota>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
ez azért nem igaz, mert az intel az x86-64-et használhatná tovább- õ nem sért liszenszet. ellenben az AMD igen... valahogy.

ez igaz, hogy az intel pénzes, de most jelenleg a procijai is jobbak :S

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

legyen az hogy az AMD mostantól X99 -et gyárt, a konkurenciát (zsintel) meg lecseréljük nvidiara 😄 akinek intel kell mehet macintoshozni , vagy tárgyalótermet renderelni larrabeevel a bürokrácia jegyében.

Mindig a jobb gyöz??????????? hpteso ezt gondold át még egyszer.
Mondjuk mindig az õrösebb gyõz. Az intelnek rengeteg pénze van az AMDvel szemben így jóval õrösebb.

Nagyon nem értek egyet ezekel a licenszekel. én max 5 évig engedném védeni és utána mindenki számára elérhetõvé tenném. Ennyi idõ elég egy cégnek hogy kivegye a lóvéját amit bele ölet a fejlesztésbe.
"As Intel licenses AMD the right to use the original x86 architecture (upon which AMD's x86-64 is based), these rival companies now rely on each other for 64-bit processor development. This has led to a case of mutually assured destruction should either company revoke its respective license. Should such a scenario take place, AMD would no longer be authorized to produce any x86 processors, and Intel would no longer be authorized to produce x86-64 processors, forcing them back to the now-obsolete 32-bit x86 architecture." Wikipedia

Mondjuk ha válaszként az Intel elbukná a 64-bites kiterjesztés licenszét akkor lenne nagy pislogás. Gyakorlatilag az Intel se gyártana semmit desktopra.
Ezzel csak annyi a baj, hogy Intel is licenszel AMD-tol x64et. Biztos azzal vissza tudnak vágni ha nem lesz más megoldás. Intel nem enged x86 gyártást AMD-nek, AMD pedig x64et intelnek. Egyszóval leáll a teljes procigyártás😄

Narxis
Pontosítok, izraeli fejlesztõbázisa (is) van.

Szerintem az Intel csak pénzt akar szerezni, nem érdeke, hogy az AMD tönkremenjen mert azonnal darabolnák az Intelt.

Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SuperCharger
Miért kéne átadnia az AMD-nek a licencelt technológiákat a gyártó partnernek? Átadja a kapcsrajzot, layout-ot (ill. ahogy ezt hívják félvezetõtervezésben), hogy nesze, kissárgák, ebbõl kérünk tizenöt millió darabot. Kissárgáknak nem kell tudniuk x86-ról, meg architektúrákról, meg szabadalmakról, meg egyebekrõl. Vagy igen?

haha =)) birom, hogy jatszadozik az intel az amd vel. 😊)) hat eleg mocsoksag de hat ez van, mindig a jobb gyoz. <#vigyor2>
Tetsuo
Forras?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

zola2000
Jah, akkor mostantól szimpatikusabb lesz az amd...

A

n3whous3
Hogy a jó kurva anyját az Intelnek

púúúúú

Narxis
Úgy tudom az Intelnek van izraeli érdekeltsége, az AMD mögé pedig az arabok álltak. Elég durva lesz ez most már.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Intel parazik...
← ElőzőOldal 2 / 2