Vezet A Boszorkány-hegy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont hogy a rajongókat is megosztotta...
Azért az amerikai nézõket is rendesen megosztotta a Watchmen. Jól tükrözi ezt, hogy 86milkánál tart eddig, világszerte 26-ot, ráadásul nagyon visszaesett az érdeklõdés ami nagyon rossz ómen. Pl a Vasember jóval többet kalapozott össze ennyi idõ alatt, és sokáig tartotta is magát a pénztáraknál. Amúgy meg lesz@rom...
Húú én a Knowing-ot várom, de nagyon. 😄
Broafka
az a baj, hogy amerikaiaknak egy szuperhõs filmet adni, oylan mint kisgyereknek a csokoládét. Mi meg egyenesen menekülünk elõle, de nem értem miért :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Viszont az "Elrabolva" nagyon jó film. Azt bátran merem ajánlani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pontosan!
Rajongóként nekem bejött, haveromnak, aki velem nézte, laikusként meg egy kliséhegy ... Kicsit sajnálom az anyagi eredményeit, viszont -gondolom- a DVD-eladások kárpótolni fogják. Én biztosan hozzájárulok!
Nem mondanám borzalmasan rossznak, inkább csak rálehetne sütni a jelzõt: "Csak fanatikusoknak!"
Én számítottam rá, hogy a Watchmen nagyon vissza fog esni, mert szerintem (és akikkel néztem) borzalmasan rossz film, de ennek ellentmond, hogy az imdb-n meg nagyon jól áll. (jelenleg 8.1-es átlag, majd' 50e szavazattal, #213 hely)

remake-fanatikusok hete volt, a witch mountain és a last house on the left is feldolgozás. nyamm😊 (gondolom már mindenki sík ideg, hogy ezeket a filmeket miért kellett feldolgozni.)