5
 • hottold
  #5
  "Több pénzt kérnek internetes bűnmegelőzésre a német rendőrők"
 • hottold
  #4
  "... de kihez forduljak, ha valami gyanúsat látok a világhálón? ..."

  leginkább egy jó pszichiátert ajánlok
 • B0nFire
  #3
  Óh jeee! Ezentúl törvényileg kötelezővé kell tenni mindenki számára, hogy ha úgy dönt, vérengzik egy kicsit, azt minimum egy blog- vagy chatbejegyzésben közölnie kell. A hatóságoknak pedig nincs más dolga, mint 24 órában ezeket figyelni.

  Félreértés ne essék, én is kiakadtam, vagyis engem is megrázott a hír, de most tényleg, mit várnak? Hogy megáll a Föld, vagy mi? Amikor az apám halálhírét megtudtam, akkor én is azt hittem, hogy vége a világnak, aztán a madaraknak volt képük továbbra is vidáman csipogni a ágon. Hallatlan!
 • Alvarez999
  #1
  "Elgondolkoztató ugyanakkor, hogy Nürnbergben alig 48 órával a borzalmas tett után megnyitották az IWA-t, a világ legnagyobb fegyverkiállítását. Az áldozatokra egy perces gyászszünettel emlékeztek, majd mintha mi sem történt volna, folytatódott a műsor"

  Miért, mit kellett volna csinálni, beolvasztani a fegyvereket? Régi közhely, de attól még igaz, hogy nem a fegyver öl, hanem az ember.

  Ha nem talált volna fegyvert, akkor talán ANFO-val robbantja fel azt a másfél tucat embert, à la Timothy McVeigh. Vagy akkor tiltsuk be a műtrágyát és a dieselolajat?