42
Tippek, trükkök, praktikák
-
Earth Angel #42 hello!
Automatikus befizetés függőben: Bankszámla • • • •,
Ez tudja valaki mit jelent? Nem jött most pénz.
-
altermanus #41 Sziasztok! Kérem tisztelettel, valamiért nem jó a Google adsense fiókom, pontosabban, nem jeleníti meg a hirdetéseket, ugyanis csak üres helyet ad neki, az össze beillesztő kód
amim meg van:
- Számlaszámot beírtam
- Telefonszámot, lakcímet igazoltam
- Az összes rublikát kitöltöttem...
- Minden adatomat (elvileg) jóváhagyták
Mi lehet a gond?
http://www.inforendek.hu
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2017.05.08. 12:53:14 -
#40 Halló mindenki!
AdSense + adf.ly-al kapcsolatos kérdésem volna :) Pár külföldi okosítós fórumon megpróbáltam kb utánanézni, de eddig semmi konkrétumot nem láttam. Engem csak annyi érdekelne, hogy Youtube videó alatti leírásban lehet-e adf.ly link a videóban szereplő cuccok eléréséhez, vagy sem?
Ahogy olvasgattam itt-ott, google-ék nem szeretik az adf.ly linkelést, mert elvileg lehet forgalmat vásárolni (?), meg botokkal forgalmat generálni. Ezt úgy még meg is értem, ha egy AdSense futtató oldalra mutató adf.ly-ról lenne szó, és lehet kamu forgalmat generálni. De én a Youtube-ról elnavigálót szeretnék.
Valaki képben van ezekkel? :) -
envagyokapeter #39 Sziasztok!
Elég érdekes problémával kerültem szembe... Már egy ideje működik a googleadsense szolgáltatás és szépen keresek is. A baj csak annyi hogy amikor meg akarom adni a bic és iban kódom akkor nem fogadja el és azt írja ki hogy "belső hiba történt" Ez miért lehet??? Elvileg jól adtam meg minden kódot
a bic kód ubrthuhb ahogy minden raiffeisenes bankszámlaszámnál
az ibanom pedig HUxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx9
és akárhogy próbálom nem fogadja el vagyis "BELSŐ HIBA TÖRTÉNT"
Nem csináltam illegális kattintásokat vagy semmi tiltott dolgot és a számlám sincs lezárva vagy megszüntetve az adsense által... szval nemtom...
Kérlek segítsetek! :( -
mistermiskolcz #38 Szerintetek ha blogspot-os blogot készítek, akkor azonnal regisztrálhatok is az Adsense programba és tehetek ki hirdetést? -
#37 Javaslom a Google Adsnese súgójának tüzetes áttanulmányozását - különös tekintettel erre a részre. -
#36 KB. két éve volt utoljára Google Adsense accountom. Azóta gondolom sokat fejlődött a dolog. Valaki nem tudja mik a pontos feltételei a regisztrációnak?
Mennyire legyen nézett az oldal? Milyen "idős" legyen?? ilyenek... -
#35 Hello, érdekelne, hogy a youtube-on is használnám az Adsense-t, a videók joga az enyém, de a zenét a youtube hangsáv cserélőjével adtam a videóhoz, így vajon engedélyezett a hirdetés a videókhoz? -
#34 szerintetek az átlagosnak mondható, hogy napi 1500-2000 egyéni látogatóval, napi 50-80 kattintással 1,5-2 euró bevételem van? -
#33 CTR általában - a megjelenítések számának és a hirdetésekre való kattintások számának hányadosának százalékban kifejezett értéke.
A Google szerint - ott vannak optimalizálási tippek is. -
#32 Sztem azt jelenti, hogy az összes látogatóbol mennyi kattintott rá az adsense-re -
#31 =click trough rate, hányan voltak eddig az oldalon.
persze hogy a %-os arány mit takar azt nem tom -
Eli Jah #30 Sziasztok!
Mit jelent a CTR az Adsense-n belül?
Jelenleg 5,14%, 3 hete megy az oldalunk.
Mi számít jónak? Hogy lehet növelni? -
marxell #29 Tarjánba azt már mondhatjuk a leggazdagabb környéknek..
Csóró egy város, nem is tudom, hogy lehet egy ilyen megyeszékhely :P -
#28 Bár off ami miatt szóba jött, de
esetleg ha nem lennél akkora lusta geci, hogy elolvasd a válasz erre gombok által adott hsz-eket, akkor megtudnád bazdmeg. -
cmsworld #27 Hogy kerül ide Győzike? -
#26 múltkor mikor ott jártam, megnéztük a házát, hát pfff:D azt hittem valami nagy kertvárosba, rózsadombon lakik, fenét, belváros szélén szinte. -
#25 meg Győzike -
Cat 02 #24 2en csináltuk, és aki regisztrált az nem kattolt (adblockja volt :D) -
Vlala #23 Salgótarjáni vagyok... A sz..ást már megszoktuk errefelé, felénk csak a hóvihar jön. :) -
#22 Mert a zserződésben amit elfogadtál benne van hogy akármilyen hirdetés is jelenik meg az oldaladon nem katinthastz google hirdetésre. -
Cat 02 #21 MiérT ? Minden nap megnéztem az oldalt és találtam 2 fontos hírdetést... -
#20 már jártam így, írtam nekik, az aznapi pénzt levonták, én meg kitiltottam oldalaról azt az ip-t, aki kattintgatott
én csekket kérek, de elvileg utalnak is -
#19 A gaz ebben ha valaki dirrekt kattint naponta sokszor.. Evvel nem lehet semmit tenni? -
#18 Csekket kuldenek? Vagy tobb lehetoseg is van? -
#17 én úgy tudom hogy ha pesti voltál, kaptál jóval több sms-t, és hamar össze isjött az ára:( vidéken volt szopás. -
#16 Vigyázz mert ha rájönnek több kifizetést is visszakövetelhetnek. -
Cat 02 #15 Én naponta 2szer kattintonttam saját oldalalom és elvileg kiküldték így is...
Annyit azért érdemes megjegyezni, h akkor küldik a csekket ha 100 $-t elérted. -
#14 nekem háromszor jött össze a pénz különböző oldalaimról, mindháromszor kifizettek. Google nem az átverésről híres, viszont sztem logikus, hogy szűrik a túl gyakori kattintásokat egy ip-címről. Az ember a kisujját nyújtja, cserébe letépik az egész karját -
Vlala #13 Il Ferro online.
Régebben a mobilpont csinált ilyet. (nem kívánom reklámozni, nagy átverés volt.)
Küldenek Neked reklámsms-t, amiért a számodra fenntartott virtuális egyenlegen gyűlik a pénz. Ha eléri a 6000 Ft-ot, megkapod a telefonodra töltve.
Négy éve regisztráltam, pénzt azóta sem láttam. Havonta megdobnak egy "nyaralj Dubaiban" vagy "vegyél műfogsort, most akciós" sms-sel, de ez már inkább a haggyámábékén kategória. -
#12 a google találmánya, regisztrálsz, kiraksz egy reklámcsíkot a saját oldaladra, és kattintásonként fizet neked. Ha összejön egy bizonyos mennyiség, kikérheted a pénzedet. -
#11 Most az e-targetet használom, de őszintén szólva a google-hoz képest egy rakás szar.
Kéthavonta kapok 15 ropit :( -
#10 Mi is ez pontosan? -
n3whous3 #9 nem semmi... :) -
#8 havi 40 ezer, az utolsó hónapokban, előtte olyan 12-15 -
n3whous3 #7 mennyi bevételed volt egyébként? -
cmsworld #6 Én azt nem értem, hogy például a link névtelenítőket meg az automata weblap frissítőket hogy tudják kiszűrni, márpedig kiszűrik. -
#5 Ez azért szar, mert nekem valami rosszakaró kattintott agyba-főbe és igy buktam el a pénzt. SŐT, az előző havit is visszakövetelte a bank, ahol kiváltottam, mert útólag nem fedezte a Google. -
karajjj #4 annyira jó, hogy van az oldalom egy "boldog szülinapot" hír és a google már terhes vitamint meg terhestornát hirdet :\ -
#3 viszont ha kiderül, hogy rávettél más embereket hogy csak úgy kattintson oda egyet, hogy támogassa az oldalt, elveszik minden bevételed