Keira Knightley többé nem kalózkodik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadt ellenszenves karakter volt - elsõ résztõl. De hát, el kellett fogadni, hiszen az alapsztoriban (Walt Disney) is ott a szerelmi nyál.
Hál' istennek, már nem kell látni többet a hölgyet ilyen témában - menjen komolyabb filmekbe, csillogtassa a tudást, és ne a kardvívást erõltesse!
A 3 KTK-ból az elsõ volt über - megszokni Sparrow-t... az a hangulat csak kopott a részek folyamán.
Hál' istennek, már nem kell látni többet a hölgyet ilyen témában - menjen komolyabb filmekbe, csillogtassa a tudást, és ne a kardvívást erõltesse!
A 3 KTK-ból az elsõ volt über - megszokni Sparrow-t... az a hangulat csak kopott a részek folyamán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én is így voltam vele (a spoiler meg tényleg durva, pont a múlt héten néztem meg, mázli, most ideges lennék)
Hát õszintén szólva már azon is csodálkoztam hogy a 2. de fõleg a 3. részben szerepelt. Jobban áll neki a komoly témájú, történelmi, kosztümös (bár vmilyen formában ez is az) filmbeli szereplés, nyilatkozta is ha jól emlékszem, hogy õ is azokat szereti. Az ilyen popcorn-gyerekfilmek kezdésnek illetve ismertség-szerzésnek jók, de aztán tovább kell lépni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ahogy ms knightley egyre nagyobb szerepet kapott és több feladata lett keblének pihegtetésénél, annál jobban idegesített (fõleg 3. rész).
nem fog hiányozni.
nem fog hiányozni.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Én a 3. résznél amikor az örvénybe harcoltak, remegve ültem a fotõjben az izgalomtól.<#vigyor2>#vigyor2>
Jaja, mi lesz a következõ, lespoilerezik a Casablancát? 😄 Nem korrekt az elsõ 100 évben spoilerezni. :o
Most lehet itt vitázni, kinek melyik tetszik, de ez felesleges.
Amúgy szerintem is lesz az a pénz, amiért majd elvállalják, még ha nem is lesznek benne sokat...
Amúgy szerintem is lesz az a pénz, amiért majd elvállalják, még ha nem is lesznek benne sokat...
Szerinted. Nekem a 2 nem jött be.
A film színvonala úgy esett, ahogy haladtunk elõre. A 3. már kifejezetten pocsék volt.
Szép cikk, akik nem látták még a harmadik részt, azoknak sok meglepetést tartogat, gratulálok hozzá.
BF3: csucsorr
két szó: kár, b@sznám.
Úgyis elvállalják, ha elég pénzt adnak nekik.
Azt nem értem miér nem állítják bele Will-t is egy vizes vödörbe mint Davy Jones-t 😄😄
Hat igen Õk azert kellenenek bele. De lehet meguntak...
Azért Will és Liz nélkül már nem lesz a régi. De ettõl még természetesen remek lehet és lessz majd