16
  • rotator
    Ennek most örülök, számomra is nagyon antipatikus karakter volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt ellenszenves karakter volt - első résztől. De hát, el kellett fogadni, hiszen az alapsztoriban (Walt Disney) is ott a szerelmi nyál.
    Hál' istennek, már nem kell látni többet a hölgyet ilyen témában - menjen komolyabb filmekbe, csillogtassa a tudást, és ne a kardvívást erőltesse!

A 3 KTK-ból az első volt über - megszokni Sparrow-t... az a hangulat csak kopott a részek folyamán.

• berc00
    én is így voltam vele (a spoiler meg tényleg durva, pont a múlt héten néztem meg, mázli, most ideges lennék)
  • Atisz #13
    Hát őszintén szólva már azon is csodálkoztam hogy a 2. de főleg a 3. részben szerepelt. Jobban áll neki a komoly témájú, történelmi, kosztümös (bár vmilyen formában ez is az) filmbeli szereplés, nyilatkozta is ha jól emlékszem, hogy ő is azokat szereti. Az ilyen popcorn-gyerekfilmek kezdésnek illetve ismertség-szerzésnek jók, de aztán tovább kell lépni.
  • galocza
    ahogy ms knightley egyre nagyobb szerepet kapott és több feladata lett keblének pihegtetésénél, annál jobban idegesített (főleg 3. rész).
    nem fog hiányozni.
  • Tsol
    Én a 3. résznél amikor az örvénybe harcoltak, remegve ültem a fotőjben az izgalomtól.
  • Botond #10
    Jaja, mi lesz a következő, lespoilerezik a Casablancát? :D Nem korrekt az első 100 évben spoilerezni. :o
  • smaszi
    Most lehet itt vitázni, kinek melyik tetszik, de ez felesleges.
    Amúgy szerintem is lesz az a pénz, amiért majd elvállalják, még ha nem is lesznek benne sokat...
  • Reg5
    Szerinted. Nekem a 2 nem jött be.
  • Aldo Moro
    A film színvonala úgy esett, ahogy haladtunk előre. A 3. már kifejezetten pocsék volt.
  • LittleBirdY
    Szép cikk, akik nem látták még a harmadik részt, azoknak sok meglepetést tartogat, gratulálok hozzá.
  • FlyingV
    két szó: kár, b@sznám.
  • sugarman
    Úgyis elvállalják, ha elég pénzt adnak nekik.
  • Etinger
    Azt nem értem miér nem állítják bele Will-t is egy vizes vödörbe mint Davy Jones-t :D:D
  • bmw
    Hat igen Ők azert kellenenek bele. De lehet meguntak...
  • mcgrape
    Azért Will és Liz nélkül már nem lesz a régi. De ettől még természetesen remek lehet és lessz majd