Stephen King: Az remake készülőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S milyen igaz!
Múlt hónapban fenn maradtam hajnali fél háromig, mert a király(i) m1-en vetítették. Isteni az a film! Hát még a könyv!
Fiatalkori könyveim meghatározó mennyiségben Stephen King tollából származtak - Lõrincz L. László, Nemere István mellett.
Csak néhány a kedvenceim közül: "Holtsáv", "Ragyogás", "Tûzgyújtó", "A remény rabjai" (a film is isteni Tim Robbins, Morgan Freeman), "Sorvadj el!" (a film nem lett olyan jó), "Az", "A rémkoppantók" (ez a film se lett olyan ütõs), "Hasznos holmik", "Dolores", "A halálsoron"...
Remélem, azért nem elsõsorban a CGI lesz a fõszereplõ.
Múlt hónapban fenn maradtam hajnali fél háromig, mert a király(i) m1-en vetítették. Isteni az a film! Hát még a könyv!
Fiatalkori könyveim meghatározó mennyiségben Stephen King tollából származtak - Lõrincz L. László, Nemere István mellett.
Csak néhány a kedvenceim közül: "Holtsáv", "Ragyogás", "Tûzgyújtó", "A remény rabjai" (a film is isteni Tim Robbins, Morgan Freeman), "Sorvadj el!" (a film nem lett olyan jó), "Az", "A rémkoppantók" (ez a film se lett olyan ütõs), "Hasznos holmik", "Dolores", "A halálsoron"...
Remélem, azért nem elsõsorban a CGI lesz a fõszereplõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"és talán az egyik legjobb"
Hát azért ezt túlzás lenne állítani, még a talánnal is. Persze nem volt rossz, a trükkök szempontjából meg valóban idõszerû a remake, hiszen bizony azok a stop-motion jelenetek, már a film megjelenésekor is hagytak némi kívánnivalót maguk után (bár megfelelõ hangeffektekkel megfejelve, azok is a frászt tudják hozni az emberre 😊).
A Kedvencek Temetõje az már valami, de ott viszont pont nem lenne szükség remake-re, a mai napig nézhetõ (éppen azért mert nincs szükség speciális effektekre).
Hát azért ezt túlzás lenne állítani, még a talánnal is. Persze nem volt rossz, a trükkök szempontjából meg valóban idõszerû a remake, hiszen bizony azok a stop-motion jelenetek, már a film megjelenésekor is hagytak némi kívánnivalót maguk után (bár megfelelõ hangeffektekkel megfejelve, azok is a frászt tudják hozni az emberre 😊).
A Kedvencek Temetõje az már valami, de ott viszont pont nem lenne szükség remake-re, a mai napig nézhetõ (éppen azért mert nincs szükség speciális effektekre).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
még csak könyvben olvastam de az nagyon jó volt, utánanézek a filmnek is 😊
sztem is durva csak a vége nemkellett volna...ugyan az mint az álomcsapdában...addig élveztem amíg az ûrlényes vonalat bele nem vitték..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam, a gyerek kori szorongásokra épít...és nagyon is jól.
Sztem nem. Az elsõ film hangulatát nálam nem hozta a remake. Olyan "izé" volt.
Az "Az" meg jó volt jópárszor megnéztem, a haverok között máig szállóige, hogy "repülni fogsz, mind repülni fogtok" 😄
BTW én a film elõtt is utáltam a bohócokat, és utána sem változott 😄
Az "Az" meg jó volt jópárszor megnéztem, a haverok között máig szállóige, hogy "repülni fogsz, mind repülni fogtok" 😄
BTW én a film elõtt is utáltam a bohócokat, és utána sem változott 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A remény rabjai, Halálsoron és a Köd megtekintése után nagyon örülnék, ha Frank Darabont neve eszébe jutna a producereknek.
Azon kevés filmek egyik ami jó lett. Én azt mondom h sztem annyi nem lett jó. Élvezhetõ de Tommy Lee Wallace nem egy jó rendezõ. A könyv tényleg eszméletlenül jó. Remélem a remake nem fog hiánytszenvedni a durvább könyvrészletektõl sem, fõképp olyanoktól sem amit az eredeti filmváltozatban kihagytak...
Azon kevés King filmek egyike, ami jó lett. A könyv is nagyon ott van!
zsír, az egyik kedvenc filmem
psychobilly?
jaj neee, én kis koromban rettegtem ettõl a filmtõl amikor láttam :$
utálom a bohócokat a mai napig.
Nem rég megnéztem újra, akkor nem volt már annyira félelmetes, de most egy remake-t belõle, brrr
utálom a bohócokat a mai napig.
Nem rég megnéztem újra, akkor nem volt már annyira félelmetes, de most egy remake-t belõle, brrr
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ááááááááááááááááááááá...... rohadt jó!!! 😊😊
"címû horrorra" <-- nem rá, hanem azt
Minden jog fenntartva!
Igen, igen. De mikorra készül el? Anno a Salem's Lot nagyon jó remake lett, jobb lett mint Tobe Hooper változata.