19
Apache Longbow 2
-
#19 Egy kis múltidézés. Igaz ez az első rész, de a másodikról sincs itt fent túl sok retro videó :D -
#18 Úgy látom a multiból nem lett semmi :D
Én most fedeztem fel újra a kicsikét. Most próbálok beüzemelni két gépet multira. Pilóta/lövész felálláshoz jó lenne, mert egy szobában van a két gép :D
Majd megírom, hogy sikerült-e valamit összehozni. Még ha nem is mutatkozik érdeklődés eziránt a topik aktivitását elnézve :( -
#17 Most nézem csak, hogy ilyet is tud? Aztarohadt... -
Berkut111 #16 MSN : [email protected]
-
#15 Mégsem jó igazán hétvégse sem. Röplabdakupa lesz. :) -
Yamato1 #14 Rendicsek! -
#13 Akkor szombat. -
Yamato1 #12 Nekem szombat meg vasárnap jó csak.De nem túl bonyolult!:D Annak aki tudja :) -
#11 Pénteken leszek fent. Ma este 11 fele érek haza, holnap 9 fele. Viszont holnap Jane's F/A-18-at próbálom belőne. Most ilyen nosztalgikus hangulatom van. -
Yamato1 #10 Nagyon egyszerű!Nincs msn-ed?Ott egyszerűbben el tudnám mondani. -
#9 Hogyan kell? Anno láttam egy listát. Olyan hackelések voltak ott leírva, hogy bele sem fogtam. Pedig más komoly heli szim nincs. (Na jó, DCS. Az viszont nincs meg és ahogy halottam nem túl jó.) -
#8 nekem is meg van, eredetiben :) de ha jól emléxem igen karcos a cd, ráadásul azt sem tudom hol a rákba van. -
Yamato1 #7 Engem is úgy érdekelne.Bár mindenhogyan jó a szimulátor!:D
Mikor érsz rá? -
Berkut111 #6 Nekem is meg van. Engem erdekel a multi,de csak szigoruan 1 gepen ( pilot/gunner ) -
Yamato1 #5 Micsoda egy kérdés ez! :D
Természetesen! Nem annyira öreg a game! :D 1998 -
#4 van aki ezzel még multizik?? :D -
Yamato1 #3 Szia!
Igen! Nagyon egyszerű! Jó lenne multiban nyomni! -
#2 Nekem asszem megvan, de még elindítani sem tudom. Ez a 2 CD-s ugye? -
Yamato1 #1 Sziasztok!
Biztos emlékeztek a nagyszerű helikopterszimre a Jane's Longbow 2-re.
Ha van valakinek kedve MULTIBAN játszani az ide írjon!
Üdv Yamato