20
UFC 2009 Undisputed
  • cenobite
    #20
    Köszi, már meg is rendeltem!
  • Waczkor
    #19
    Platinumshop 12500Ft,Uberkonzol 13500Ft raktáron mind2 helyen,mind xbox-ra mind ps3-ra.
  • cenobite
    #18
    Itthon lehet már valahol kapni? 576-ban még nincs, MM-ben néztem tegnap, de ott sincs. Mert én is megvenném akár ma, de ha más nem marad, akkor jön külföldről jövő héten.
  • Waczkor
    #17
    Így van, első próbálkozás és valóban egy 10-ból 8 vagy 8.5-ös gém lett és nem soká megyek is megvenni.Nem gondoltam volna hogy elsőre ilyen jól összerakják,ign valóban lepontozta,de a többi oldaltól sokkal többet kapott,így ha átlagban nézzük simán 8,8.5-et ér.

    Nem gáz a fizikája,csak az FN4 után tűnik furcsának,mert ott nagyon rágyúrtak erre.

    Ismétlődésre értem,hogy nekem a demóban rengetegszer ugyanazt az animációt adta be,mikor kiütöttem vkit.Ahhoz hasonlítanám,mint ami a fight night 3-ban történt sokszor.Nem vészes,csak mondom így a fight night 4 után az ember önkénytelenül is ahhoz hasonlít:)
  • Jissi
    #16
    Grafikában tényleg sokkal jobb, ezt írtam is.

    UFC-ben is az adott szituáció dönti el hogyan ütöd ki az ellenfélt, mire gondoltál hogy sok az ismétlődés? Legalább 20 különböző módon lehet kifektetni valakit egy harcossal és ezek egy része küzdősport típusonként még változnak is.

    Nem tűnt fel hogy annyira gáz lenne a fizikája (bár az FN erre kétségkívül rágyúrt, ami viszont egyszerűbb is a sokkal kevésbé komplex ütközésmodell miatt), a 80 online meccsemnél egyre emlékszem ahol elrúgtak a fejem felett miközben lábra vetődtem és mégis KO lett a vége.

    Ami nagyon hiányzik a UFC-ből az a blokkolás és az elhajlás. Annyira sokféle módon csaphatnak meg, hogy ember nincs akinek a reakcióideje elegendő lenne a blokkoláshoz, az elhajlást pedig egyszerűen kihagyták.

    Ahhoz képest hogy első próbálkozás egy franchise létrehozására, szerintem remekmű és gáz hogy mennyire lepontozta az IGN.
  • Waczkor
    #15
    Azért nehéz lenne a boxba annyiféle mozgást belevinni,mint egy ketrecharcba ahol lehet rúgni is,földön harcolni stb.
    Grafikában lenyomja az ufc-t az új FN,az hogy kinek melyik jön be jobban,az meg magánvélemény.Fight Nightban mindig az adott szituáció dönti el,hogy hogy ütöd ki az ellent,nincs annyi ismétlődés,mint az UFC-ben.Arról nem is beszélve,hogy ha kivitelezel egy ko-t,akkor a replay frankón nem úgy mutatja az ufc-ben,ahogy történt.Ettől függetlenül marha jó a gém és megéri beruházni rá.
  • Istencsászár
    #14
    Grafikában, fizikában köröket ver az UFCre, sokkalta kifinomultabb, a fizika sokkal aprólékosabb, akár az ütés akár a két test találkozása. Nem rossz az UFC, amíg az FN4et nem láttuk az volt a legjobb, de az FN4 még az UFCre is köröket ver, persze akinek ketrecharc kell az nem fog klasszikus boxot játszani és fordítva, de nekem teljesen mindegy, bunyó az bunyó, és az FN4 messze jobban összerakottabb minden téren, jelenleg nincs nála jobb semmilyen tekintetben, és főleg a fizika döntött amellett hogy nem rohantam az UFCért a boltba. FN4be minden ütést vissza tudok nézni lassítva ahol az animáció és a fizika szinte tökéletes, UFCben nem az, darabos, suta, nem olyan kidolgozott.
  • Jissi
    #13
    A demója nem győzött meg hogy annyit fejlődött volna a grafikán kívül...

    Próbáltad a UFC-t? Rá kell szánni pár napot hogy megtanulja az ember az irányítást, de összehasonlíthatatlanul komplexebb mint a FN.
  • Istencsászár
    #12
    "fényévekkel jobb mint a Fight Night 3 volt"

    FN4 meg ennél is fényévekkel jobb:)
  • Jissi
    #11
    Próbálta már valaki?

    Szerintem zseniális lett, fényévekkel jobb mint a Fight Night 3 volt. A földharc és a stamina bevezetésével komoly stratégiai mélységet kapott, nemcsak ütés/blokkolás 10 meneten át.

    Ha lennénk nyolcan-tízen, csinálhatnánk egy magyar online ligát.
  • Waczkor
    #10
    Igen a lassítások amik nekem is szemet szúrtak.
  • trick daddy
    #9
    UFC ez az oldala
  • priluki
    #8
    Sikerült kiprobálnom a demot,hát nekem megvallom tetszik bár nemolyan "pontos" mint a fight night,ugyértem ahogy betalálnak az ütések,pl lassitásnál ,bár lehet a teljesbe ezen finomitanak,irányitás is nagyon szokatlan de ugyérzem ezzel nemlesz gond:) röviden ennyi hamarosan itt a teljes ugyis:)
  • Waczkor
    #7
    Demó csütörtökön,illetve neten már most:)
  • cenobite
    #6
    Info az IGN-en.

    Idén jön még a Fight Night 4 is, valamint ez az UFC, kíváncsi vagyok rájuk. Főleg az UFC-re, hogyan fogják az irányíthatóságot megoldani. Mondjuk én valami olyasmire tippelek, mint a Smackdown játékokban van. Azoknak jó az irányítása nagyon.
  • priluki
    #5
    bocs nemvolt idöm még keresgélni utána de majd ráfekszem hogy megtudjunk többet is... hát énis nagyon kiváncsi vagyok rá:)
  • Adi
    #4
    Én is nagyon várom már!:D
    Azt hiszem júniusba fog megjelenni!:)
  • bigbigle
    #3
    valami bővebb?
  • priluki
    #2
    Itt egy kis video:)


    http://video.google.com/videosearch?q=UFC+2009+Undisputed&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=A827ScfSEtKKsAbD5MjoDg&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#
  • priluki
    #1
    Na most láttam erröl a játékrol képet és videót,remélem még nincs a forumba,rákerestem.. Nagyon igéretesnek tünik amugy is Fight Night rajongo vagyok:)) De már egy ilyen K1,Ketrecharc sztm nagyon elkelt:)