11
  • NexImpera
    #11
    Ockham borotvája - ha egy jelenségre két magyarázat lehetséges, akkor az egyszerűbb magyarázatot fogadjuk el
  • Stirner
    #10
    Jó gondolatok, Nexus6!
  • readswift
    #9
    korodig. Szal ha egy 25ön túli "olyan" lánnyal vagytok akkor SÜRGŐSEN gondolkozzatok el !!!! :DDD
  • readswift
    #8
    ez nem igaz , ha jól tudom a "moratórium" 25 éves korodik is eltarhat, ha utána is gyerekmaradsz az gáz.
  • burninhell
    #7
    jobb ha számítógépen lövöldöznek mint iskolában :)
  • tmisi
    #6
    Csak hamarabb kellett volna észrevenni...

    Egyébként hogy is gondolhatnak egyáltalán ilyenre hogy FPS játékok betiltása? Köztudott, hogy a modern grafikus motorok mindegyike FPS-ekben debütál és áll is helyet évekig (Unreal Engine, Cryengine, Doom3 engine, stb.), amik persze mindig a legújabb hardvert követelik. Magyarán ezért megy a pénz az AMD-nek, az INTEL-nek és az NVIDIÁ-nak. Na tudjátok mikor hagynák ezek, hogy ekkora pénzektől essenek el. Ez egy iparág és jó üzlet.
    Olyan a szitu, mintha a környezetvédők az olajsejkeket és olajmezőket akarnák felszámolni hogy mindeki csak hidrogénmeghajtású kocsival járjon, meg napelemmel fűtsön.
  • tomcsa4
    #5
    Na a végén kiderül, hogy valóban skrizofén volt (mivel 17-18 éves korig mindenképpen előjön, hogy ki elmebeteg és ki nem).
  • NEXUS6
    #4
    Georg Schmidt, a CSU másik politikusa pedig a szülők felelősségét vetette fel, mondván: "Ennek a társadalomnak többé nincs szüksége olyan játékokra, amelyekben a felhasználók az áldozataikkal undorító brutális módon végeznek. De mi nem akarjuk és nem tudjuk a rendőrséget beküldeni minden gyerekszobába. Éppen emiatt a szülőknek kellene végre foglalkozniuk azzal, hogy milyen programokat futtatnak csemetéik a számítógépeiken."

    Egy szinten igaza van, csak azt felejti el, hogy a gyerek számítógépén levő programnál már csak azok a programok a fontosak, amin a gyerek esetleg soha nem vett részt: horgászás apuval, gombaszedés nagypapával, főzőcskézés anyucival, családi társasjátékozás, aztán persze közös lerészegedés haverokkal, meg ilyenek.

    Nem azt mondom, hogy most ezek aztán valami húde ihaj elámító dolgok, csak éppen egy ember életének alapját jelentik.

    A srác aki képes volt lemészárolni minden embert akivel adott napon találkozott valszeg ezeket az embereket az ellenségénk látta. De milyen társadalom az, ahol egy tizenéves gyerek gyak úgy éli az életét, hogy ellenségek között érzi magát? Valszeg nem tegnap térítették el az ufók és ettől kattant be, hanem eddigi élete során alakult ki ez az életszemlélete.

    De a dúrva szerintem, hogy a gyerekek és a felnőttek nagyrésze is így érez, csak éppen valamiért van bennük egy gát, azt hiszik, hogy ha nem cselekszenek irracionális dolgokat, attól az életük is értelmet nyer, még ha nem is érzik hogy az lenne.

    Hát ilyen társadalomban élünk.
    De ez az, baxtassuk csak a wowosokat, meg a cséseket.
  • Justil
    #3
    de most komolyan. ezek tényleg ennyire hülyék? vagy csak így a leg1xűbb megoldani (ergo csak mutogatnak a játékiparra és ezért megfizetik őket?)?

    a büdös k***a anyjukat ezeknek, bizony!
  • Vexille
    #2
    naja, egyetlen szamitogepes jatek se gyilkolt meg eddig senkit...az ember a felelos - jelen esetben a szulo, aki hagyja a gyereket azzal jatszani es nem torodik vele..
  • darkhill
    #1
    Szanalmas! minden alkalommal amikor vhol a vilagban ilyen tortenik mindig elojon a FPSek betiltasa egesz politika ezt hozza elo. ahelyett h megalnanak 1 pillanatra es elgondolkoznanak h hogy a jo eletbe kerul egy GYEREK KEZEBE FEGYVER??? lehet nem az idiotasagokkal kellene foglalkozni h a szulok naponta csekkoljak h mivel jaccik a gyerek hanem inkabb elzarni a stukkert a rohadt pancelszekrenybe.. es ha nincs es nem tudja elrakni ugy h a gyerek egy eles fegyverrel jaccon (ami egyebkent inkabb veszelyesebb mint egy fps jatek) akkor inkabb ne vegyen mert kulonben ez lesz a vege