Erőszak az iskolában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom, de az SG-n nem lehet ilyesmit normális módon megvitatni, így a topicot bezárom, mielõtt túl sok büntetõpontot kellene kiosztani.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Valahogy úgy...támogatom.
A tanároknak vissza kéne térnie a körmös módszerhez, de olyan erõvel, hogy legalább a mutatóujjcsont törjön szilánkosra, hja és ezt inkább a cigógyerkõcöknél kéne alkalmazni. 50 centis bükkfa vonalzóval.
te hülye vagy, nem vagy észnél, nem bízom a pszichológusokba, de neked jól jönne egy.
viszlát
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ja igen meg a cigányok. A ezek keménygyerekek nagyon gyakran familiárisan hiperpigmentáltak.
Van cigánybûnözés is.
Van cigánybûnözés is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem vicces
Van probléma, volt mindig. Én 4 suliba jártam 1.-tõl 12.-ig, és 1 kivételével mind3-ban ugyan az ment. Voltak a basztatási célpontok, akiket a keménygyerekek basztattak.
Én is, és a klikkem is ilyen volt(2 suliban), bár én mindig visszeütöttem, és szóltam, így miután megismerkedtek a keménygyerekek a cipõmmel, vagy az öklömmel inkább csak szóban csesztettek (persze mindig viszonoztam), de egyébként soha sem én kezdtem.
Abban az 1 kivételes suliban is volt néha ilyen basztatgatás, de ott a keménygyerekek nem azok a tipikus agyhalottak voltak, így velük lehetett beszélni, sõt a végén már jóban is voltunk.
A másik kivételben meg elég népszerû voltam, így nem én voltam a célpont, ja meg persze ott nem én volt a "zújfiú".
Ez van, vannak ilyen hülyék. Vissza kell ütni, vissza kell alázni õket, és amúgy leszarni. Ezekbõl lesz úgy is az utcán habzó szájjal rángatózó drogos, vagy a kocsival fára felcsavarodó faszagyerek, vagy az építkezésen lapátot támasztó "jómunkásember".
Persze le lehetne venni a nagyarcukat, ha a tanárok keményen megcsócsálnák (szivatás, rendõrségi feljelentés), de a legtöbb tanár inkább csak elfordul...
Én is, és a klikkem is ilyen volt(2 suliban), bár én mindig visszeütöttem, és szóltam, így miután megismerkedtek a keménygyerekek a cipõmmel, vagy az öklömmel inkább csak szóban csesztettek (persze mindig viszonoztam), de egyébként soha sem én kezdtem.
Abban az 1 kivételes suliban is volt néha ilyen basztatgatás, de ott a keménygyerekek nem azok a tipikus agyhalottak voltak, így velük lehetett beszélni, sõt a végén már jóban is voltunk.
A másik kivételben meg elég népszerû voltam, így nem én voltam a célpont, ja meg persze ott nem én volt a "zújfiú".
Ez van, vannak ilyen hülyék. Vissza kell ütni, vissza kell alázni õket, és amúgy leszarni. Ezekbõl lesz úgy is az utcán habzó szájjal rángatózó drogos, vagy a kocsival fára felcsavarodó faszagyerek, vagy az építkezésen lapátot támasztó "jómunkásember".
Persze le lehetne venni a nagyarcukat, ha a tanárok keményen megcsócsálnák (szivatás, rendõrségi feljelentés), de a legtöbb tanár inkább csak elfordul...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
örülök hogy megnyílt ez a topic
ugyanis jobb ha elõre szólok, valaki talán hõssé válhat ha már én elbuktam az életben és csak egy utolsó cselekedet maradt számomra.
ma még apukám széfjében vannak a különbözõ nem hatástalanított hidegháborús fegyverek
de tudom a kódot.
HÉTFÕN LECSAPOK
VÉR folyik majd, diákok és idõsebbek is meg fognak halni
budapest. raktár utca.. zsidóképzõ
jk
ugyanis jobb ha elõre szólok, valaki talán hõssé válhat ha már én elbuktam az életben és csak egy utolsó cselekedet maradt számomra.
ma még apukám széfjében vannak a különbözõ nem hatástalanított hidegháborús fegyverek
de tudom a kódot.
HÉTFÕN LECSAPOK
VÉR folyik majd, diákok és idõsebbek is meg fognak halni
budapest. raktár utca.. zsidóképzõ
jk
A válasz teljesen egyszerû.
A hülyegyerekkel nem foglalkozik a szülõ, mert vagy szabadszellemû - "haccsinálja a gyerek, hisz má' felnõtt" - vagy szarik az egészre, így a gyerek nõ mint a lapu..
A másik rész meg amit lát otthon,azt csinálja az iskolában is. Ha az apjától azt látja, hogy "csájé dikkmá" aztán dirrdurr-piffpuff, jóhogy be akarja bizonyítani az osztályba, hogy õ a jani.. És még telefonnal is felveszi
A hülyegyerekkel nem foglalkozik a szülõ, mert vagy szabadszellemû - "haccsinálja a gyerek, hisz má' felnõtt" - vagy szarik az egészre, így a gyerek nõ mint a lapu..
A másik rész meg amit lát otthon,azt csinálja az iskolában is. Ha az apjától azt látja, hogy "csájé dikkmá" aztán dirrdurr-piffpuff, jóhogy be akarja bizonyítani az osztályba, hogy õ a jani.. És még telefonnal is felveszi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egy szó: cigányok ...természetesen nem azt mondom, hogy a magyar nem verekszik, de ezek a cigányok vernek, lopnak, hazudnak, csalnak a hátunk mögött. Én diák vagyok. Iskolánkba betelepítettek tucatnyi cigányt a c.teleprõl, mert az önkormányzat vagy az õ "iskolájukat" zárja be, vagy a mi, felújítottunkat és mehetünk máshova. Épphogy nem zárták be a sulinkat, mert sok szülõ beparázott. Sok kis cigány nem normális van ott túlkoros 3 évet bukott stb... Mindig bejönnek a termünkbe és csinálják a balhét 😞
Ha "Szociologus" vagy, akkor legalabb irni megtanulhattal volna. <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Together we'll fly someday...
<#eljen>#eljen>
Sziasztok Mindenki Diákok, Szülõk és más hozzászolni kivánok.
Szociologus vagyok és egy tanulmányt készitek az iskolai erõszak alakulásával kapcsolatban, mint tudjátok mára igencsak elhatalmasodot ez a társadalmi probléma.és igencsak sok keserüséget okoz ugy diákoknak mint a szülõknek ezért ha tudtok ilyen problémákat vagy esetleg véleményetek van a probléma kapcsán bártan oszátok meg.igérem mindenki nek válaszolni fogok ha kérdése van.
Szociologus vagyok és egy tanulmányt készitek az iskolai erõszak alakulásával kapcsolatban, mint tudjátok mára igencsak elhatalmasodot ez a társadalmi probléma.és igencsak sok keserüséget okoz ugy diákoknak mint a szülõknek ezért ha tudtok ilyen problémákat vagy esetleg véleményetek van a probléma kapcsán bártan oszátok meg.igérem mindenki nek válaszolni fogok ha kérdése van.