Erőszak az iskolában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
sajnálom, de az SG-n nem lehet ilyesmit normális módon megvitatni, így a topicot bezárom, mielõtt túl sok büntetõpontot kellene kiosztani.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

aha

igen, persze

Mellesleg észrevettétek, hogy a lövöldözõ hasonlított mama2-re?<#wilting>

Valahogy úgy...támogatom.

Herr Lehrer
Megoldás: Kevesebb cigány, kevesebb erõszak 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Narxis
Jáj!<#ijedt>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A tanároknak vissza kéne térnie a körmös módszerhez, de olyan erõvel, hogy legalább a mutatóujjcsont törjön szilánkosra, hja és ezt inkább a cigógyerkõcöknél kéne alkalmazni. 50 centis bükkfa vonalzóval.

12346
akad

David2
hajjaj, számtekóra van az isiben<#gonosz3>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

te hülye vagy, nem vagy észnél, nem bízom a pszichológusokba, de neked jól jönne egy.

autoszimulator
nincs

.: mobilize.hu :.

Apus
viszlát

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

zomgzerg
odajársz? félted az életed? bevésem a neved az elsõ golyóba ha tovább ugatsz te féreg

Sanyix
Ja igen meg a cigányok. A ezek keménygyerekek nagyon gyakran familiárisan hiperpigmentáltak.
Van cigánybûnözés is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem vicces

Sanyix
Van probléma, volt mindig. Én 4 suliba jártam 1.-tõl 12.-ig, és 1 kivételével mind3-ban ugyan az ment. Voltak a basztatási célpontok, akiket a keménygyerekek basztattak.
Én is, és a klikkem is ilyen volt(2 suliban), bár én mindig visszeütöttem, és szóltam, így miután megismerkedtek a keménygyerekek a cipõmmel, vagy az öklömmel inkább csak szóban csesztettek (persze mindig viszonoztam), de egyébként soha sem én kezdtem.

Abban az 1 kivételes suliban is volt néha ilyen basztatgatás, de ott a keménygyerekek nem azok a tipikus agyhalottak voltak, így velük lehetett beszélni, sõt a végén már jóban is voltunk.
A másik kivételben meg elég népszerû voltam, így nem én voltam a célpont, ja meg persze ott nem én volt a "zújfiú".

Ez van, vannak ilyen hülyék. Vissza kell ütni, vissza kell alázni õket, és amúgy leszarni. Ezekbõl lesz úgy is az utcán habzó szájjal rángatózó drogos, vagy a kocsival fára felcsavarodó faszagyerek, vagy az építkezésen lapátot támasztó "jómunkásember".

Persze le lehetne venni a nagyarcukat, ha a tanárok keményen megcsócsálnák (szivatás, rendõrségi feljelentés), de a legtöbb tanár inkább csak elfordul...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

zomgzerg
örülök hogy megnyílt ez a topic
ugyanis jobb ha elõre szólok, valaki talán hõssé válhat ha már én elbuktam az életben és csak egy utolsó cselekedet maradt számomra.

ma még apukám széfjében vannak a különbözõ nem hatástalanított hidegháborús fegyverek
de tudom a kódot.

HÉTFÕN LECSAPOK

VÉR folyik majd, diákok és idõsebbek is meg fognak halni

budapest. raktár utca.. zsidóképzõ

jk

Vaxi
A válasz teljesen egyszerû.
A hülyegyerekkel nem foglalkozik a szülõ, mert vagy szabadszellemû - "haccsinálja a gyerek, hisz má' felnõtt" - vagy szarik az egészre, így a gyerek nõ mint a lapu..
A másik rész meg amit lát otthon,azt csinálja az iskolában is. Ha az apjától azt látja, hogy "csájé dikkmá" aztán dirrdurr-piffpuff, jóhogy be akarja bizonyítani az osztályba, hogy õ a jani.. És még telefonnal is felveszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

immovable
Szociálpshihlógia?
snowkid16
Egy szó: cigányok ...természetesen nem azt mondom, hogy a magyar nem verekszik, de ezek a cigányok vernek, lopnak, hazudnak, csalnak a hátunk mögött. Én diák vagyok. Iskolánkba betelepítettek tucatnyi cigányt a c.teleprõl, mert az önkormányzat vagy az õ "iskolájukat" zárja be, vagy a mi, felújítottunkat és mehetünk máshova. Épphogy nem zárták be a sulinkat, mert sok szülõ beparázott. Sok kis cigány nem normális van ott túlkoros 3 évet bukott stb... Mindig bejönnek a termünkbe és csinálják a balhét 😞

immovable
Van benne valami.
Me0w
Oszt' latom, megjottek a parasztok is a fodru'.

Together we'll fly someday...

tigeroo
nah, megjött az ügyeletes nyelvtankönyv
Me0w
Ha "Szociologus" vagy, akkor legalabb irni megtanulhattal volna. <#wilting><#bdead>

Together we'll fly someday...

<#eljen>

Sziasztok Mindenki Diákok, Szülõk és más hozzászolni kivánok.
Szociologus vagyok és egy tanulmányt készitek az iskolai erõszak alakulásával kapcsolatban, mint tudjátok mára igencsak elhatalmasodot ez a társadalmi probléma.és igencsak sok keserüséget okoz ugy diákoknak mint a szülõknek ezért ha tudtok ilyen problémákat vagy esetleg véleményetek van a probléma kapcsán bártan oszátok meg.igérem mindenki nek válaszolni fogok ha kérdése van.