25
Szociálpshihlógia-terjedőben Erőszak az iskolában
  • Efreet
    sajnálom, de az SG-n nem lehet ilyesmit normális módon megvitatni, így a topicot bezárom, mielőtt túl sok büntetőpontot kellene kiosztani.
  • Hajnalcat
    aha

igen, persze

Mellesleg észrevettétek, hogy a lövöldöző hasonlított mama2-re?
  • Daza500
    Valahogy úgy...támogatom.
  • Herr Lehrer
    Megoldás: Kevesebb cigány, kevesebb erőszak :D
  • Narxis
    Jáj!
  • Daza500
    A tanároknak vissza kéne térnie a körmös módszerhez, de olyan erővel, hogy legalább a mutatóujjcsont törjön szilánkosra, hja és ezt inkább a cigógyerkőcöknél kéne alkalmazni. 50 centis bükkfa vonalzóval.
  • 12346
    akad
  • David2
    hajjaj, számtekóra van az isiben
  • C7
    te hülye vagy, nem vagy észnél, nem bízom a pszichológusokba, de neked jól jönne egy.
  • autoszimulator
    nincs
  • Apus
    viszlát
  • zomgzerg
    odajársz? félted az életed? bevésem a neved az első golyóba ha tovább ugatsz te féreg
  • Sanyix
    Ja igen meg a cigányok. A ezek keménygyerekek nagyon gyakran familiárisan hiperpigmentáltak.
    Van cigánybűnözés is.
  • ba32107
    Nem vicces
  • Sanyix
    Van probléma, volt mindig. Én 4 suliba jártam 1.-től 12.-ig, és 1 kivételével mind3-ban ugyan az ment. Voltak a basztatási célpontok, akiket a keménygyerekek basztattak.
    Én is, és a klikkem is ilyen volt(2 suliban), bár én mindig visszeütöttem, és szóltam, így miután megismerkedtek a keménygyerekek a cipőmmel, vagy az öklömmel inkább csak szóban csesztettek (persze mindig viszonoztam), de egyébként soha sem én kezdtem.

Abban az 1 kivételes suliban is volt néha ilyen basztatgatás, de ott a keménygyerekek nem azok a tipikus agyhalottak voltak, így velük lehetett beszélni, sőt a végén már jóban is voltunk.
    A másik kivételben meg elég népszerű voltam, így nem én voltam a célpont, ja meg persze ott nem én volt a "zújfiú".

Ez van, vannak ilyen hülyék. Vissza kell ütni, vissza kell alázni őket, és amúgy leszarni. Ezekből lesz úgy is az utcán habzó szájjal rángatózó drogos, vagy a kocsival fára felcsavarodó faszagyerek, vagy az építkezésen lapátot támasztó "jómunkásember".

Persze le lehetne venni a nagyarcukat, ha a tanárok keményen megcsócsálnák (szivatás, rendőrségi feljelentés), de a legtöbb tanár inkább csak elfordul...
  • zomgzerg
    örülök hogy megnyílt ez a topic
    ugyanis jobb ha előre szólok, valaki talán hőssé válhat ha már én elbuktam az életben és csak egy utolsó cselekedet maradt számomra.

ma még apukám széfjében vannak a különböző nem hatástalanított hidegháborús fegyverek
    de tudom a kódot.

HÉTFŐN LECSAPOK

VÉR folyik majd, diákok és idősebbek is meg fognak halni

budapest. raktár utca.. zsidóképző

jk
  • Vaxi
    A válasz teljesen egyszerű.
    A hülyegyerekkel nem foglalkozik a szülő, mert vagy szabadszellemű - "haccsinálja a gyerek, hisz má' felnőtt" - vagy szarik az egészre, így a gyerek nő mint a lapu..
    A másik rész meg amit lát otthon,azt csinálja az iskolában is. Ha az apjától azt látja, hogy "csájé dikkmá" aztán dirrdurr-piffpuff, jóhogy be akarja bizonyítani az osztályba, hogy ő a jani.. És még telefonnal is felveszi
  • immovable
    Szociálpshihlógia?
  • snowkid16
    Egy szó: cigányok ...természetesen nem azt mondom, hogy a magyar nem verekszik, de ezek a cigányok vernek, lopnak, hazudnak, csalnak a hátunk mögött. Én diák vagyok. Iskolánkba betelepítettek tucatnyi cigányt a c.telepről, mert az önkormányzat vagy az ő "iskolájukat" zárja be, vagy a mi, felújítottunkat és mehetünk máshova. Épphogy nem zárták be a sulinkat, mert sok szülő beparázott. Sok kis cigány nem normális van ott túlkoros 3 évet bukott stb... Mindig bejönnek a termünkbe és csinálják a balhét :(
  • immovable
    Van benne valami.
  • Me0w
    Oszt' latom, megjottek a parasztok is a fodru'.
  • tigeroo
    nah, megjött az ügyeletes nyelvtankönyv
  • Me0w
    Ha "Szociologus" vagy, akkor legalabb irni megtanulhattal volna.
  • sKeezo
  • zsoltimus
    Sziasztok Mindenki Diákok, Szülők és más hozzászolni kivánok.
    Szociologus vagyok és egy tanulmányt készitek az iskolai erőszak alakulásával kapcsolatban, mint tudjátok mára igencsak elhatalmasodot ez a társadalmi probléma.és igencsak sok keserüséget okoz ugy diákoknak mint a szülőknek ezért ha tudtok ilyen problémákat vagy esetleg véleményetek van a probléma kapcsán bártan oszátok meg.igérem mindenki nek válaszolni fogok ha kérdése van.