Új Batman a láthatáron?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reklám az egész. sztem az állítólagos terminátoros botrány is csak marketing. és nagyon bejött.
"Ráadásul már szerzõdés köti a harmadik részhez, ám - mint tudjuk Michael Keaton, Val Kilmer és Geroge Clooney példáit látva - ez nem jelent semmit."
Hmmm...a történelem ismétli önmagát..?! BULLSHIT!!!
Fake, kacsa, kamu az egész...
Amúgy meg Geroge Clooney volt anno a legócskább Batman...szvsz...<#zavart2>#zavart2>
Hmmm...a történelem ismétli önmagát..?! BULLSHIT!!!
Fake, kacsa, kamu az egész...
Amúgy meg Geroge Clooney volt anno a legócskább Batman...szvsz...<#zavart2>#zavart2>
mit sírtok, pénz beszél a kutya ugat
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
terminátor 4 reklám
Bale már rég aláírt egy esetleges harmadik batman-re. Az egyik lehetõ legrosszabb húzás lenne õt lecserélni a Warner részérõl. (a másik Nolan cseréje)
Ezt a hírt már a többi külföldi portálokon is elküldték a búsba nem értem minek kellett betenni...
Bár hír az kell, még ha mindenki tudja, hogy kacsa szaga van akkor is.
Ezt a hírt már a többi külföldi portálokon is elküldték a búsba nem értem minek kellett betenni...
Bár hír az kell, még ha mindenki tudja, hogy kacsa szaga van akkor is.
"elmúltam már régen hatvan mégse nevelt meg a batman lálálálálálá"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3 év alatt 2 film? nincs túlfoglalkoztatva.
"Nevetséges ez a hír(meg a cikk)"
mi benne a nevetséges. az, hogy leírja, hogy volt egy hír, ahol errõl van szó? kell a teljes képhez, hogy az ember követhesse az eseményeket.
"s már bocsánatot is kért a csávótól azóta"
ja, mert totál kiakadt az ügynüke és ráparancsoltak😊
amúgy meg természetes. senkit nem érdekelnek. az, hogy milyen a magánéletben, irreleváns. színésznek okés.
mi benne a nevetséges. az, hogy leírja, hogy volt egy hír, ahol errõl van szó? kell a teljes képhez, hogy az ember követhesse az eseményeket.
"s már bocsánatot is kért a csávótól azóta"
ja, mert totál kiakadt az ügynüke és ráparancsoltak😊
amúgy meg természetes. senkit nem érdekelnek. az, hogy milyen a magánéletben, irreleváns. színésznek okés.
Sztem legyen Batman a Csányi, úgyis minden filmben õ van.
És mégis kit érdekelnek a botrányai, ha jól csinálja, amit csinál? A Warner is leszarja nagy ívbõl.
"Terminator: Megváltás forgatásán kirobbant botránnyal telt be a pohár"
Milyen pohár? mert már volt egy ilyen eset, ami túl lett lihegve(és már bocsánatot is kért a csávótól azóta)? Nevetséges ez a hír(meg a cikk) ahogy van.
"Terminator: Megváltás forgatásán kirobbant botránnyal telt be a pohár"
Milyen pohár? mert már volt egy ilyen eset, ami túl lett lihegve(és már bocsánatot is kért a csávótól azóta)? Nevetséges ez a hír(meg a cikk) ahogy van.
Fake.
Ez az SG sem a régi jó kis megbízható oldal már....
Lassan elérjük a tv2-rtl szintet....
Még egy kicsi és Mónika meg Barát Józsi irják a cikkeket kéz a kézben,ide.
Vagy már lehet,hogy igy is van?
Asszem lemondom a hírlevelüket is....
Lassan elérjük a tv2-rtl szintet....
Még egy kicsi és Mónika meg Barát Józsi irják a cikkeket kéz a kézben,ide.
Vagy már lehet,hogy igy is van?
Asszem lemondom a hírlevelüket is....
amúgy milyen botrányról van szó? 😊 cikkbõl nem nagyon derül ki...
Ez kamu! Ennyi erõvel a zenei kiadók meg cseréljék le a zenészeiket, mert drogbotrányaik vannak... Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Nm is értem ezt minek kellett "leközölni".
Ááá ilyen nincs! Miért tolnak ki a Warnernél Balel? Botrányai? Miért másnak nincsennek?
Mi az hogy megunták a botrányait?
Nem az a botrányos figura õ...
Mi lesz igy a Batman 3-al...Remélem Nolan harcol azért, hogy Bale maradjon a Batman, különben dzsihád lesz..
Mi az hogy megunták a botrányait?
Nem az a botrányos figura õ...
Mi lesz igy a Batman 3-al...Remélem Nolan harcol azért, hogy Bale maradjon a Batman, különben dzsihád lesz..
itt már elég régóta olvashatóak bulvár hírek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neeee írogassunk már ekkora kacsa híreket kérem szépen....átmentünk bulvárba???
Aki ezt beveszi az jó nagy barom....
A Warner igenis leszarja milyen botrányt csinál Bale. Nem fogja az "intolerancia" miatt meneszteni a fejõstehenét, ugyanis a fanok skalpolnának.
Errõl ennyit
Aki ezt beveszi az jó nagy barom....
A Warner igenis leszarja milyen botrányt csinál Bale. Nem fogja az "intolerancia" miatt meneszteni a fejõstehenét, ugyanis a fanok skalpolnának.
Errõl ennyit