22
-
Lordboxi #22 reklám az egész. sztem az állítólagos terminátoros botrány is csak marketing. és nagyon bejött. -
smaszi #21 "Ráadásul már szerződés köti a harmadik részhez, ám - mint tudjuk Michael Keaton, Val Kilmer és Geroge Clooney példáit látva - ez nem jelent semmit."
Hmmm...a történelem ismétli önmagát..?! BULLSHIT!!!
Fake, kacsa, kamu az egész...
Amúgy meg Geroge Clooney volt anno a legócskább Batman...szvsz... -
Micsu #20 mit sírtok, pénz beszél a kutya ugat -
sandor8206 #19 terminátor 4 reklám
-
CaptainRumi #18 Bale már rég aláírt egy esetleges harmadik batman-re. Az egyik lehető legrosszabb húzás lenne őt lecserélni a Warner részéről. (a másik Nolan cseréje)
Ezt a hírt már a többi külföldi portálokon is elküldték a búsba nem értem minek kellett betenni...
Bár hír az kell, még ha mindenki tudja, hogy kacsa szaga van akkor is. -
#17 "elmúltam már régen hatvan mégse nevelt meg a batman lálálálálálá" -
winnie #16 3 év alatt 2 film? nincs túlfoglalkoztatva. -
winnie #15 "Nevetséges ez a hír(meg a cikk)"
mi benne a nevetséges. az, hogy leírja, hogy volt egy hír, ahol erről van szó? kell a teljes képhez, hogy az ember követhesse az eseményeket.
"s már bocsánatot is kért a csávótól azóta"
ja, mert totál kiakadt az ügynüke és ráparancsoltak:)
amúgy meg természetes. senkit nem érdekelnek. az, hogy milyen a magánéletben, irreleváns. színésznek okés. -
Sance231 #14 Sztem legyen Batman a Csányi, úgyis minden filmben ő van. -
sugarman #12 És mégis kit érdekelnek a botrányai, ha jól csinálja, amit csinál? A Warner is leszarja nagy ívből.
"Terminator: Megváltás forgatásán kirobbant botránnyal telt be a pohár"
Milyen pohár? mert már volt egy ilyen eset, ami túl lett lihegve(és már bocsánatot is kért a csávótól azóta)? Nevetséges ez a hír(meg a cikk) ahogy van. -
Etinger #11 Fake. -
#10 Ha lecserélnék Bale-t, nem nézném meg a filmet. De úgyse fogják. ;) -
WoodrowWilson #9 http://www.youtube.com/watch?v=K2Kvoy-QenY -
TonySoprano #8 Ez az SG sem a régi jó kis megbízható oldal már....
Lassan elérjük a tv2-rtl szintet....
Még egy kicsi és Mónika meg Barát Józsi irják a cikkeket kéz a kézben,ide.
Vagy már lehet,hogy igy is van?
Asszem lemondom a hírlevelüket is.... -
FlyingV #7 amúgy milyen botrányról van szó? :) cikkből nem nagyon derül ki... -
sugarman #6 Ez kamu! Ennyi erővel a zenei kiadók meg cseréljék le a zenészeiket, mert drogbotrányaik vannak... Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Nm is értem ezt minek kellett "leközölni". -
#5 Ááá ilyen nincs! Miért tolnak ki a Warnernél Balel? Botrányai? Miért másnak nincsennek?
Mi az hogy megunták a botrányait?
Nem az a botrányos figura ő...
Mi lesz igy a Batman 3-al...Remélem Nolan harcol azért, hogy Bale maradjon a Batman, különben dzsihád lesz.. -
#4 Ez a hír: :) -
#3 itt már elég régóta olvashatóak bulvár hírek. -
#2 Neeee írogassunk már ekkora kacsa híreket kérem szépen....átmentünk bulvárba???
Aki ezt beveszi az jó nagy barom....
A Warner igenis leszarja milyen botrányt csinál Bale. Nem fogja az "intolerancia" miatt meneszteni a fejőstehenét, ugyanis a fanok skalpolnának.
Erről ennyit -
#1 this is bullshit, vagy szép magyarosan fogalmazva: lófasz és estifény