Being Erica (TV)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvolt a 4. Egész jó volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A háttér történet nem haladt, sehol egy új arc, folytatódott Erika terápiája. De jó volt, tetszett.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A második részt végre megnéztem, bár nekem nem az volt az elsõ reakcióm, hogy jajj, de bonyolultak vagyunk mi lányok, ejj! 😊 Bár tény, hogy állításodat sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudom 😄
Szerintem az új fiúnak még tuti lesz szerepe, mert ennyire hülyeség lett volna megmutatni.
Elõre kíváncsi vagyok, hogy mitõl lesz a harmadik rész "csajos" - pár napon belül sort kerítek rá!
Szerintem az új fiúnak még tuti lesz szerepe, mert ennyire hülyeség lett volna megmutatni.
Elõre kíváncsi vagyok, hogy mitõl lesz a harmadik rész "csajos" - pár napon belül sort kerítek rá!
a 2.rész nézhetõ volt, tetszett. Mennyire bonyolultak tudnak lenni a csajok :p Itt a bizonyíték rá 😉 Ezzel a Kyle sráccal is mi lesz? Miért hozták be a sorozatba?
3.rész annyira nem jött be, nagyon "csajos" volt. Szerintem
3.rész annyira nem jött be, nagyon "csajos" volt. Szerintem
Igen, ez bennem is felmerült, hogy esetleg nem lépnek-e tovább egy szinttel. Bár a lista még mindig hosszú, ahogy láttam, és nekünk, nézõknek is van még mit tanulni!!😊
Hát az új dokinõ meg nekem.. inkább volt durva, mint bármi más 😄😄
Hát az új dokinõ meg nekem.. inkább volt durva, mint bármi más 😄😄
Azé' az új doktornéni is elég jól nézett ki a kocsmában 😉
Bár nemtudom ez téged lányként mennyire izgat 😄
Bár nemtudom ez téged lányként mennyire izgat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most hogy Dr.Tom visszatért rögtön az elsõ epizódban, kíváncsi leszek milyen szerepet szánnak az "új" segítõknek. Esetleg Erikát is beveszik maguk közé? Mert a fõhõsnõnk élete nagyjából rendben van, nem?
Hááááát igen.. A "mások" engem nagyon érdekelnek! 😊 Egyszerûen Dr.Tom nélkül el sem tudnám képzelni a sorit, õ is hasonlóan fontos alapköve a történeteknek 😊
Ééééreztem hogy még látni fogjuk Dr.Tom-ot (meg másokat is ahogy nézem 😉 )
Jó volt, jó volt!
Jó volt, jó volt!
Megnéztem a seasonpremiert, és hát húú 😊 A sorozatjunkie nem hazudik, nagyon jó lett! A nézõpont ugyanaz, mégis milyen érdekes lett az egész. Bár az új therapist nem volt szimpi, Dr. Tom is the best 😊
Ahham, sorozatjunkie.hu -n jókat írnak a 2.évad kezdetrõl! Még nemláttam (majd holnap 😉 de kíváncsi vagyok rá!
Nemrég fejeztem be az elsõ évadot, és már itt is a második évad! Szenzációs sorozat, nagyon megszerettem 😊 Remélem ha a Hallmarkon elkezdik, még többen leszünk rajongók!
Na az jó! Bár a magyar feliratot is eröltethetnék egy kicsit jobban
mert akkor biztos többen néznék itt nálunk.
mert akkor biztos többen néznék itt nálunk.
Fészbúkon találtam egy hozzászólásban:
"....she's super nice and super gorgeous too! She said that they will start filming season 2 in June, ready for September!!! "
Nakérem, lesz még itt Erika 😄
"....she's super nice and super gorgeous too! She said that they will start filming season 2 in June, ready for September!!! "
Nakérem, lesz még itt Erika 😄
Jaja, elég jól érthetõ a szövege, én is néha felirat nélkül nézem. Csak azért írtam, hogyha valaki csak felirattal nézi akkor letudja már tölteni.
Jó lenne kicsit fellendülne a topik, mert szinte csak én írok<#smile>#smile>.
Jó lenne kicsit fellendülne a topik, mert szinte csak én írok<#smile>#smile>.
thx.
(bár én felirat nélkül nézem, annyira nem dúrva a szövege) Meghát nyelvgyakorlásnak sem utolsó.
(bár én felirat nélkül nézem, annyira nem dúrva a szövege) Meghát nyelvgyakorlásnak sem utolsó.
Erica kedvelõknek: Erica mesél nekünk munka közben videógyûjtemény
<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
de hogy ha úgy döntenek hogy kasza, akkor a befejezés elég tré lesz vagy nem is lesz egyáltalán
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"ha vége az évadnak sé nem lesz kasza akkor simán bepróbálom, addig is +fav😊"
és ha csak egy évad, akkor nem? le fogják adni végig, de butaság lenne csak azért nem bepróbálni, mert 13 részes lesz és nem 2 évados, vagyis 26 részes.
és ha csak egy évad, akkor nem? le fogják adni végig, de butaság lenne csak azért nem bepróbálni, mert 13 részes lesz és nem 2 évados, vagyis 26 részes.
Én is még csak az elsõ részt néztem meg, az szerintem nem volt
olyan rossz. Kíváncsi vagyok a többi részre, hogy mennyire lesz sablon.
Egy kis My name is Earl feeling van benne, csak idõutazós változatban..
olyan rossz. Kíváncsi vagyok a többi részre, hogy mennyire lesz sablon.
Egy kis My name is Earl feeling van benne, csak idõutazós változatban..
ha gondolod mehet bannerba^-^
gugli😛
gugli😛
nézettségileg hogy áll a sorozat?
btw. már sokat olvastam errõl a sorozatról, sokan dícsérik, engem érdekel, ha vége az évadnak sé nem lesz kasza akkor simán bepróbálom, addig is +fav😊
btw. már sokat olvastam errõl a sorozatról, sokan dícsérik, engem érdekel, ha vége az évadnak sé nem lesz kasza akkor simán bepróbálom, addig is +fav😊
← ElőzőOldal 2 / 2