A Hitachi is beismerte az LCD-árrögzítést

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez szomoru sajnos, de valoszinu mindenki ezt csinalja a termekeikkel, hiszen tobb eves tervezes elozi meg egy termek piacra dobasat, es hat miert ne csinlajk ha megtehetik.
Az igaz hogy mi szenvedjuk meg a termekek arat, jelen esetben LCD kepernyojet, es engem szemely szerint elegge letor ha kiderulnek ilyen dolgok.
Mert nem mmidegy hogy egy termekert fizetek x osszeget vagy ugyanazon termekert fizethetek x-30%ot is.
Lehet hogy ez az aregyeztetes csak a Dellnek tortent de ketlem, mivel ha megfigyeljuk nagyon egy arban vannak ugyanazon kategoriaju kepernyok, es nem hiszem hogy minden cegnek egyforma kiadassai lennenek.
A magan ember meg csak elcsodalkozik hogy "ne ma' ik derulnek ki" :)

..oda szuletni kell...

Erre csak azt tudom mondani, hogy furcsa ez a vilag. Van aki nyiltan megteheti, hogy arkartelezik. Van akit viszont buntetnek erte. Kisse igazsagtalan ...
fizezést -> prémiumot

"A minisztérium igyekezett is leszögezni, hogy nagyon komolyan gondolják, amikor az amerikai érdekek védelmérõl beszélnek, különös tekintettel a multinacionális cégek ilyen és ehhez hasonló ügyeire."

Jahh, annyira, hogy mindig utólag intézkednek, mert a magasabb árak után a forgalmi adó is több (ki mondta, hogy a fogyasztók érdekeirõl van itt szó?), és a pénzt még véletlenül se osztják vissza a vevõknek, hanem abból fizetnek maguknak fizetést.

Cobra.
Biztos, hogy többet kerestek a rögzített árakkal, mint amennyit kifizettek büntetésre, különben nem ismerték volna el. Ha egyik fél se ismeri el a szabálysértést, akkor sehogy nem tudják rájukbizonyítani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szerintem kurvára megérte nekik, sokkal többet kaszáltak, mintha nem kartelleztek volna és nem kellene büntit fizetni.
IMYke2.0.0.0
Kenny megérdemli... mindig.
Ahogy az ilyen orrukig látó multicégek is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szemetek.... kicsinálták Kennyt!
Lunki88
Ejnye <#ejnye1>, hát ezek után marhára megérte nekik spekulálni az árakkal, fõleg az LG-nek... xD Bár valamennyire megértem õket mert a helyükben én is ott trükköznék ahol csak lehet. <#idiota>