Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
na tegyen vki
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Þór vígi þessi rúnar
-nagy lett az arcom? nekem? ki a faszom flangál itt rózsaszín selyem szarban, mint egy buzi rózsaszín párduc, idióta szipkával?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha eldobod a pisztolyt.... akkor talán nem öllek meg."
Valaki tegyen
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
-Ó, Ferrari úr!"
- Mármint ez a beszélgetés?
- Mármint te magad."
Ale Alonso! poppe fan club™
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Kezd ezzel a csokis rizspehellyel, addig csinálok rántottát."
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
-Megismer?
-Igen.
-Nem ismer meg.
-Jó.
-Látott az újságban?
-Igen.
-Nem látott.
-Sose olvasok újságot.
Þór vígi þessi rúnar
Én tulajdonképpen egy filmet keresnék, gondoltam hátha tudtok segíteni.
Gérard Depardieu játszik benne és neki mondja egy nõ:
"Mondj nekem valamit franciául!"
Köszi a segítséget elõre is!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nagyon nagy film nekem tetszett !
Az #1465-ös feladványom a Kábelbarát volt.
Most teszek egy újat:
"Nézzen rám! Gondolná, hogy én vagyok a mindenség ura?"
Plusz még ott van a #1470 is, tehát most két feladvány van.
"The trees move. Do you not see it?"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"