Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár ez nem épp film, de szóról szóra ezt mondta.
"The trees move. Do you not see it?"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
-remélem nem nehéz...biztosan látta valaki
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
no találgassatok 😊
átadom, tegyen vki
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"-Nem állhatunk meg...Ez Denevérország!"
404-es hiba: a TÉK nem fogyott el <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
átadom, semmi 5letem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
itt a köv /nagyon könnyû/:
"10 másodperced van hátra életed legkínosabb pillanatáig"
Trolling is a art.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!