Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Az igazat.
- Valami bölcset.
- Igazság szerint, ez baromság.
- Fejtsd ki, kérlek.
- Kinek kell motiváció vagy indíték egy gyilkossághoz? Ma például, a 16 éves Jake, akit felboncoltál... hasbalõtték a rohadt iPod-jáért. Ez miféle indíték? Állatok vagyunk. Bennünk van az ösztön a gyilkolásra. Erre már rájöhettetek volna."
"The trees move. Do you not see it?"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Pontosan tudom, hogy mit érzel. Azt hiszed, ez a bûntudat. Bûntudat nem létezik. Csak a félelem, hogy lebukhatsz. Még csak egy nap telt el, még friss ez az érzés. Az agyad kusza. Mindig azt hiszed, hogy már tudják. Hogy elbasztad, az életednek vége. Kidobnád a taccsot, de a gyomrod üres. Ma este nem fogsz aludni. Csak piálsz, lesed a TV-t, hátha rólad van szó. Holnap reggel felkelsz és minden ugyanolyan lesz. Teljesen. A félelem elkezd
enyhülni napról napra, majd rájössz, hogy szart sem tudnak. Hogy ez az egész átkozott ügy, ez az esemény, ami neked égrengetõ, valamiképp elkerülte a külvilág figyelmét. Ezután új ember leszel."
-Hol a furgon?
-Megtaláltam a furgont
-Silken Floss a leggyönyörûbb nõ a világon
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
na egy könnyût:
- Ez nem igaz. Rohadt vásárlók.
- Mit csinálsz?
- Épp a bevásárlóközponton hajtok át zsernyákokkal a sarkamban.
rakj 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de nézz fel és írd meg ki találta el, mert ha sokáig húzod valaki egyszercsak át fogja venni az uralmat.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
- Most mond, hogy mik vannak ?!
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
"Hadd találjam ki, négert vert igaz?"
tegyen valaki.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
mindig röhögök ha eszembe jut az a jelenet😊
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
"Kobra, Python Anakonda! Ti kússzatok a ház mögé. Ti ketten fel, a többiek velemjönnek."
Másik:
-Csúsztassa be a hitelkártyáját!
-Hmmm...jó így neked? Mert én egész éjjel tudnám így huzogatni!
Þór vígi þessi rúnar
"Csúsztassa be hitelkártyáját...csúsztassa be lopott hitelkártyáját!"
Ale Alonso! poppe fan club™
"Mit beszél?Nem olyan rozzant ez ember!Ugyan mi kell neki?Egy kis festék...na jó meg egy kis üveggyapot"
Þór vígi þessi rúnar
mikor a csávót szarvasnak nézik és lelövik és utána megeszik 😊
Kojiro ergo sum.