Vágó István távozik az RTL Klubtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondom. fórumita. õ tudja. eszébe sem jut, hogy tévedhet. ez a különbség. én spec próbálom ezt elkerülni, tévedhetek. ha tévedek, remélem ki is igazítanak.

tudom, hogy sokaknak büdös a munka, hogy ha lenne pár millió fix bevételük, sosem melóznának. de olyan is akad, aki igen. (én tuti vinném tovább a mostani munkáim 80%-át. szerencsére nem fenyeget milliós zápor.) az ok? önmegvalósítás, a tankönyvekben is benne van a célok között, más kérdés, hogy általában a legvégén. (a népszerûség a pénz miatt fontos. aki kap pénzt, kapja a tutit, az annak örül a legjobban, ha eltûnhet.)
RÓLA van szó!
nem dolgozni akar, hanem népszerû maradni.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"Vágó Pista bácsi meg már mehetne nyugdíjba is. Havi 0.5 vagy 1-2 milliós fizetéssel ne sírjon "

??? azért ennél többet keres. (a komment meg érdekes. máskor, mások azt hajtogatják, hogy csak a pénz, a pénz minden, de meg kiakadsz, sírásnak nevezed azt, hogy valaki dolgozni akar és nem a semmiért milliókat kapni? ez akkor most megvetendõ? a munka az élete.)

"Tuti, hogy volt a válogatáson kívül még "szereposztó dívány" is a képben..."

ja, hogy fórumita az úr. akkor nem szóltam😊

nem tudom hirtelen kiről van szó, de ez annyira tipikus, divatkomment. mosolyfakasztó, na. ha valaki valamit nem tud, akkor vagy kiindul magából vagy ír valami alaptalan "tutit". mert ő mást nem tud elképzelni. az ő világa így működik.
IMYke2.0.0.0
Szerencsére, a PC TV-men nem jön be a RTL (csak a TV2) - ne kérdezzétek miért, gyertek Dél-Baranyába lakni, minden megértetek majd -, de a képek alapján unszimpi a csajszi. Állgödör és vastag felkar kifejezetten férfiassá teszi. Tuti, hogy volt a válogatáson kívül még "szereposztó dívány" is a képben...
Ettõl függetlenül, friss hús a média piacon. Nem ártott.
Vágó Pista bácsi meg már mehetne nyugdíjba is. Havi 0.5 vagy 1-2 milliós fizetéssel ne sírjon - menjen el Öreg Fiúk konecerteken gitározni, foglalkozzon a feleségével! ÉLJEN!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

huhh, elég rossz mûsorok érdekeltek akkor. pedig voltak/vannak egész jók. csak hát ugye sokan nem ismerik õket.
bmw: ...volt. 😞 az egyetlen mûsor amit meg tudtam nézni öklendezés nélkül a retekklubbon.
Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

(Nem nehéz kitalálni, hogy a következõ Pókerarcban ki lesz Sebestyén Balázs társa.)
és mégis ki lesz a társa? tudom már, egy tükör, és akkor egyszerre ketten lenne.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

csak õt ne... Mariann valahogy olyan fejberúgnám típus..
ha viszont a vágó átmegy a tv2-höz nem kérdéses h rásóznak egy vetélkedõt
szerintem nem vadonra gondol hanem peller mariannra.mondjuk szerintem a közeljövõben nem lesz újabb pókerarc.
vadon jani? az jó lenne

schrank
az ertéell azt hiszi hogy ha a balázsnak is körszakálla van akkor már õ lesz a vágó2istván ?
mondjuk a sok trendi toprongy úgy is azt a buz;t fogja nézni nem a vénfa$zt <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A legyen on is milliomos az egyik legjobb musor...