13
-
chuky123 #13 Kössz a linket szlovákiai hun. Terveztem hogy én is lecserélem a netemet mobilnetre de p2p korlátozás miatt max csak 2.-ik netnek jó -
szlovákiai hun #12 chuky123-ak -
chuky123 #11 Mikros nettel nekem is csak rossz tapasztalataim vannak. Ugyanazok mint amit a szlovákiai hun emlitett. Biztos van jó mikros net persze annak az a feltétele hogy az antennák jól "lássák" egymást különben tényleg szarakszik. A mobil net tényleg azért jó mert kötetlen. Bár nem tudom hogy ott van-e sebesség ingadozás 1 adott cellába és hogy valóban korlátlan ahogy pl a panon hirdeti. Vki leírhatná a tapasztalatát a panonos mobilnettel kapcsolatban. Elvileg a panonnak a legnagyobb lefedettsége. -
#10 Hát igen. Én akkor mondam fel a mikrós netemet mikor 2 hónapig nem volt upload sávszélem és sokszor még download sem.
A mikrós és mobilos net meg sok szempontból egy rakás szar. Hálózati játékra telejsen alkalmatlanok.
Az viszont megérne egy misét, hogy az upload sávszél milyen nevetséges... Nem torrentre kell nekem. -
savior #9 nem csoda hogy gazdagodnak. tobb mint fel eve nem tudom megszuntetni az internetemet es kisebb savszelessegure sem rakjak at -
#8 Ott a legrosszabb, hiszen minden televan wireless izékkel, amik egymást zavarják. -
#7 Ez csak az otthoni mikró netre vonatkozik. Itt a cégnél 10/10M mikró van és semmi probléma vele (Invitel - Euroweb). -
szlovákiai hun #6 A drótos net még mindig jobb mint a vezeték nélküli, ha minőség szerint csinálnának statisztikát, akkor siralmas állapotok jönnének ki, a mikrohullámú interet kegyetlen szar, mert a legtöbb mikrohullámú internet szolgáltató egy tróger banda, szar a technika, de még felvesznek akkor is egy tucat ügyfelet mikor már tényleg nem birja a cucc, oszt meg az anyázás: kiesik, lassú, befagy, oszt még az időjárási viszonyokból eredő bosszúságot nem is említettem (lehal a jel), higgyétek el tudom, mert nekem ez van, nincs kábelnetre lehetőség....... -
#5 Ja, és nem mindenki él Budapesten, nagyvárosban jeladók tőszomszédságában...
[viták, beszólások megelőzésére.] -
#4 A wireless net meg pofátlanul drága, tetű lassú és bizonytalan.
-
#3 Na ettől kezdve el lehet felejteni a pofázást a forgalomkorlátozásról, és be lehet ruházni "vasba", hogy a "korlátlan" internet tényleg korlátlan legyen. -
m a x #2 Csoda ha nő a mobil net előfizetők száma?
Megveszem, és ott használom, ahol akarom. Ha nem tetszik, akkor kidobom és megyek másik szolgáltatóhoz...
Ezzel szemben otthon nem jutok egyről a kettőre! Rohadt drága DSL előfizetésem van, mert a jelenlegi szolgáltatóm (IS) szemét, csak új előfizetéssel tudnék olcsóbb nethez jutni, de normálisan csomagot netán szolgáltatót váltani nem tudok. Megérne egy piacfelügyeleti vizsgálatot az otthoni netelőfizetések ára, és a szolgáltatóváltás mikéntje! -
#1 aha és sírnak hogy mekkora kárt okoznak nekik a heavy userek, meg hogy mennyire nincs pénz fejlesztésre...