Vámosok a torrentoldalak elleni harcról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VPOP-ról a véleményem kb ennyi : Hogy dögölnétek meg mind rohadt tolvajok! Az állami tolvajlás mintaképe az egész szervezet: magánjogsértések, magántulajdon megsértése, állampolgárok zeklatása, az emberi jogok alanyi megsértése, semmibevevése, a magántulajdonhoz való jogok teljes figyelembe nem vevése, stb... Van törvénytelenség bõven a számlájukon! - és ezt államilag mind megtehetik. Szánalmas egy ország ahol ezt meg lehet csinálni, demokráciának nyoma sincs! Igaz rendõrterror folyik manapság mindenfelé... Azonnal meg kéne õket szüntetni!
Végszóra: mennyenek el végre dógozni ! És akkor nem esik bántódásuk. <#violent>#violent>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
én még egy drogdílert is többre tartok, mint a lentebb felsorakoztatott "szakmák" bármelyik képviselõjét (sõt!), mert azt legalább szeretik, az emberek, vevõköre van, megbecsülik, tisztelik, és nem ritkán úgy várják, mint a Messiást .
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
ha engem kérdezel, akkor a tömör véleményem a rendõrökrõl, a vámosokról és a politikusokról, hogy nézz szét a világban, minden rendes embernek van valami rendes foglalkozása, állása, ahol, termel, javít, gyógyít, röviden JÓT tesz másoknak, hasznos a tevékenysége a társadalomra nézve... ezzel szemben nézd meg a politikusokat , a rendõröket, és a vámosokat: az a "foglalkozásuk" hogy keresztbe tegyenek másoknak, kib*sszanak másokkal, akkor ne is csodálkozzanak, ha mindenki utálja õket , mint a büdössz*rt... ez ilyen egyszerû !
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
csak tudnám mi a különbség a letorrentezett hamis film és cd bótban megvásárolt eredeti film között ? <#idiota>#idiota>
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Ennek az egésznek semmi köze a torrent oldalakhoz. Ez a cikk durván félretájékoztat. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Majd hoznak egy törvényt, hogy illegális aztán meg van oldva. Bármire képesek a pénzükért. A jogvédõ szervezeteknek meg sok van...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja, meg a torrent szerverek ugye nem is tárolnak semmiféle adatot a forgalom szervezéséhez szükségeseken felül.
Minden jog fenntartva!
Szeretném felhívni a figyelmet rá, hogy egyetlen illegális torrent szervert sem foglaltak le, amin illegális anyag lett volna.
Már csak azért sem, mert nem illegális sem torrent szervert üzemeltetni, meg azért sem, mert a zenék és filmek letöltése saját célra legális.
Remélem idõvel felhagynak az illetékesek azzal, hogy illegálisnak állítsák be azt, ami nem az.
Már csak azért sem, mert nem illegális sem torrent szervert üzemeltetni, meg azért sem, mert a zenék és filmek letöltése saját célra legális.
Remélem idõvel felhagynak az illetékesek azzal, hogy illegálisnak állítsák be azt, ami nem az.
Minden jog fenntartva!