63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Csak úgy.

Név, készítő, megjelenés ismeretlen.

Utoljára szerkesztette: Routeres, 2015.12.26. 20:28:14
  • proxy22
    Y-t az ibisbe hogy kell írni? (pl: 3E --> Line:00310, de hogy kell Y-t írni?)
  • 0165
    Minden esetre erősen javasolt...
  • domonkoszoli
    azt tudom hogy hogy működik eddig működött is csak újra kellett telepíteni a gépet így csak a délpest 4.0 meg a futáros buszokat raktam be a 412, 260, meg a citarot de az a baj én se tudom főleg úgy hogy a 412őn meg a 260on is működik a futár csak a citaron nem
  • TNH
    A FUTÁR csak akkor működik, ha van menetrend felvéve.( Illetve lehet, de nem biztos, hogy kell hozzá az Ikarus 412 a Font-ok miatt, nem tudom.)
  • domonkoszoli
    Sziasztok Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok nektek! :)
    Lenne egy kérdésem mi lehet annak az oka, hogy a futáros citaro külső kijelzője nem működik de a futáron se mutatja a végállomást legfelül.
    De a nem futáros citaron működik minden de nem tudok rá jönni mi lehet az oka koszömöm előre is. :)
  • papi08
    Áldott legyen a Te neved! Igen, azaz! :)

Köszönöm!
  • TNH
    Great Grundorf?
  • papi08
    Sziasztok!

Fura lesz, de egy térképet keresnék, még régről. Anno igen megtetszett, de volt egy kis szünet OMSI-ban, így viszont elfelejtettem melyik map is volt ez.
    Ami rémlik belőle: Az egyik vonal a belvárosból indult, és egy kis, a városon kívüli kikötőbe érkezett. Valamint a térképen volt egy működő sorompóval ellátott buszdepo is.

Tudom nem sok, de ha valaki esetleg ennyiből is ráismer a pályára, és megosztja velem a nevét, annak megköszönöm :)
  • Joci891
    Köszönöm válaszod
  • TNH
    Ez nem patch kérdés, Aerosoft Launcherben aktiválnod kell.
  • Joci891
    Sziasztok egy olyan kérdésem van hogy melyik patch jó a 3 generationos buszhoz mert csak a kaszni látszik semmi más? 1x már meg csináltam csak el felejtettem melyik patch volt az és dobozos verzio
  • Hyp3r
    Én úgy láttam, hogy csak a helyi vonalak maradtak benne, a 64-es járatot sajnos nem tartalmazza.
  • Norbesz23
    Nekem id fennt van és még is ugrál, mert sajnos a gépem nem szereti a igénYeit a busznak. :-)
  • Peti134
    Furcsa, de felraktam a Three Generations-t, és akkor nem ugrál.. Nem tudom mi köze hozzá, de így már nem eszi a gépet..
  • gabesz012
    Azért a Citarohoz képest a Solaris már jobban optimalizált, meg a tükör nélküli nézetnek köszönhetően a gyári buszoknál is jobb fps-t produkál a legtöbb helyen (megállóban, ill indulásnál meg kit érdekel, ha leesik). Vártam ezt a Scaniát, de én inkább fel sem teszem, miután beleolvastam a fórumba, pl. nincs egyedi hangja sem. Az x10-hez készült DD szerintem bőven elég jó, nem kell annál részletesebb modell. A Scania apropóján kicsit nézelődtem a hivatalos fórumon és örömmel láttam, hogy van Rhodenau 2.0, igaz nem friss a dolog, már pár hete kint van a bétája, de aki még nem próbálta, nézze meg. :)
  • 0165
    És jó pihenést! :)
  • máté1998
    Sziasztok!
    Karácsonyra kaptam egy új monitort, de ha elindítom a játékot (OMSI2) alul nem jeleni meg a satart,options, stb... sor, és nem tudom elindítani a játékot.
    Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehetne beállítani?
  • 0165
    Valóban. Ráadásul nekem már 15-16 FPS környékén úgy remeg, minthogyha a Vágány utcán mennék vele 60-nal...
  • Tomiiiiiiii
    Üdv. Én egy DAKK festést hoztam a Citywide-ra karácsonyi ajándéknak (már akinek bika gépe van, nekem nonstop ugrál). Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Letöltés

• TNH
    Ez egy "profi" modellre épül, ami közel sem low-poly...
  • Norbesz23
    Teljesen igazad van és én is ugyanígy gondolom, hogy korai volt még a kiadás.
  • Tierhold
    Úgy érzem, mintha kicsit elhamarkodott lenne a kiadás az ünnep fejében. A busz sok tekintetben jó, viszont úgy eszi a gépet mint a huzat, és erre úgy látom sokan panaszkodnak a fórumon is. Az átlaghoz képest -20-30 FPS-el többet eszik a kicsike, a Solarishoz képest, pedig az sem piskóta.
    Utoljára szerkesztette: Tierhold, 2015.12.24. 23:41:49
  • TNH
    Én itt inkább elvi szinten keresném a problémát, nem maga a kormány a lényeg.
  • TXGN
    XDDD
    Ebből ekkora probléma..:'D
  • bazsiihmv
    ha lenne belőle szóló, már hamarabb lehetne vele menni, mint élőben Szegeden a DAKK-osokkal :D

egyébként én is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
  • bajusza
    Csatlakozom, ugyanezt kívánom én is nektek.
  • Peti134

Minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt kívánok!
  • TNH
    Saachen-Anhalt anno (2011-12) nekem nagyon bejött, esetleg az.
  • Norbesz23
    Most találtam az omnibussimulator.de/forum weboldalán: Scania Citywide GN14

Letöltési link
  • lanerto
    Britzwald, Duisburg - ezeket kihagytam, nagyon régiek de jók :)
    (omsi 2 alatt editorban betöltés, elmentés)

Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.12.23. 20:07:16
  • Deer
    Köszi. Úgy fest ez rendesen megy.
  • nico79
    Már meg sem merem kérdezni ,miért fagy le az editorom egy objektum törlésénél?
    Továbbá az oldal navigációs sávban nem látni semmi feliratot.
    Ha meg törölni akarok valamit akkor meg kifagy az egész.
  • nico79
    Már meg sem merem kérdezni ,miért fagy le az editorom egy objektum törlésénél?
    Továbbá az oldal navigációs sávban nem látni semmi feliratot.
  • lanerto
    Arivdsoft - Alpen map. Ez jobban fut mint a Grundorf, és ezerszer élvezhetőbb. Igaz hamar rá lehet unni aki annyira nem élvezi a buszok játékbeli fizikumját, de télen egy csuklóssal lehet korizni rajta :D
    Esetleg még a Great Grundorf 1 (az a kínai(?) változat, van hozzá omsi 2 patch, és azért mégiscsak nagyobb a kibontakozási lehetőség)
    Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.12.22. 23:37:13
  • lanerto
    esetleg videókártyád drivere frissült? vsync nem kavarhat be?
  • Edmond14
    Sajnos már eleve kivettem, és mégis csinálja.

Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.12.22. 23:29:34
  • Deer
    Sziasztok!

A videókártyám beadta az unalmast. Amíg nem lesz másik, az intel HD 2500-zal vagyok kénytelen beérni. Van páyla Grundorfon kívül, ami ezzel játszható?
  • TNH
    Esetleg vedd ki az Autosave elől a pipát. Az sok gondot megold.
  • Edmond14
    Abban esetleg tudnátok segíteni,
    hogy OMSI 2-ben az FPS hirtelen leesik stabil 20-ra. Tehát betöltöm a pályát lerakom a buszt, 35-40 FPS, de kb. 1 perc múlva leesik 20-ra. (busztól, pályától függetlenül, még egy teljes üres tile-on is!) Ha a beállításokban elállítok akármit, akkor megint 35-40, aztán 1 perc múlva megint 20.... És ilyet eddig nem tapasztaltam, kb. 2 hete kezdődött el.
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.12.22. 19:36:35