OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondhatjuk.

De mondjuk inkább azt, hogy a jó vágányra terelõdött, és jó úton halad.
kem001
Ahogy látom, az új verzió a 263-asból mondhatjuk, hogy kellemes csalódás eddig mindenkinek?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Atty707, köszönöm az információt, figyelmetlenségemben körül se néztem a videó alatt !

Ezen video 0:27 másodperce. Ott írom, hogy miket kell csinálni, és hogy s mint mûködik.

Ctrl + *; Ctrl + /, stb.
Ezeket hogy lehet?
Nem írtam járatszámot, és azt az "IBIS"-t sem programoztam be.
IBIS-t beprogramoztad?

Ha üres a kijelzõ, nem száll fel senki.
TheSosy
Ki kell írnod a járatszámot,és a célt a busz kijelzõjére.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Pedig ahogy leírtad úgy csináltam végigmentem a nyilak által jelzett útvonalon és nem szállt fel senki. Egyébként megnyomtam az ALT-ot, aztán a fenti menüben volt egy ilyen papír ikon (az volt a menetrend) ott kiválasztottam a dolgokat és így csináltam.
olimano2222
hát konkrétan nem tudom mire gondolsz , de amikor menetrendet kapsz nézd meg hogy hol vagy és onnan az az indulás pont a végállomást meg a nyilakal követed nem bonyolult csak elõször ...

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Asszem úgy csináltam, hogy átvállaltam másik sofõrtõl adott szakaszt, és bekapcsoltam a nyilakat, próbálok az alapján menni de nem jó. A színes útjelzõket hogy kell telepíteni?
olimano2222
mert nincs kiírva a menetrend hogy hová tart a busz!

Az miért van hogy a városban akármelyik buszmegállónál állok meg soha senki nem száll fel a buszra?
Inkább azt kellene megfejteni, megérteni, hogy mûködnek például UnL pályán azok a "hang jelölõk", amik ugyan úgy belógnak, mint az útjelzõk.

Annak alapján, ha le van tiltva a megjelenítés, már megoldható lenne egy GPS-monitor.
Ok-okozat összefüggést létrehozva, talán textúraváltással a haladási irányt...
Igen, ezt már én is láttam, de nem is azzal van a baj, hogy nem lehet megkülönböztetni, hanem hogy egyszerûen sok a nyíl. Lehet, hogy nem lenne olyan vészes (attól eltekintve, hogy mindenféle színbe pompázna a pálya😄), de most újrakezdeni Berlin átnyilazgatását a jelenlegi 32-33 járatnál...hát nem lenne rövid meló😄

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Hong Kong 284:
http://www.metroscapevision.info/en/downloads.htm
Hivatalos fóruma:
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=7390
(Ha nem mûködik elsõre, itt van leírva, mi kell még hozzá)

sziasztok ha nagyon szépen meg kérlek titeket elküldenétek nekem ahonkong pályát hogy honét töltsem le elõre is köszi asegítséget
Használd ezt:
http://omsihu.wordpress.com/2012/03/29/szines-utjelzok/
Jobb, mint a semmi. 😊

Szia!
3 nappal ezelõtti youtube hozzászólás a videó alatt:
"MC mine- idiot!
No download linkl!"
Azaz, nem tölthetõ le, készül!
Bõvebb információkért fordulj ide:
http://omnibussimulator.pl/Temat-Jelcz-m125m-Dana-i-Vecto-i-CNG
Ez is a videó alatt volt, google chrome-mal le tudod fordíttatni.

Sziasztok
Ezt a videót véletlenül találtam böngészés közben, gondoltam megosztom, és közben megkérdezném hogy esetleg tud-e valaki valamit errõl a buszról ?

http://www.youtube.com/watch?v=v1ggAyu1ETY&feature=related

Üdv

Én most Berlin-t fejlesztgetem ismét, de 30-on felül lesz a járatok száma bõven (azt hiszem, 38)... gondolhatod néhol milyen nehéz megoldani. Tök jó lenne, ha elvállalnánk egy járatot, megjelenne a menetrend meg egy minimapon az útvonlal... vagy mondjuk valahogy a Track IR-ekhez hasonló kis útsávocskákat jelenítene meg ott, ahol el kell kanyarodni.

Erlau Trans
A másik meg az amikor normálisan nincs is megcsinálva, és akkor törd a buksit mi újság. Teltow-n pl borzalmasan spórolt vele a készítõ a megállóknál pl.
Nem lett volna rossz az OMSI-ba valami minimap, vagy legalábbis más útbaigazító rendszer, mint ez a mostani nyilas. Amikor egy pályán sok járat van, elég zavaró tud lenni a rengeteg nyíl "kusza sûrûje".

Értem, köszi!😊

Már rájöttem, de azért köszi 😄
LMG123
Tudtommal a .10-es orosz export és dupla lámpás, elzárt fülkés, a .11-es meg szimpla lámpás és olyan a fülkéje, mint pl. a 260-asoknak, mert a .11-est itthonra gyártották. Javítson ki valaki, ha nem így van. 😊

Ebben egy kicsit laikus vagyok. Mi a különbség a kettõ között?

LMG123
Kedvet kaptam megcsinálgatni rendesen 263.10-re és 263.11-re, ha megkapom az engedélyt majd a kiadásra, akkor megosztom mindenkivel.

Ez állati!

Na, ez sokat dobott rajta, köszi Zolika, ha nem szólsz, akkor sose veszem észre.

Köszönöm, megvan!

Engem az idegesít hogy a 263 10 az lenne elvleg a Hajdús HLF-947 a dupla lámpájával de a hangjával nagyon nem vagyok kivékülve 40KM/h-ig ugyan oylan mint ha üresjáratban lenne.Na és persze a csengõ sem mûködik már nem is vagyok meglepve és ahogy mondtad azt a pocsék orosz fülke is.
Ha majd kijönek hozzá a száz féle javítások akkor jó lesz.

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Óóó, én balga...

Ez elkerülte a figyelmemet. Most látom, hogy külön font van hozzá. Ez esetben bocsi.
Ha feltetted a font készletet, akkor mûködnie kell.

Viszont megint lehet mod-okat pakolgatni hozzá, mert a készítõ megint kihagyott, már megoldott, és számára is odaadott funkciókat...
olimano2222
Van msn-ed vagy skyped ? elmagyarázom szívesen csak itt nehéz 😊

A városban honnan tudom hogy a busznak mi a menetrendje? Szóval hogy mi az útvonal?
Nem lett rossz ez a 263-as csomag, de nekem valamiért még mindig hiányérzetem van. Egy kis foltozást még el tudna viselni.

Ennek a verziónak nem mûködik a kijelzõje. Ugyan olyan hangja van a ZF, Praga, Lviv3 (ez valami szovjet cumó, right?) váltós busznak és szerintem elég zajos, olyan értelemben, hogy nem tiszta a hang... ...ezt nehéz leírni... Nagyon zavaró, hogy a magyar verziókon is orosz fülke van. És szerintem nagyon vastagok a gumicsíkok a busz oldalán.

De azért játszható...
olimano2222
NUMPADON ELÖSZÖR MINUSZ " - " utána " / és * "

Sikerült, köszi 😄 Ja még egy utolsó kérdés: az ajtókat mivel tudom kinyitni? Mert a billentyûzet összes gombját próbáltam és nem nyíltak ki.
olimano2222
Igen akadozik mindenkinél sajnos ..

elindulni úgy tudsz hogy E-ELEKTRONIKA N-ÜRES M-MOTOR -D.SEBESSÉG ÉS A numpadal megy ,elõre num8 ,fék num 2 ,bal num 4 ,jobb num 6

Sziasztok! Most kezdem el játszani a játékkal, és nem tudok elindulni a busszal. Az opciókban beállítottam a gáz,fék,jobbra,balra (Page up, down, left, right) de a buszban a kamerát mozgatja vele. Szóval hiába állítok be akármit mindig máshogy mûködik. Még egy kérdés: Másnak is akadozik a játék? (Fõleg Berlin) Nekem AMD Phenom II X4 955 3,2 Ghz, 4 GB RAM, ATI HD5670 1 GB van hogy akad
Pedig nem bonyolult.

Beírod a betûket, majd rányomsz alul a zöld gombra. Kijön egy link, arra jobbklikk, és "link mentése másként". (Chrome esetében).

Egyszerû, mint az 1x1.
Valószínûleg velem van a gond, de tudnál segíteni, hogy mire kell itt kattintani? Ezekbõl a betûkbõl nem jövök ki, és bármire kattintok, nem akar elindulni a letöltés... Köszi elõre is!

Köszi szépen<#puszi> Már töltöm is<#vigyor3>
Új modellváltozatok, új (normális) hangok, Praga váltós verziók, kétlámpás hûtõmaszk némelyiknél, és a 263.10.
@LMG-123: Nekem mondhatod, a modellváltozat megnevezése 263.10A 😄
Valaki le tudná írni, hogy mik a különbségek a régi, és az új 263-as között? Köszi<#wink>
Az ajtók nyitása valamint zárása és a csengõ használata nem megy billentyûzeten. Amúgy mit állítsak át, hogy a csengõ addig szóljon amíg be nem csukódik az összes nyitva lévõ ajtó?
Úgy igen.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Mi nem megy?N,E,M,.,Tab+1,Tab+2,Tab+3,Tab+4,Tab+5,Tab+6,amikor megálsz tartsd nyomva a Tab-ot.A Tab a kuplung,A számok nem a numpad-on vannak.És azok a sebességek.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

TheSosy
Arra gondoltam,hogy tudod,az ajtók felett vannak a leszállásjelzõ gombok.
Az manuálisan(azaz saját magam) megnyomom,csak az jelenik meg a mûszerfalon,amelyik ajtóét megnyomtam.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu