63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Zoliikp
    Ha a busz "festhető", akkor a Texture mappájában van egy könyvtár, ( a neve változó: Werbung, Repaints, stb.) ahová másolod a fájlokat, vagy mappát, attól függően, hogy a készítő miként adta meg.
    Majd indítás busz nélkül, buszkiválasztás, és alatta kettő legördülővel a listában kell szerepeljen, ha jól másoltad fel....
  • Dan122
    Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni ha pl. a Man NL 202-es buszhoz letöltöttem egy festést akkor azt melyik mappába kell bemásolni hogy tudjak is vele játszani ?
    Köszi a segítséget !
  • SnyperDv2
    Amúgy tudnád illusztrálni mire gondoltál? Bocsi a dupláért!!
  • SnyperDv2
    Megpróbálok mindegyik busztársaságtól egy két texturát csinálni :)
  • bpyfan
    Nagyon szép lesz a gépezet sok sikert és kitartást hozzá!
    De ha már Körös volnásos textúra is van akkor remélem lesz egy kopasz fehér is Kék Hajdú volán felirattal.
  • SnyperDv2
    ~80% os a kijelző az elején nem tudom miért 25% al felcsúszik a szöveg úgy írja ki első beírásnál utána jó, de azt hiszem hogy nem derítem ki :D

• gylacus
    Én nem találkoztam még ilyen problémával. Az 5 közül az egyik típusnál sincs ajtó? Bővebben?
  • Alias Pingvin
    Nekem eltűntek az ajtajai az miért lehet?Mi lehet az oka?
  • gylacus
    Mercedes-Benz O405N2
    Letöltés
  • eddin
    Szerintetek melyik a legjobban kidolgozott addon busz a játékhoz?
  • LMG123
    Nem. AI csak automata váltóval tud közlekedni.
  • Alias Pingvin
    Helló!Azt szeretném kérdezni,hogy az ikarus manuális váltós-t nem lehet beállítani közlekedő (járat szerinti)buszként??
  • sirenato
    Oké köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Eső?
  • YoGabN
    olyan időjárást össze lehet legózni, amiben koszos lesz a busz, de mégsem csúszik az út?
  • ozimak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    60kb/sec az jó??? Mert nekem annyival jön... 100/30-as netnél...
  • YoGabN
    igen://
  • [HUN]FaTaL
    Hof fájlt bemásoltad és kiválasztottad?
  • YoGabN
    köszönöm, most tökéletes, mindent kibontott, de menetrendemmég mindig nincs.:/
  • kem001
    Feltöltöttem neked ide, próbáld meg telepíteni.
  • [HUN]FaTaL
    Ha ráér, akkor este fel tudom tölteni külön a nemulous objekte-t.
  • YoGabN
    A nemolus Objekte-vel nekem bajok vannak, nem akarja az összeset kicsomagolni, pedig abban vannak a menetrendek:/

A VbusBlog.ru mappában nincsen mappa, csak fájlok, azokat hova kell másolni?
    Minden más működik
  • gabor514
    bus_doorfront0; bus_doorfront1; bus_doorfront3; bus_doorfront0_external
    van benne, a legutolsó az csak annyit tett, hogy az 1. ajtó egyik szárnya nyílik, a 3-hoz meg a 2. ajtó van rendelve
  • YoGabN
    köszönök mindent, ha valami esetlegesen ne megy, írok:)
  • Zoliikp
    Egy egyszerű kereséssel megnézed:
    a modell cfg-jében rákeresel a doorfront kifejezésre.
    Általában a mouseevent utasítás után szerepel:
    doorfront0, doorfront1, stb...
  • gabor514
    Nincs mit. Ha kipróbáltad leírnád, hogy milyen doorfront nyitja a 3. ajtót?
  • matesz19
    Köszönjük hogy megosztottad velünk a Jelszót.
  • Alias Pingvin
    Hogyan lehet a buszoknak tolatóhangot adni?
  • gabor514
    Autosan SanCity M12LE Béta

Letöltés
    Jelszó: Autosan_M12LE
  • atty707
    OFF: Olyan jó, hogy te mindenkinél jobban tudsz mindent... A topicban a hozzászólásaid 90%-a valakinek a "fikázása"...
  • Zoliikp
    Ami kimaradt:
    http://data.hu/get/6151698/Kell.7z

Ezek az "apróságok", amik még kellhetnek a Spitterberg pályához.

Ha valami nem jó, vagy hiányos, jelezzétek...
  • Erlau Trans #31750
    Kéretik az OMSIra korlátozni a hozzászólásokat. A többi az OFF topicba. Köszönjük!
  • Zoliikp
    Igazad van, az évszám nem stimmel, korán van még, és elfelejtettem, hova tettem a gyógyszerem...

Mindazonáltal nem kívánok váltani...
    Azt is "elfelejtem"...
  • [HUN]FaTaL
    86 óta, hát persze. Igaz, hogy 90-ben találták fel a HTTP protokollt de sebaj.

A data.hu meg tényleg lassabb, mint a felhő szolgáltatások, és egyáltalán nem olyan régi szolgáltató, max magyarok közül a legrégebbi. Max 10 éves cucc lehet.
  • Bipper
    Valaki tudna segíteni? Mártonváros V2.1 pályánál a busznélküli betöltéssel egy eddig ismeretlen hibát dob vissza a játék :( Ha mellékelek logfile-t valaki tudna segíteni?
  • Zoliikp
    Elkezdtem egy hosszabb monológot, de aztán meggondoltam magam, mert csak sértődés lenne belőle.
    Ezért röviden:
    amióta a számítógépem van, -'86 óta-, azóta van van Data.hu. Voltak jobbak, népszerűbbek, de valahogy mindegyik eltűnt.
    Amikor rászántam magam, akkor pont kedvezményes volt az előfizetés, ezért ezt használom, és ez is marad.
    Ezek a fájlok nem az enyémek, csak azért kerültek feltöltésre, mert a "kolléga" kérte.
    Intézhettem volna privátban is, de az volt a véleményem, hogy "esetleg" másnak is szüksége lehet rá.....
  • LMG123
    Azért, mert nem mindenkinek lassú a data.hu, nekem pl. egyáltalán nem az. De ha neked a data a leglassabb, akkor te még nem jártál a hotfile-nál, depositfiles, filepost, stb. oldalakon...amikor a 30 megás cucc 2 óra alatt jön le. :)
  • ozimak
    Ezt már régebben én is felvetettem de leszavaztak :) Gondolom azért mert feltölteni ide gyorsabb Vagy premium előfizetése van Mást nem tudok elképzelni mert amúgy tényleg a lehető leglassabb :) Amiket felsoroltál az mind kiváló, ingyenes és gyors.
  • gylacus
    Bocsánat, lehet hogy kötekedésnek tűnik de miért data.hu-ra kell feltölteni?? Szerintem a lehető leglassabban lehet róla letölteni. Miért nem skydrivera, dropboxra, mediafirera vagy adrivera töltjük fel (mert nem csak te) a dolgokat?

Köszönöm minten letültő nevében :)
  • Zoliikp
    Mára az utolsó:
    http://data.hu/get/6150096/VbusBlog.ru.zip

Ezt jól nézd meg, mert több minden volt a mappában, és lehetséges, hogy hibát dob...
    A többit, ami három-négy mappánként, azt holnap összeszedem...