63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
ikarus c60 #31901
lenne egy jó pár busz amit ha valaki válalna hogy átkonvertálja vbus-bol omsiba annak át küldeném a fájlokat -
Bipper #31900 Minimumon is ezt csinálja? -
ikarus c60 #31899 -
Felesleges hogy ha még nincs kész és nincs ki adva a csuklós busz... -
ikarus c60 #31897 -
ikarus c60 #31896 csak oket át kéne konvertálni vbus-bol omsi-ba csak nem tudom ki konvertálná át
-
csucsa #31895 Erre gondoltam:
-
eddin #31894 Nem javult semmit :S. Nem tudom mi a fene baja lehet. -
csucsa #31893 Ami a 80-as években volt (BKV logo), képet szerettem volna beszúrni, de nem sikerült.
Hogyan kell, mert készítettem milka festést 260-hoz. -
Bipper #31892 Az opciókba állítsd be pl. a PC 2011 opciót és indítsd újra a játékot :) Nekem is volt ilyen, mert nem volt beállítva grafikus beállítás :) -
eddin #31891 Megvettem az EVM-es OMSI-t tegnap, este feltelepítettem, elindítottam és csak azt vettem észre hogy New-Berlin-en az AI-k akadozva mennek. Gondoltam lerakok egy buszt, megnézem ugrál-e. Hozzátenném, ez előtt fel volt telepítve az OMSI, de nem ez a CD-s magyar változat. Lerakja a buszt, betölti a textúrákat és egyből elkezd úgy ugrálni a busz, hogy az nem igaz. FPS nagyon leesik, pedig az nem magyar omsival nem volt semmi baj. Nem tudom mi lehet-a baja, a gépem sokkal jobb a gépigényénél, szóval egyáltalán nem értem mi van vele. Azért leírom a gépem adatait.
Processzor: AMD FX8120 8magos
Videókárya: Sapphire Radeon 7870 2Gb
RAM: 8Gb Kingmax
OP rendszer: Windows 7 Ultimate
Szerintem ilyen gépnek egy ici-pici lagg nélkül kéne vinnie, nem így hogy lerakom a buszt és egyből el kezd ugrálni, 1 métert nem tudok vele menni. Nem tudom, mi lehet a baja. Ha tudja valaki segítsen légyszíves.
Előre is köszönöm :) -
majd lehet csinálok régi bkv logós festést. melyikre régire gondolsz? -
Jaaa, mert én nem találkoztam vele, akkor bocsi, nem tudtam. :) -
Routeres #31888 Ez tavaly októberben jelent meg. -
Láttátok hogy az orosz oldalon vannak olyan buszok amik csak azon az oldalon lettek meghirdetve?? Mert pl. én ezzel a busszal még nem találkoztam... :D 5256,45 GZ-A és Aero Exspress 2012 -
csucsa #31886 Sziasztok! A CCV-520 Ikarus 260-as buszhoz létezik paint kit? Szeretnék textet készíteni hozzá.
Kérdésem lenne:
A ik405-ös busznál működik az összes ajtó nyitás zárás, más ikarusok-nál nem, a kormányomra gondolok.
Mi a 3 ajtó kódja? Ajtónként szeretném nyitni a kormányomról.
Van e 260-as buszhoz régi bkv logós text?
Köszönöm és üdv -
Routeres #31885 Eredetileg úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén megváltom a világot, és sokat haladok majd a pályával. Hát nem jött össze...
De legalább találtam helyet meXx növényeinek. :)
-
atty 260 #31884 Sziasztok
valaki tudja hol lehet ikarusokat letölteni és betenni a játékba?
előre is köszi! -
valamilyen grundorf, gondolom ruszki speckó, nem kiadott pálya -
mimo0612 #31882 Tudja valaki, hogy melyik pálya látható az SL202-t bemutató videon? -
Zoliikp #31881 Pedig vannak szép modellek is:
Csak rá kellene venni a készítőt, hogy engedélyezze a konvertálást... -
vikimaki1 #31880 Bocsi, ez nagyon hülye kérdés volt...
-
SnyperDv2 #31879 Hali! Remélem tud valaki segíteni !
A helyzet az, hogy nem tudok egyszerre 3 ajtó lámpát működtetni az mitől lehet? Az első képen ha mind három meg van adva akkor csak az első kettő működik, de ha kitörlöm mondjuk a 2. ajtót (lásd 2. kép) akkor a harmadik világít. Na most kérdésem hogy hol lehet a hiba forrása? Ugyanis az ajtó és a lámpa scriptjébe nem találtam semmit ami hozzá kapcsolódna. Vki ötlet?
-
vikimaki1 #31878 A sima SL202 is kész van már?
-
Az ilyen ordenáré OFF képeket mellőzzük már! :/ -
Én is csak kíváncsiságból nézem meg, de nem fűzök hozzá sok reményt a videót látva.. -
Tudnál csinálni egy ilyen szabolcs volán-ost?
-
de jó úton haladnak :) -
Dan122 #31873 Egyetértek :) -
Routeres #31872 Azt hiszem ezt inkább kihagyom... SD202/NL202 összelegózva.
-
ast00 #31871 Nem én hiányoltam, de megtetszett. Viszont kemény 8 KB/s letöltési sebességet produkál. 1 óra 30 perc van hátra. Valaki feltölthetnék értelmes tárhelyre... -
ezek az orosz tuning elemek elég gázak :D -
Valaki nem rég hiányolt egy Man SL202-őt. -
Üdv!
Lámpát hogy lehet villogó sárgára állítani a játékban? -
ast00 #31867 És pont ez az ami elveszi tőle a kedvem... Az én gépem se egy gyenge darab, de akad ezerrel. Ezzel a grafikával hogy tud ez így akadni? A Crysis 1 sem használt több magot, mégis stabil 60 fps-t produkált a gépemen. -
Nincsen semmiből sem butított verzió, az van, ami. Egyébként a játék nem használ több procit, tehát csak az órajel számít. -
Szerintem akkor már magyar, nem?? De ahogy gondolod és jól esik, akkor is tetszeni fog ha úgy hagyod oroszul. 
-
az orosz szöveg legyen rajta? -
És itt is
-
Igen persze,igaz valójában a Balaton Volának nincs ebből
Itt
és itt
Köszi! :)