OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az omsi könyvtárában van egy logfile.txt. Ezt töröld le.
2. Indítsd el az omsi-t, várd meg, amíg kiírja a hibaüzenetet, majd lépj ki a programból
3. Nyisd meg az omsi könyvtárában a logfile.txt-t, és keresd benne az ERROR sorokat, ezek tartalmazzák azokat a hibákat, amik miatt a betöltés hibába fut.
4. Pótold a hiányzó fájlokat, és ha mindent jól csináltál, akkor már játszhatsz is a játékkal.
2. Indítsd el az omsi-t, várd meg, amíg kiírja a hibaüzenetet, majd lépj ki a programból
3. Nyisd meg az omsi könyvtárában a logfile.txt-t, és keresd benne az ERROR sorokat, ezek tartalmazzák azokat a hibákat, amik miatt a betöltés hibába fut.
4. Pótold a hiányzó fájlokat, és ha mindent jól csináltál, akkor már játszhatsz is a játékkal.
Hogy lehet vissza csinálni? ??? Van 1-olyan kérdésem ha letöröltem a Vlietburg 1.0 és a 1.1 egyet miért nem engedi a többi eddig jó pályát be tölteni és miért írja tovább ra azt ki hogy :Zugriffsverletzung bei adresse 0059BE61 in modul 'Omsi.exe". Lesen von adresse 00000000 Ha ebbe tudna valaki segíteni elõre is köszi 😄 és hogy mit tegyek hogy újra rakni nem szeretném 😄 ez miatt Üdv mindenkinek 😄
Szia.
Persze:
a model.cfg-ben, majdnem a végén lesz:
###########################
tab_rej.o3d
Kennz_DtAlt.bmp
0
11
2
Én Tab-ot ütöttem minden sor elé, hogy jobban lássam.
Persze:
a model.cfg-ben, majdnem a végén lesz:
###########################
tab_rej.o3d
Kennz_DtAlt.bmp
0
11
2
Én Tab-ot ütöttem minden sor elé, hogy jobban lássam.
Szia Zoliikp!
Így jó lenne,de leírod hogy melyik cfg-ben - ékben
mit? és hogyan kell letiltani a o3d-fájlt ?.
elöre is köszi.
Így jó lenne,de leírod hogy melyik cfg-ben - ékben
mit? és hogyan kell letiltani a o3d-fájlt ?.
elöre is köszi.
Jól emlékszel.
Ennek jutalma:
http://data.hu/get/5126795/Lights_Script.zip
Írd felül az meglévõt, de készíts másolatot, biztos, ami biztos...
Ennek jutalma:
http://data.hu/get/5126795/Lights_Script.zip
Írd felül az meglévõt, de készíts másolatot, biztos, ami biztos...
Ha jól emlékszem akkor Zolikp készített "irányjelzõ kar visszaugrás" modot 😊 Valaki(talán a készítõ maga😊) meg tudná osztani velem,hogy mit és hova kell tenni ahhoz,hogy ez mûködjön egy buszon? Ugyanis az Ikarus 263 BKV-s változatban nem ugrik vissza automatán a kar. <#worship>#worship>
Remélem a kis Solarison hamar kijavítják a klímát.
Ezen a képen már látszik, hogy néznek ki a dönthetõ objektek élesben. Lessétek a járdán parkoló verdákat.
meg kezdtem kicsit szerkeszteni a great gundorf mapot ne legyen olyan egy hangú ime az elsõ kép 😊 
Így jó, jó lesz a színe a busznak, a belsõ "kapaszkodókat" textúráját is átszínezitek? zöldre, és az ülések színét is és akkor olyan mint az eredeti.
Ez nem parancsnak mondom, csak úgy.
Ez nem parancsnak mondom, csak úgy.
linkeled akkor a nagy képet így: íme
shit happens
Nekem megjeleníti, nem tudom, mi a baj.
Azt akartam egyébként mutatni, hogy nem a rendszám helyére, hanem a kasztni festésére tettem a rendszámfestést, és a cfg-ben letiltottam az o3d-fájlt.
Így a kocsiszám megmaradt, de a festett rendszámot lehet látni...
Azt akartam egyébként mutatni, hogy nem a rendszám helyére, hanem a kasztni festésére tettem a rendszámfestést, és a cfg-ben letiltottam az o3d-fájlt.
Így a kocsiszám megmaradt, de a festett rendszámot lehet látni...
Én semm 100%-ra írtam hogy az,csak tipp volt hátha az lehet,csak más arra hasonló gombot nem találtam én semm,ami a klímához tartozna,úgy látszik akkor nem lett kiépítve a mûszerfalon.
Sajnos ha rákattintok a képre,nem jeleníti meg nagyobban,így nem látom amit mutatni szeretnél a képen,már többször probáltam ezt a képhost.hu-t de egynéhányszor nem rendesen jeleníti meg a képet de van olyan eset is amikor már a feltöltés semm eredményes.
Nem értem, mi lehet a gond.
Mivel megjeleníti, csak arra tudok gondolni, hogy a texture mappával tettél valamit, mert nem tudja rátenni a textúrát.
Légy kedves megnézni, hogy milyen fájlok vannak a mappádba...
Egyenlõre most úgy néz ki, hogy néhány igényesebb, szebben kidolgozott modell lesz a palettán, még pontosan nem tudok típust mondani...
Mivel megjeleníti, csak arra tudok gondolni, hogy a texture mappával tettél valamit, mert nem tudja rátenni a textúrát.
Légy kedves megnézni, hogy milyen fájlok vannak a mappádba...
Egyenlõre most úgy néz ki, hogy néhány igényesebb, szebben kidolgozott modell lesz a palettán, még pontosan nem tudok típust mondani...
Errõl a linkrõl töltöttem le. Kipróbáltam másik pályán is, de az Opel és a Toyota azon sem az igazi. Egyedül az A3-asnak van színe. Egyébként nagyon szép munka, csak így tovább<#awink>#awink> Milyen típusok vannak még tervbe véve?
Gondolom a Sczzecin pálya frissítésénél ki kell törölni a 3.0-ás verziót ahhoz, hogy mûködjön a 3.10.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Véletlenül az Audi A3-asnak lemaradt az azonos nevû mappája.
A Vehicles-ben készítsd el, majd oda másold be a fájlokat, és az ailists-ben is javítsd az útvonalat.
Vagy kicsit lejjebb LMG kolléga javította, és megadta az új letöltési linket:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=24536
A Vehicles-ben készítsd el, majd oda másold be a fájlokat, és az ailists-ben is javítsd az útvonalat.
Vagy kicsit lejjebb LMG kolléga javította, és megadta az új letöltési linket:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=24536
Arra a gombra marhára nem kapcsol be semmiféle klíma, nálam ugyanúgy melegszik tovább az utastér, hiába van a bal oldali panelon hidegre állítva, plusz a ventillátor bekapcsolva. Igazándiból a klíma kapcsolója a bal oldali panelon lenne a jobb alsó gomb. Amit te mutatsz, az szerintem csak páramentesítõ, vagy valami ilyesmi.
Sorry! Azt hiszem nem akar ez nekem menni<#rolleyes>#rolleyes>
Na mégegyszer<#vigyor2>#vigyor2>:
http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/b132bgfoz2nermzod7iq.jpg
http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/b132bgfoz2nermzod7iq.jpg
Letöltöttem az AL autócsomagot, viszont nekem az Audi kivételével így jelenik meg az Opel és Toyota:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=b132bgfoz2nermzod7iq.jpg
Valaki tudna segíteni, hogy mit ronthatta el?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=b132bgfoz2nermzod7iq.jpg
Valaki tudna segíteni, hogy mit ronthatta el?
Routeres !
Láttam a videódat és fel keltette az érdeklõdésem hogy ami látható 4:32 percnél út elterelés az letölthetõ valahonnan ? videó
Láttam a videódat és fel keltette az érdeklõdésem hogy ami látható 4:32 percnél út elterelés az letölthetõ valahonnan ? videó
Az lemaradt, hogy elemzés céljából vedd nagyító alá Kispest 1.4-es mapot, ahol közlekedik.
Lényegében azt szeretnéd, ha járnának vonatok a pályán?
Elõször menetrendet kell készíteni, ugyan úgy, mint a buszok esetében.
És az ott közlekedõ csoportba kell megadni, hogy melyik járjon rajta...
Elõször menetrendet kell készíteni, ugyan úgy, mint a buszok esetében.
És az ott közlekedõ csoportba kell megadni, hogy melyik járjon rajta...
Na, ja. Én a /*.Vehicles/BRxxx.ohv fájlokra gondolok, hogy a map Alial.cfg-be kell beirni?
Hiába "kiabálsz", nem tudjuk, aki tudhatja, nincs itt.
Egyébként pedig le kell modellezni, objektumként bekonvertálni, és megfelelõen elkészíteni hozzá a fájlokat...
Tudomásom szerint nincs az Editorba berakható vonat-modell.
Egyenlõre...
Egyébként pedig le kell modellezni, objektumként bekonvertálni, és megfelelõen elkészíteni hozzá a fájlokat...
Tudomásom szerint nincs az Editorba berakható vonat-modell.
Egyenlõre...
MÉG EGYSZER! Hogyan kell vonatot tenni az Omsiba ?
Egy kicsit próbálkoztam a probléma megoldásán:
Sajnos csak a modellen, és csak oldalról vettem észre, hogy a felület nem egyenes, és kicsit nagy lett a rárakott rendszámfestés.
De valahogy erre felé haladva lehet megoldani.
Az lenne a teljes megoldás, hogy a busfájlt, reg-fájlt átírni, magyarítani...
Sajnos csak a modellen, és csak oldalról vettem észre, hogy a felület nem egyenes, és kicsit nagy lett a rárakott rendszámfestés.
De valahogy erre felé haladva lehet megoldani.
Az lenne a teljes megoldás, hogy a busfájlt, reg-fájlt átírni, magyarítani...
Zoliikp !
Na kiprobáltam mikor betettem és elmentettem a rendszámot,és kiválasztottam a buszt akkor még tökéletesen mutatta a magyar rendszámot,
de mikor gurultam egyjónéhányat a buszal és újra külsõ nézetbõl néztem a buszt,mostmár nem mutatja a PL rendszámot alatta,de még így is dupláján mutatja valami folytán valami más számjegyet.
Mindegy nem olyan fontos a rendszám, csak az észrevételt írtam le neked,bár így fura magyar céges festés és külföldi rendszám,de hát mit lehet tenni semmit, marad így nem olyan fontos, mert az lényeg az hogy gurul a busz, lehet vele játszani.
Na kiprobáltam mikor betettem és elmentettem a rendszámot,és kiválasztottam a buszt akkor még tökéletesen mutatta a magyar rendszámot,
de mikor gurultam egyjónéhányat a buszal és újra külsõ nézetbõl néztem a buszt,mostmár nem mutatja a PL rendszámot alatta,de még így is dupláján mutatja valami folytán valami más számjegyet.
Mindegy nem olyan fontos a rendszám, csak az észrevételt írtam le neked,bár így fura magyar céges festés és külföldi rendszám,de hát mit lehet tenni semmit, marad így nem olyan fontos, mert az lényeg az hogy gurul a busz, lehet vele játszani.
Mivel nem nagy méretûek, és nem 100%-os kidolgozottságú modellek, kisebb gépen is mûködni fog.
A modellek mappáit a Vehicles-be kell másolni.
Ahhoz, hogy furikázzanak a pályán, az adott map Ailists.cfg-ben a felsorolásban szerepeltetni kell, a teljes elérési úttal.
Ne felejtsd el a sorszámot, hogy mennyi AI van, átjavítani...
/Az aszfaltozógép statikus, tehát csak objektumként, az Editorban lehet letenni./
A modellek mappáit a Vehicles-be kell másolni.
Ahhoz, hogy furikázzanak a pályán, az adott map Ailists.cfg-ben a felsorolásban szerepeltetni kell, a teljes elérési úttal.
Ne felejtsd el a sorszámot, hogy mennyi AI van, átjavítani...
/Az aszfaltozógép statikus, tehát csak objektumként, az Editorban lehet letenni./
sziasztok meg szeretném kérdezni hogy szereintetek ezek az al autó csomag mennének az omiba nekemés mejk mapba másoljam be õket asegítséget elõre is köszönöm
s
Igen megvan mostmár,sikerült azzal hogy a két cfg fájlból kitöröltem az ident adatokat.
Köszi mégegyszer a segítséget! <#taps>#taps><#wave>#wave>
Köszi mégegyszer a segítséget! <#taps>#taps><#wave>#wave>
AI autócsomag 1. (Audi A3, Toyota Hiace, Opel Vectra) (van parkoló változatuk is)
Készítõk/Authors: Zolika, LMG-123
Extrák: Toyota Hiace betegszállító AI és aszfaltozógép statikus modell
LETÖLTÉS
Készítõk/Authors: Zolika, LMG-123
Extrák: Toyota Hiace betegszállító AI és aszfaltozógép statikus modell
LETÖLTÉS
Hogy kell vonato(ka)t letenni az editorban?
köszi
Sajnos rosszat mondtam/írtam, mert rá se "bagózik", akkor is ad rendszámot.
Lehetséges, hogy inkább a cfg-ben lévõ ident-et használó objektumnál kellene az animációt kivenni.
Lehetséges, hogy inkább a cfg-ben lévõ ident-et használó objektumnál kellene az animációt kivenni.
Semmi probléma inkább én szóljak mint a fõnökség! 😄 egyébként ott fent látod az "OMSI - Omnibussimulator : Off-topik-ját" ott lehet ilyeneket 😄
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Látom:
akkor pedig a modell bus-fájljában a
Regs_Solaris.org
GD-
sorok elé nyomj egy space-t, így nem jut érvényre.
akkor pedig a modell bus-fájljában a
Regs_Solaris.org
GD-
sorok elé nyomj egy space-t, így nem jut érvényre.
Bocsánat!!! Akkor nem kérdezek ilyeneket a forum szabályzata miatt.
Köszi a segítséget,de szerintem marad úgy . Itt egy kép róla hogy egymáson van a két rendszám .
FOTÓ
FOTÓ
hát ez nem egy kereskedelmi fórum szóval eleve a hülyeséged itt kezdõdött ,de mindegy. természetesen meg értem hogy nem vagy milliomos ,de akkor is ezzel a procival az életben nem bírod normálisan futtatni majd a játékodat ,vagy ha nem akarsz gépre költeni vegyél egy buszt aztán kész! köszi a tájékoztatást én is magyar vagyok!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda