63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#33152 ez szép! :D lehet én is csinálok majd! -
#33151 Setra Agria Volán -
#33150 Google-ba írd be, hogy .ODP.. Első találat ki adja rögtön. -
#33149 * OMSI: Repaint készítése.ODF fájlt. Bocsánat a dupla posztért. -
#33148 Milyen programmal kell megnyitni az "OMSI: Repaint készítése.ODP" -fájlt? Mert az acrobat reader 7.0-a nem ismerte fel... :/ -
#33147 Ja igen, így már világos. Az a fránya jel ott maradt. -
#33146 Valami modellező mester nem tudja ezt a dísztárcsát rávarázsolni a 215UL-ra? Nagy örömet okozna nekem. Meg amúgy is jobban néz ki:D -
Zoliikp #33145 Te is észrevetted azt a ~ jelet a felső sorban...
Az egy plusz mappa, ezáltal nem közvetlenül volt benn a mappa.... -
#33144 Na akkor csak összejött. Nekem is tetszik amúgy a busz. -
Dan122 #33143 Igen az volt a hiba hogy nem neveztem át :D
Vagyis a mappa neve ugyanez volt csak én nagy betűkkel írtam és nem kicsivel :D
Amúgy nagyon jó a hangja ennek a busznak :D -
#33142 Ezt most nem értem, főleg ezt a + 1 mappa dolgot. Ha beteszi Vehichles-be és átnevezi, valamint benne lévő fájlokat is, akkor látnia kell. -
Zoliikp #33141 Hiába nevezte át, ha plusz egy mappa szerepel benne.
És mivel nem közvetlenül a Vehicles-ben szerepel a busz, a játék nem látja...
-
#33140 Mappát legalább átnevezted amire írtam? -
Dan122 #33139 Azokat letöltöttem és bemásoltam de nem jeleníti meg még mindíg :(
De most úgy döntöttem inkább hagyom a francba mert csak idegesít :) -
#33138 Feltettem fájljaimat, azt néz még meg.. -
Dan122 #33137 Mind1 inkább hagyom a francba :)
De azért köszi a segítségeket !! :D -
Zoliikp #33136 Akármennyi letöltés kapsz, akár ötször is telepítheted, ha a busz elérési mappáját nem változtatod meg....
Az nem jó, hogy:
Omsi\Vehicles\MAZ 152A\MAZ152~1\
Ezért nem látja a játék!
A helyes:
Omsi\Vehivles\MAZ 152A\
-
Zoliikp #33135 Ezzel így, semmit.
Tudomásom szerint nincs rá lehetőség, mert maga a felület a modellhez képest statikus helyen, állandó lenne.
Viszont ez a változtatás nem a modellt, hanem a játékot érintené.
Esetleg plug-in formájában, de ehhez már nem értek... -
#33134 kicsi a monitorod. nekem a bal tükör mindig benne van az alap nézetben:) -
nIsTv4n #33133 Srácok, szerintem a Setra 215UL busz moddolásával sok időt ne töltsetek el, mert még béta, és folyamatosan fejlesztik. Ezért nem működik sok minden. Kicsit vártok, és jön majd a teljes verzió, amin ezek remélhetőleg működnek. Persze, ha olyat módosítanátok, ami már működik, azzal lehet próbálkozni, hátha nem fog változni a véglegesben is.. -
#33132 Tudna valaki segíteni nekem? Mit lehet cinálni vele? Kép mellékelve van a korábbi hozászólásomban.Amelett további retro buszok is érdekelnek olyan oldalakról, ahova nem kell beregisztrálni, hogy letölthesd őket. Köszi. -
#33131 MAZ általam módosított fájlok. Mappa név nálam Maz_152a. -
#33130 Pedig működnie kell. Nálam sikerült.. De ha tudsz picit várni, felteszem neked az enyémet.. -
Dan122 #33129 Köszi :D -
#33128 Én nekem sikerült megcsinálni és hangot is ad meg fűt is csak ereszt a busz (valószínüleg) -
Dan122 #33127 De én már átneveztem azt mégsem jelenik meg azon a buszválasztó képernyőn
képet is tettem fel róla hogy átneveztem minden de nem jelenik meg a buszválasztó képernyőn -
#33126 De azt néztem hogy a busz műszerfalán sok gomb nincs is leanimálva, szóval elég nehéz is lenne beüzemelni ha a fűtés gombot nem lehet bekapcsolni... -
#33125 természetesen:) -
Zoliikp #33124 Idegeskedés nélkül azt értsd meg:
nem változtattunk a fájlokon!
Átneveztük őket, ennyi.... -
Dan122 #33123 Elküldöd nekem a letöltő linkjét ? :D -
#33122 Készítettem a 215UL Setrahoz egy VAG (Verkehrs Aktiengesellschaft Nürnberg)
festést is.. Akit érdekel írjon, szóljon!:) -
Dan122 #33121 Valaki nem tudja fel rakni nekem valahova ezt a módosított fájlokat mert már azt sem tudom mit csinálok ezzel a busszal? :D -
#33120 Meg van mind közben már, most átnevezgetem őket rendesre. -
#33119 Tehát... (szerintem) Rájöttem hogy mi a baja a fűtésnek a Setrában... Nem a scriptek lesznek a ludasok. Hanem a model.
Emlékeztek még az első kiadású 415-re? abban is az volt a baj hogy a busz lényegében eresztett, tehát az Omsi úgy érzékelte hogy nyitva van minden ablak,ajtó amikor közbe nem is volt. A régi 260-as nál is így volt.
Viszont fogalmam nincs hogy kell orvosolni úgyhogy ha van valaki tapasztaltabb, az légyszi segítsen. -
Zoliikp #33118 Ha ügyes voltál az elnevezések terén, akkor kettő MAZ lesz a kiválasztásnál:
Maz, és MAZ_manual... -
#33117 Egyik automatás meg van már.. -
Zoliikp #33116 Nézd meg légyszíves az elérési útvonalat, amit a TC mutat:
a mappát nem írtad át arab betűkkel...
És egyből a Vehicles-be kell menteni... -
#33115 Hát arra én sem jöttem rá... -
#33114 mi ez a "~" jel az elérési útban? az lesz a baj. -
#33113 Köszi, így sikerült működésre bírni, viszont azt sajnos nem tudom, hogy melyik milyen váltós is pontosan.