63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Valahogy sejtettem hogy lopott a busz... :/ -
Próbálgatni kell. Utána Google, majd ide. De ide sem 5 percenként, csokorba gyűjteni, naponta max 2-3 alkalom. -
kuhnzsolt #35764 Nézz át az off topic-ba! -
Nem jó a link, aki letöltötte már, tudna adni egy linket?
-
generalGGabe #35762 tedd föl először magadnak a kérdést. és próbálj végig minden lehetőséget. Ha nem megy végképp, akkor írj ide.
Kanyarodósáv meg útkernél van. -
madigergo #35761 Ömm, igen, de mindig úgy gondolom, hogy nincs több lehetőség, leírom, elküldöm, és tovább próbálkozok a válasz megérkezéséig. Na akkor megtalálom. De elhiszed, hogy ha nem írnék kérdést, akkor nem találnám meg sose? 
De mostmár jobban szétnézek, mielőtt kérdezek. :) -
generalGGabe #35760 Egy jó tanács: ne írkálj feleslegesen 5 percenként hsz-t, csak akkor, ha már mindent próbáltál, és nem jutottál semmire, mert seggbe fognak rúgni. -
madigergo #35759 És ezt is megoldottam :D Bocs a sok értelmetlen hsz-ért! :) -
madigergo #35758 Találtam, már csak az a kérdés, hogy hogy lehet az utat 2ről 3sávosra bővíteni előtte? -
madigergo #35757 Kanyarodósávot hol keressek? :) Mármint... Van objektként, vagy csak kereszteződéssel együtt, vagy nincs? -
ismerős hang? :D -
halaszfi #35755 Az IBIS droid IP-jét kell megadni. Megnyitod az OMSI-t , leteszed tálcára, teljes képernyősre rakod az IBIS droidot, és azt ütöd be. Majd Connect, kiválasztod a megfelelő pályát, és mehetsz. -
eddin #35754 Na letöltöttem, de elég bután működik nekem. Legelőször beírtam az IP-t, utána csatlakoztam, működött. Aztán azóta meg próbálgatom, de nem akar csatlakozni, és nem tudom mi baja lett. Még a plugin logjában sem ír semmit hogy csatlakozni próbáltam volna. Nem nagyon értem mi baja van. Neked nem volt ilyen? Nem tudod esetleg hogy mit lehet csinálni? -
gylacus #35753 Nagyon jól működik!
Römerbergen képtelen voltam abbahagyni vele a játékot!
-
nem lett nagy szám ez a DD :D -
eddin #35751 Aki innen a fórumról használja az IBIS droidot, annak bevált a dolog? Használhatóan működik? Van értelme letölteni? Illetve olvastam hogy most még csak 4 pályához van kidolgozva, várható hogy több pálya is támogatott lesz? -
ma sajnos nem haladtam semmit a pályával mert fotózgatni voltam :)
aki kíváncsi: LINK -
cxaxoxc #35749 Hát igen. Ha a valóságban is így mozogna, akkor sűrűn lehetne cserélgetni rajta a gumit, mert pár nagyobb kanyar és egyszerűen elkopik
-
Valaki unatkozott... :D És csinált egy Facebookos festést. :D
-
Pfff.... értem, köszi szépen. :) -
halaszfi #35746 Pályámra ez a busz is kevés lessz. Amolyan budapesti 7-es vonalcsoportos lesz. -
Mint az alap MAN-oknál :D -
Amúgy ti rá jöttetek hogy a DD-nek hogy a fenébe kell ki nyitni a maradék 2 ajtaját?? :O vagy az csak jelzésre nyitódik ki? -
Igen mint a golyó, de amint elkezdesz kanyarodni vele úgy bedől a busz hogy azt hiszed felborul... nekem le kellett lassítani hogy ne boruljak fel vele... De am. tényleg jó kis busz... Ez ilyen hivatalos bétának mondanám... -
halaszfi #35742 Maradjunk a Wehlennél.De a Driving Test map sem teljesíthető. -
mimo0612 #35741 A gyorsulása csöppet irreális,a DD-nek, nem? 100-ig, mint a golyó :) -
rurman #35740 Nekem tetszik, bár sok minden hiányzik még, de így legalább nem fogyaszt olyan sokat :P
Amúgy a hangja/belseje/külseje szép -
Ustí nad Labem-ban szép lesz ezzel a busszal menni 
-
Hmmm... Értem. Köszi :) -
halaszfi #35737 Mint írtam, kipróbáltam, tehát nem az. Tréfa, mert a "hivatalos" videókban mintha más busz lett volna. -
Ez most komoly?? :O Vagy megint egy tréfa lenne?? :O -
halaszfi #35735 Hátsó kerék: tényleg így mozog, talán fele ekkora szögben. Az IBIS a pénztárgépbe van beépítve, nekem még nem sikerült teljesen megfejtenem. -
cxaxoxc #35734 Azért az a 3. tengely kormányzás eléggé "érdekesre" sikerült
IBIS-t pedig hiába kerestem... Amúgy így első ránézésre nem rossz.
-
halaszfi #35733 Leak szagot érzek. A videókban látható funkciók töredéke van jelen. -
halaszfi #35732 Úgy fut, mint az alap manok. Kipróbáltam, imádom. -
fps-ekre kíváncsi vagyok :P :D
sajna most nincs 'kéznél' OMSI -
És télleg letölthető :D Innen :D -
Robi546 #35729 Már megvan,csak előbb nem töltötte be csak üresen volt ott: "Download: " -
zaharanszky96 #35728 Ott van a leírásban :) -
Láttam. Nem tudok segíteni. Zolikának talán a 32 és 64 bites dolgok miatt nem stimmelt a dolog.