63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Valahogy sejtettem hogy lopott a busz... :/
  • Erlau Trans #35765
    Próbálgatni kell. Utána Google, majd ide. De ide sem 5 percenként, csokorba gyűjteni, naponta max 2-3 alkalom.
  • kuhnzsolt
    Nézz át az off topic-ba!
  • gabor514
    Nem jó a link, aki letöltötte már, tudna adni egy linket?
  • generalGGabe
    tedd föl először magadnak a kérdést. és próbálj végig minden lehetőséget. Ha nem megy végképp, akkor írj ide.

Kanyarodósáv meg útkernél van.
  • madigergo
    Ömm, igen, de mindig úgy gondolom, hogy nincs több lehetőség, leírom, elküldöm, és tovább próbálkozok a válasz megérkezéséig. Na akkor megtalálom. De elhiszed, hogy ha nem írnék kérdést, akkor nem találnám meg sose?
    De mostmár jobban szétnézek, mielőtt kérdezek. :)
  • generalGGabe
    Egy jó tanács: ne írkálj feleslegesen 5 percenként hsz-t, csak akkor, ha már mindent próbáltál, és nem jutottál semmire, mert seggbe fognak rúgni.
  • madigergo
    És ezt is megoldottam :D Bocs a sok értelmetlen hsz-ért! :)
  • madigergo
    Találtam, már csak az a kérdés, hogy hogy lehet az utat 2ről 3sávosra bővíteni előtte?
  • madigergo
    Kanyarodósávot hol keressek? :) Mármint... Van objektként, vagy csak kereszteződéssel együtt, vagy nincs?
  • gcs7e7
    ismerős hang? :D
  • halaszfi
    Az IBIS droid IP-jét kell megadni. Megnyitod az OMSI-t , leteszed tálcára, teljes képernyősre rakod az IBIS droidot, és azt ütöd be. Majd Connect, kiválasztod a megfelelő pályát, és mehetsz.
  • eddin
    Na letöltöttem, de elég bután működik nekem. Legelőször beírtam az IP-t, utána csatlakoztam, működött. Aztán azóta meg próbálgatom, de nem akar csatlakozni, és nem tudom mi baja lett. Még a plugin logjában sem ír semmit hogy csatlakozni próbáltam volna. Nem nagyon értem mi baja van. Neked nem volt ilyen? Nem tudod esetleg hogy mit lehet csinálni?
  • gylacus
    Nagyon jól működik!
    Römerbergen képtelen voltam abbahagyni vele a játékot!
  • YoGabN
    nem lett nagy szám ez a DD :D
  • eddin
    Aki innen a fórumról használja az IBIS droidot, annak bevált a dolog? Használhatóan működik? Van értelme letölteni? Illetve olvastam hogy most még csak 4 pályához van kidolgozva, várható hogy több pálya is támogatott lesz?
  • gcs7e7
    ma sajnos nem haladtam semmit a pályával mert fotózgatni voltam :)
    aki kíváncsi: LINK
  • cxaxoxc
    Hát igen. Ha a valóságban is így mozogna, akkor sűrűn lehetne cserélgetni rajta a gumit, mert pár nagyobb kanyar és egyszerűen elkopik
  • matesz19
    Valaki unatkozott... :D És csinált egy Facebookos festést. :D
  • matesz19
    Pfff.... értem, köszi szépen. :)
  • halaszfi
    Pályámra ez a busz is kevés lessz. Amolyan budapesti 7-es vonalcsoportos lesz.
  • Pepe1980
    Mint az alap MAN-oknál :D
  • matesz19
    Amúgy ti rá jöttetek hogy a DD-nek hogy a fenébe kell ki nyitni a maradék 2 ajtaját?? :O vagy az csak jelzésre nyitódik ki?
  • matesz19
    Igen mint a golyó, de amint elkezdesz kanyarodni vele úgy bedől a busz hogy azt hiszed felborul... nekem le kellett lassítani hogy ne boruljak fel vele... De am. tényleg jó kis busz... Ez ilyen hivatalos bétának mondanám...
  • halaszfi
    Maradjunk a Wehlennél.De a Driving Test map sem teljesíthető.
  • mimo0612
    A gyorsulása csöppet irreális,a DD-nek, nem? 100-ig, mint a golyó :)
  • rurman
    Nekem tetszik, bár sok minden hiányzik még, de így legalább nem fogyaszt olyan sokat :P

Amúgy a hangja/belseje/külseje szép
  • Omsifan1225
    Ustí nad Labem-ban szép lesz ezzel a busszal menni
  • matesz19
    Hmmm... Értem. Köszi :)
  • halaszfi
    Mint írtam, kipróbáltam, tehát nem az. Tréfa, mert a "hivatalos" videókban mintha más busz lett volna.
  • matesz19
    Ez most komoly?? :O Vagy megint egy tréfa lenne?? :O
  • halaszfi
    Hátsó kerék: tényleg így mozog, talán fele ekkora szögben. Az IBIS a pénztárgépbe van beépítve, nekem még nem sikerült teljesen megfejtenem.
  • cxaxoxc
    Azért az a 3. tengely kormányzás eléggé "érdekesre" sikerült IBIS-t pedig hiába kerestem... Amúgy így első ránézésre nem rossz.
  • halaszfi
    Leak szagot érzek. A videókban látható funkciók töredéke van jelen.
  • halaszfi
    Úgy fut, mint az alap manok. Kipróbáltam, imádom.
  • szabii98
    fps-ekre kíváncsi vagyok :P :D
    sajna most nincs 'kéznél' OMSI
  • Pepe1980
    És télleg letölthető :D Innen :D
  • Robi546
    Már megvan,csak előbb nem töltötte be csak üresen volt ott: "Download: "
  • zaharanszky96
    Ott van a leírásban :)
  • LMG123
    Láttam. Nem tudok segíteni. Zolikának talán a 32 és 64 bites dolgok miatt nem stimmelt a dolog.