63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atty707 #36213 parancssor (UAC mellett rendszergazdaként)
Egyébként 2€ az egy napos fullos letöltési jog, nem hiszem, hogy bele szakadnának a legtöbben... -
ezt hol kell? -
[b][szin=red]Tartózkodjunk már az ilyen stílustól! Eddig kész játszótér volt a hely, most már jön a kocsmai stílus is? Nem kéne. Figyeljünk oda!
Nem csak Neked szól, Mindenkinek!
Köszönöm! -
atty707 #36210 ipconfig /release
ipconfig /renew
talán segíthet... -
"Ha nem fix IP-d van (amire nagy esély van), akkor kapcsolat bontása, majd újra létrehozása után újra tudsz tölteni..."
Ez nem biztos, ha kábelnetes. A szolgáltató, ahol én vagyok pl. 3-4 órára osztja a címbérletet. -
atty707 #36208 1. Nem fogom feldugni sehova!!!
2. Erlau kért mindenkit a korrekt megnyilvánulásra, ez nem az volt!
3. Ha nem fix IP-d van (amire nagy esély van), akkor kapcsolat bontása, majd újra létrehozása után újra tudsz tölteni... -
mojorisin #36207 Jó lesz, szép lesz. Pár hónapja estem túl egy komolyabb gépfejlesztésen, az Omsi szárnyra kapott az i7 3770K-val, szóval ezt a Hamburgi pálya is futni fog szépen...
Az ára érdekelne még, de csak nem lesz több mint 5 ezer.
Jól emlékszem hogy május a megjelenés? -
halaszfi #36206 Egy dolog hibádzik. A készítő nem írja, hogy milyen beállítással tolja. Az, hogy a MacBookja 2011-es, attól nem biztos, hogy PC of 2011-en tolja. -
Mobil proci jóval gyengébb, mint az asztali ezt ne felejtsd. :) -
MAN SL202 v2.0
Author: вавилон4eg59
Letöltés -
halaszfi #36203 Igen, visszavontam . :D De ez egy 2.2 ghz-s, az omsinak mindegynek kéne lenni, hogy hány magos, Ram meg csak egy ideig kell, hogy ne legyen tele. Mondjuk a proci Intel-AMD futása közti különbség elég érdekes... -
Routeres #36202 Intel Core i7 2720QM (2,2 GHz), 4GB RAM, Radeon HD 6750M (?)
17-20 fps belülről.
Jó észrevétel, erre aligha mondható, hogy "alig gépigényes"... -
halaszfi #36201 Alig gépigényeset kicsit visszavonom. A videón egy 2.2 GHz-s i7-tel próbálta, 4Gb RAMmal. :) -
halaszfi #36200 Alakul. És alig gépigényes. Na ez az, amiért szerintem jogosan fognak pénzt kérni. -
Akkor dugj fel oda ahová gondolom...
Még megérteném ha kész buszok lennének, de így....
Akkor marad az napi 1 letöltés...
Köszi az infót atty707, legalább megtudtuk az igazságot... :)
-
MÁV tehervagon AI & objektumcsomag 1.
Készítők:
Eams: VMW
Fals: Michael Davies Textúra: Fokgyem, Benedek József, Balogh Gábor
Habis: VMW
Hbills: MáTé
Ks: MáTé Textúra: Spagiboy
Lgs: MáTé
Res: VMW
Saadkms: Klaus Kraml, Didi2004
Tagps: MáTé
Tcs: MáTé Textúra: ZUHI
Zas: VMW
Konvertálás: LMG-123
LETÖLTÉS -
atty707 #36197 Most kaptam az infót, hogy a készítő NEM engedi felrakni más tárhelyre a buszait. Így sorry mindenkitől, de az omsi.hu-n nem fog szerepelni. -
Például mert nem akar többet buszt konvertálni? :D -
Jaaaaa így már értem... De akkor a logikáját akkor sem értem, hogy akkor minek tette fel?? :D Lehet hogy büszkélkedni akart hogy mennyi munkája van vagy mi?? Na mind1. :) -
Routeres #36194 Erősen kétlem.
Ha nem mellékeli az eredeti modellt, akkor más sem tudja befejezni a buszokat, mivel az .o3d nem szerkeszthető.
Korábban is panaszkodott, hogy az iskola mellett nagyon nincs ideje a buszaival foglalkozni. De adnék én pontosabb infókat is, csak a kolléga még arra az üzimre se méltóztatott válaszolni, hogy feltehetjük-e a buszokat omsi.hu-ra. :) -
Ikarus 200-as képei: KÉP1 KÉP2 KÉP3 KÉP4
Sok hiányzik, de vezethető a busz, manuális váltó van benne, IBIS is van benne, csak nincs hangja valamiért... -
IkarusSTR nem azért hozta nyilvánosságra ezeket a félkész modell-eket hogy akinek van kedve és türelme az befejezze?? Mert én kipróbáltam az Ikarus 200-ast és szinte be van fejezve, de még is elég béta... -
Routeres #36191 Nagy eséllyel akad számos befejezetlen, félkész modell is köztük.
Valószínűleg időhiány miatt lettek abbahagyva.
-
bbalazs78 #36190 Bocsánat,a 260.54 ugy bejön hogy a hibaüzin állandóan cancel-t nyomok,de így is hiányosan jelenik meg a modell.És van még 1 c60-as ami teljesen hiányos,de csak ilyen körülményesen indul el,se kereke se ajtója nincs. -
na igen. azt mindig keverem :) és van 260.54A -
halaszfi #36188 Max o3d, b3d Bve-ben van, és 280.53A. :D -
nálam 260.54A-nál b3d hiány van... -
bbalazs78 #36186 Sziasztok!Én eddig 2 packot tudtam megnézni,de a 260.43 on kivul nagyon újat nem találtam benne.Vannak amik nekem el sem indulnak a csomagban,csak hibaüzenetet ad a játék.Az Ikarus STR,Ikarus 200 mappát próbáltam ki. -
Ikarus 260.43
-
[b][szin=red]Mint reggel írtam, a letöltés gyorsasága, a letöltés sikeressége és társai, nem ide tartozik. Az, hogy felkerülhet egy másik helyre, az a közt szolgáló információ, így azzal nincs gond. A többit ismételten kérem mellőzni!
[i]atty707 hozzászólása alapján, a csomag várhatóan fel fog kerülni az omsi.hu-ra, miután a készítő engedélyét adta rá. -
halaszfi #36180 Lejebb van a 256-osról, a kétajtós 260-asról nemsoká hozok. -
Ha valaki leszedi valamelyiket, esetleg mutatna róla képeket? -
nx10521 #36174 Az Ikarus 256 csomagban található és az önálló letöltésként szereplő 256 LUX között van valami különbség?:) -
A lassú letöltés, a töltsd fel máshová, küld el mailben témájú hozzászólásokat tessék mellőzni! -
Értem...
Köszi a segítséget , megpróbálom . -
Ki kell szedni a path.cfg-ből a hátsó ajtó koordinátáját...attól még nem béta valami...meg ő sose adott ki béta műveket, a 256 LUX már hónapok óta kész van, én meg is kaptam anno teszt céljából. :) -
Ezek szerintem még eléggé béták...
A két ajtósnál van hátul egy titokzatos ajtó ahova mennek automatikusan az utasok :D :D -
Értem...
Én letöltöttem az utolsót mert ahogy olvastam az a két ajtós :D -
halaszfi #36168 Üzleti fogás. A készítő el van havazva, azért nem hozott több képet. -
Szerintem ez totál hülyeség hogy naponta csak egyet lehet letölteni... 
Meg azért mondjuk rakhattak volna legalább be hozzá képeket is szerintem :)