63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    parancssor (UAC mellett rendszergazdaként)
    Egyébként 2€ az egy napos fullos letöltési jog, nem hiszem, hogy bele szakadnának a legtöbben...
  • gcs7e7
    ezt hol kell?
  • Erlau Trans #36211
    [b][szin=red]Tartózkodjunk már az ilyen stílustól! Eddig kész játszótér volt a hely, most már jön a kocsmai stílus is? Nem kéne. Figyeljünk oda!

Nem csak Neked szól, Mindenkinek!

Köszönöm!
  • atty707
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    talán segíthet...
  • [HUN]FaTaL
    "Ha nem fix IP-d van (amire nagy esély van), akkor kapcsolat bontása, majd újra létrehozása után újra tudsz tölteni..."
    Ez nem biztos, ha kábelnetes. A szolgáltató, ahol én vagyok pl. 3-4 órára osztja a címbérletet.
  • atty707
    1. Nem fogom feldugni sehova!!!
    2. Erlau kért mindenkit a korrekt megnyilvánulásra, ez nem az volt!
    3. Ha nem fix IP-d van (amire nagy esély van), akkor kapcsolat bontása, majd újra létrehozása után újra tudsz tölteni...
  • mojorisin
    Jó lesz, szép lesz. Pár hónapja estem túl egy komolyabb gépfejlesztésen, az Omsi szárnyra kapott az i7 3770K-val, szóval ezt a Hamburgi pálya is futni fog szépen...
    Az ára érdekelne még, de csak nem lesz több mint 5 ezer.
    Jól emlékszem hogy május a megjelenés?
  • halaszfi
    Egy dolog hibádzik. A készítő nem írja, hogy milyen beállítással tolja. Az, hogy a MacBookja 2011-es, attól nem biztos, hogy PC of 2011-en tolja.
  • [HUN]FaTaL
    Mobil proci jóval gyengébb, mint az asztali ezt ne felejtsd. :)
  • kem001

MAN SL202 v2.0
    Author: вавилон4eg59
    Letöltés
  • halaszfi
    Igen, visszavontam . :D De ez egy 2.2 ghz-s, az omsinak mindegynek kéne lenni, hogy hány magos, Ram meg csak egy ideig kell, hogy ne legyen tele. Mondjuk a proci Intel-AMD futása közti különbség elég érdekes...
  • Routeres
    Intel Core i7 2720QM (2,2 GHz), 4GB RAM, Radeon HD 6750M (?)
    17-20 fps belülről.

Jó észrevétel, erre aligha mondható, hogy "alig gépigényes"...
  • halaszfi
    Alig gépigényeset kicsit visszavonom. A videón egy 2.2 GHz-s i7-tel próbálta, 4Gb RAMmal. :)
  • halaszfi
    Alakul. És alig gépigényes. Na ez az, amiért szerintem jogosan fognak pénzt kérni.
  • matesz19
    Akkor dugj fel oda ahová gondolom... Még megérteném ha kész buszok lennének, de így.... Akkor marad az napi 1 letöltés... Köszi az infót atty707, legalább megtudtuk az igazságot... :)
  • LMG123
    MÁV tehervagon AI & objektumcsomag 1.

Készítők:

Eams: VMW
    Fals: Michael Davies Textúra: Fokgyem, Benedek József, Balogh Gábor
    Habis: VMW
    Hbills: MáTé
    Ks: MáTé Textúra: Spagiboy
    Lgs: MáTé
    Res: VMW
    Saadkms: Klaus Kraml, Didi2004
    Tagps: MáTé
    Tcs: MáTé Textúra: ZUHI
    Zas: VMW

Konvertálás: LMG-123

LETÖLTÉS
  • atty707
    Most kaptam az infót, hogy a készítő NEM engedi felrakni más tárhelyre a buszait. Így sorry mindenkitől, de az omsi.hu-n nem fog szerepelni.
  • LMG123
    Például mert nem akar többet buszt konvertálni? :D
  • matesz19
    Jaaaaa így már értem... De akkor a logikáját akkor sem értem, hogy akkor minek tette fel?? :D Lehet hogy büszkélkedni akart hogy mennyi munkája van vagy mi?? Na mind1. :)
  • Routeres
    Erősen kétlem.
    Ha nem mellékeli az eredeti modellt, akkor más sem tudja befejezni a buszokat, mivel az .o3d nem szerkeszthető.
    Korábban is panaszkodott, hogy az iskola mellett nagyon nincs ideje a buszaival foglalkozni. De adnék én pontosabb infókat is, csak a kolléga még arra az üzimre se méltóztatott válaszolni, hogy feltehetjük-e a buszokat omsi.hu-ra. :)
  • matesz19
    Ikarus 200-as képei: KÉP1 KÉP2 KÉP3 KÉP4
    Sok hiányzik, de vezethető a busz, manuális váltó van benne, IBIS is van benne, csak nincs hangja valamiért...
  • matesz19
    IkarusSTR nem azért hozta nyilvánosságra ezeket a félkész modell-eket hogy akinek van kedve és türelme az befejezze?? Mert én kipróbáltam az Ikarus 200-ast és szinte be van fejezve, de még is elég béta...
  • Routeres
    Nagy eséllyel akad számos befejezetlen, félkész modell is köztük.
    Valószínűleg időhiány miatt lettek abbahagyva.
  • bbalazs78
    Bocsánat,a 260.54 ugy bejön hogy a hibaüzin állandóan cancel-t nyomok,de így is hiányosan jelenik meg a modell.És van még 1 c60-as ami teljesen hiányos,de csak ilyen körülményesen indul el,se kereke se ajtója nincs.
  • gcs7e7
    na igen. azt mindig keverem :) és van 260.54A
  • halaszfi
    Max o3d, b3d Bve-ben van, és 280.53A. :D
  • gcs7e7
    nálam 260.54A-nál b3d hiány van...
  • bbalazs78
    Sziasztok!Én eddig 2 packot tudtam megnézni,de a 260.43 on kivul nagyon újat nem találtam benne.Vannak amik nekem el sem indulnak a csomagban,csak hibaüzenetet ad a játék.Az Ikarus STR,Ikarus 200 mappát próbáltam ki.
  • Omsifan1225
    Ikarus 260.43
  • Erlau Trans #36184
    [b][szin=red]Mint reggel írtam, a letöltés gyorsasága, a letöltés sikeressége és társai, nem ide tartozik. Az, hogy felkerülhet egy másik helyre, az a közt szolgáló információ, így azzal nincs gond. A többit ismételten kérem mellőzni!

[i]atty707 hozzászólása alapján, a csomag várhatóan fel fog kerülni az omsi.hu-ra, miután a készítő engedélyét adta rá.
  • halaszfi
    Lejebb van a 256-osról, a kétajtós 260-asról nemsoká hozok.
  • Ikarusfan
    Ha valaki leszedi valamelyiket, esetleg mutatna róla képeket?
  • nx10521
    Az Ikarus 256 csomagban található és az önálló letöltésként szereplő 256 LUX között van valami különbség?:)
  • Erlau Trans #36173
    A lassú letöltés, a töltsd fel máshová, küld el mailben témájú hozzászólásokat tessék mellőzni!
  • Omsifan1225
    Értem...
    Köszi a segítséget , megpróbálom .
  • LMG123
    Ki kell szedni a path.cfg-ből a hátsó ajtó koordinátáját...attól még nem béta valami...meg ő sose adott ki béta műveket, a 256 LUX már hónapok óta kész van, én meg is kaptam anno teszt céljából. :)
  • Omsifan1225
    Ezek szerintem még eléggé béták...
    A két ajtósnál van hátul egy titokzatos ajtó ahova mennek automatikusan az utasok :D :D
  • Omsifan1225
    Értem...
    Én letöltöttem az utolsót mert ahogy olvastam az a két ajtós :D
  • halaszfi
    Üzleti fogás. A készítő el van havazva, azért nem hozott több képet.
  • Omsifan1225
    Szerintem ez totál hülyeség hogy naponta csak egyet lehet letölteni...
    Meg azért mondjuk rakhattak volna legalább be hozzá képeket is szerintem :)