63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Na arra kíváncsi leszek hogy le lehet-e majd tölteni, ingyen... :Ð És hogy mennyivel lesz jobb mint az 1.01-es. :Ð -
Üdv ismét hoztam egy új videót szintén azért hogy az új Ikarus 260.43 -at letöltés előtt meglehessen nézni,aki esetleg nem akarná feleslegesen letölteni! :)
Letöltés -
Apocalipto #37062 A neighbour tiles countot nem muszáj 20ra.
Nekem így 40 FPS körüli.
-
Hát basszus ... a prágát nem tudom játszhatóvá tenni.
AMD 750K van (4 magos) + GTS 250 1GB, mellé 4GB Hyper-X 1866-on hajtva, valaki tud egy jó setupot, amivel 20 fps felett tartható, és nem mosott gagyi az egész? -
köszi! -
Hihihi, lemértem az IK 260.43 végsebességét... :D 112,3 km/h, bár ment volna még feljebb is szerintem csak jött egy hegy és elkezdett lassulni a busz... :D KÉP -
Mit érdekel engem a másik fórum... -
Bécs pályát meg nem értem.. Június 15-öt ír dátumot ott meg.. Amúgy most már értem, hogy miért ilyen lassú a fórumja a játéknak. -
Apocalipto #37056 Friss hír: A patchet még ma megkaphatjuk az Aerosofton keresztül, de a verziószáma 1.04 lesz! -
-
Szia! Az adott busz mappájába vannak cfg fájlok, azok közül is a BUS végződést keresd. Megnyitod, ezt megkeresed: 3: Blick nach vorne (std)
[add_camera_driver] a 2. számon és az 5. számon változtass. Remélem tudtam segíteni! :) -
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy azon lehet állítani, hogy a műszerfalból több látszódjék és esetleg, még a baloldali tükör is beleférjen az előre nézésbe? Köszönöm a segítséget előre is! Üdv.
-
A különböző fórumokon már korábban jelentek meg róla elszórtan fényképek, de több információval nem sokat rendelkeznek az újonnan készülő Rába Premierről, melyet a nagyszerű Credo BC11 után ismét SnyperD vett kezelésbe... :)
A szokásomhoz híven hajtott a kíváncsiság és a készítőt a kérdéseimmel bombáztam... :D
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Zoliikp #37051 Megtaláltam azokat a képeket, megpróbálom pdf-ben megcsinálni, és "közkinccsé" tenni.
Hétvégén elkészítem... -
gylacus #37050
OMG!! a bokrok, gazak is lenyűgözőek! Nagyon szép munka!!!
-
A másik fórumon már válaszolt neki. -
- ha -
Szerintem, ha nemezanak írj... -
Geri556 #37046 Csináltam az új 260.43-hoz egy Vértes Volán helyi festést.
[url=http://www.adrive.com/public/325yFQ/V%C3%A9rtes%20Vol%C3%A1n.rar]LETÖLTÉS[/url -
alexander1993 #37045 Hello! Mit lehet tudni az OMSI-be készülő Ikarus V134-ről valamint Nemeza 260-asáról valamint az érdekelne, hogy hányféle 260-as kerülhet kiadásra Nemeza buszának megjelenése után, mert ha jól tudom akkor néhány készítő nem adhatja ki a buszát mert Nemeza-tól kapta a modellt. Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Geri556 #37044 Ha gondolod feltölthetem a váltóhangok nélküli hangmappát, mert csak 3 hangot kellett kitörölni :) -
Ikarus C56 Confort
További kép: omsigbm.ewk.hu -
Routeres #37042 Egyszerű, de nagyszerű. -
1 db TGA textúrát használ, ami bár nagy méretű (2048x2048), de mindössze 2 MB (ami tartalmaz alpha réteget is és több típusú oszlopnak adja a textúrát), pillanatok alatt betölti az OMSI. :) -
És a textúrák sem eszik? Csak mert látom jó minőségűek :D -
Nem tapasztaltam egyetlen FPS csökkenést sem, igazából egy ilyen oszlop összesen 48 polygon, a dupla 132 polygon körül mozog, szóval FPS barátabb mint néhány esetben egy-egy épület, vagy bármilyen objektum. :) -
És összességében mennyit eszik? -
A hosszú szünet után visszatérve újabb modellek születtek a tegnapi nap folyamán, amibe nagyon belejöttem (hajnali 4-ig meg sem álltam) lassan annyi modellt csináltam és raktam be az OMSI-ba ez alatt az egyetlen nap alatt, mint amennyit eddig összesen készítettem, de a minőség még mindig a megszokott... ;)
Most jól ismert beton villanyoszlopokat kezdtem berakosgatni (végtelen variáció), a 31-es út béta verziójában volt (ha az volt) hasonló, de én kicsit valósághűbbre próbáltam kivitelezni, hogy hogy sikerült azt majd mondjátok meg majd ti. :) További képeket ha van rá igény, hogy mik készültek el elszórtan megosztok. (amik elkészültek: beton lámpaoszlop (még fényt kell vinnem a sötétségbe), víztorony, további táblák, környezeti elemek, stb...)
És íme a beton villanyoszlopok (mindössze 50 polygon):
-
Kösz a választ! -
Baállítások-->Beállítás betöltése-->Minimum--->Leokézod -
matec1996 #37034 Nekem magyarul van ezt ott hol találom ?? -
Beállítások-->Load Options--->Minimum--->Leokézod az ablakot -
sirenato #37032 Hali! Miért van az,hogy a busz beakad és homályos lesz a műszerfal és utána meg normális? Mind ez 10 másodperc alatt. -
Igen az volt, most már sikerült :D -
A fények a kerék előtt vannak megadva? -
Az miért van hogy megadtam a lámpa kordinátáit,(helyes középponttal, megnéztem DE-ben) és a lámpa fölött van a fény, valamint követi az első kerék mozgását jobbra-,balra?
Az újrakonvertálás előtt normálisan működött, a fénye is jó helyen volt, bár meg kell jegyezni, hogy akkor a kerék még nem volt berakva. -
Omsihu.wordpress.com -
Honnan tölthető le ez az "új" Ikarus? Lehet, hogy kiszúrja a szememet, de én itt valahogy sehol sem találom, sőt a legutóbbi pár hsz-en kívül még csak említést sem találok róla... -
lolprof #37025 #37023:
Én még a többit úgy ahogy elnézném (nem világító ajtógombok, hanghibák stb.), de ez kifejezetten szemen szúrt és más oldalakon senki sem említi ezt, így azt hittem csak nálam van a baj.
#37024:
Az Ikarus 260.43-ra. Amiről vannak képek pár hozzászólással lejjebb.
-
Melyik Ikarusra gondolsz? Mert ha az E95-re akkor nálad van a gond mert nálam működik. :D