63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Na arra kíváncsi leszek hogy le lehet-e majd tölteni, ingyen... :Ð És hogy mennyivel lesz jobb mint az 1.01-es. :Ð
  • olimano2222
    Üdv ismét hoztam egy új videót szintén azért hogy az új Ikarus 260.43 -at letöltés előtt meglehessen nézni,aki esetleg nem akarná feleslegesen letölteni! :)

Letöltés
  • Apocalipto
    A neighbour tiles countot nem muszáj 20ra.

Nekem így 40 FPS körüli.

• aerolive
    Hát basszus ... a prágát nem tudom játszhatóvá tenni.

AMD 750K van (4 magos) + GTS 250 1GB, mellé 4GB Hyper-X 1866-on hajtva, valaki tud egy jó setupot, amivel 20 fps felett tartható, és nem mosott gagyi az egész?
  • gcs7e7
    köszi!
  • matesz19
    Hihihi, lemértem az IK 260.43 végsebességét... :D 112,3 km/h, bár ment volna még feljebb is szerintem csak jött egy hegy és elkezdett lassulni a busz... :D KÉP
  • Erlau Trans #37058
    Mit érdekel engem a másik fórum...
  • kem001
    Bécs pályát meg nem értem.. Június 15-öt ír dátumot ott meg.. Amúgy most már értem, hogy miért ilyen lassú a fórumja a játéknak.
  • Apocalipto
    Friss hír: A patchet még ma megkaphatjuk az Aerosofton keresztül, de a verziószáma 1.04 lesz!
  • gera995
  • gera995
    Szia! Az adott busz mappájába vannak cfg fájlok, azok közül is a BUS végződést keresd. Megnyitod, ezt megkeresed: 3: Blick nach vorne (std)
    [add_camera_driver] a 2. számon és az 5. számon változtass. Remélem tudtam segíteni! :)
  • jutiput
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni abban, hogy azon lehet állítani, hogy a műszerfalból több látszódjék és esetleg, még a baloldali tükör is beleférjen az előre nézésbe? Köszönöm a segítséget előre is! Üdv.
  • MEXXD
    A különböző fórumokon már korábban jelentek meg róla elszórtan fényképek, de több információval nem sokat rendelkeznek az újonnan készülő Rába Premierről, melyet a nagyszerű Credo BC11 után ismét SnyperD vett kezelésbe... :)
    A szokásomhoz híven hajtott a kíváncsiság és a készítőt a kérdéseimmel bombáztam... :D

(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
  • Zoliikp
    Megtaláltam azokat a képeket, megpróbálom pdf-ben megcsinálni, és "közkinccsé" tenni.
    Hétvégén elkészítem...
  • gylacus
    OMG!! a bokrok, gazak is lenyűgözőek! Nagyon szép munka!!!
  • bocskor3
    A másik fórumon már válaszolt neki.
  • Erlau Trans #37048
    - ha
  • Erlau Trans #37047
    Szerintem, ha nemezanak írj...
  • Geri556
    Csináltam az új 260.43-hoz egy Vértes Volán helyi festést.

[url=http://www.adrive.com/public/325yFQ/V%C3%A9rtes%20Vol%C3%A1n.rar]LETÖLTÉS[/url
  • alexander1993
    Hello! Mit lehet tudni az OMSI-be készülő Ikarus V134-ről valamint Nemeza 260-asáról valamint az érdekelne, hogy hányféle 260-as kerülhet kiadásra Nemeza buszának megjelenése után, mert ha jól tudom akkor néhány készítő nem adhatja ki a buszát mert Nemeza-tól kapta a modellt. Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • Geri556
    Ha gondolod feltölthetem a váltóhangok nélküli hangmappát, mert csak 3 hangot kellett kitörölni :)
  • GMI
    Ikarus C56 Confort

További kép: omsigbm.ewk.hu
  • Routeres
    Egyszerű, de nagyszerű.
  • MEXXD
    1 db TGA textúrát használ, ami bár nagy méretű (2048x2048), de mindössze 2 MB (ami tartalmaz alpha réteget is és több típusú oszlopnak adja a textúrát), pillanatok alatt betölti az OMSI. :)
  • GMI
    És a textúrák sem eszik? Csak mert látom jó minőségűek :D
  • MEXXD
    Nem tapasztaltam egyetlen FPS csökkenést sem, igazából egy ilyen oszlop összesen 48 polygon, a dupla 132 polygon körül mozog, szóval FPS barátabb mint néhány esetben egy-egy épület, vagy bármilyen objektum. :)
  • GMI
    És összességében mennyit eszik?
  • MEXXD
    A hosszú szünet után visszatérve újabb modellek születtek a tegnapi nap folyamán, amibe nagyon belejöttem (hajnali 4-ig meg sem álltam) lassan annyi modellt csináltam és raktam be az OMSI-ba ez alatt az egyetlen nap alatt, mint amennyit eddig összesen készítettem, de a minőség még mindig a megszokott... ;)
    Most jól ismert beton villanyoszlopokat kezdtem berakosgatni (végtelen variáció), a 31-es út béta verziójában volt (ha az volt) hasonló, de én kicsit valósághűbbre próbáltam kivitelezni, hogy hogy sikerült azt majd mondjátok meg majd ti. :) További képeket ha van rá igény, hogy mik készültek el elszórtan megosztok. (amik elkészültek: beton lámpaoszlop (még fényt kell vinnem a sötétségbe), víztorony, további táblák, környezeti elemek, stb...)

És íme a beton villanyoszlopok (mindössze 50 polygon):

• Ikarusfan
    Kösz a választ!
  • bocskor3
    Baállítások-->Beállítás betöltése-->Minimum--->Leokézod
  • matec1996
    Nekem magyarul van ezt ott hol találom ??
  • bocskor3
    Beállítások-->Load Options--->Minimum--->Leokézod az ablakot
  • sirenato
    Hali! Miért van az,hogy a busz beakad és homályos lesz a műszerfal és utána meg normális? Mind ez 10 másodperc alatt.
  • GMI
    Igen az volt, most már sikerült :D
  • LMG123
    A fények a kerék előtt vannak megadva?
  • bocskor3
    Az miért van hogy megadtam a lámpa kordinátáit,(helyes középponttal, megnéztem DE-ben) és a lámpa fölött van a fény, valamint követi az első kerék mozgását jobbra-,balra?

Az újrakonvertálás előtt normálisan működött, a fénye is jó helyen volt, bár meg kell jegyezni, hogy akkor a kerék még nem volt berakva.
  • bocskor3
    Omsihu.wordpress.com
  • Ikarusfan
    Honnan tölthető le ez az "új" Ikarus? Lehet, hogy kiszúrja a szememet, de én itt valahogy sehol sem találom, sőt a legutóbbi pár hsz-en kívül még csak említést sem találok róla...
  • lolprof
    #37023:
    Én még a többit úgy ahogy elnézném (nem világító ajtógombok, hanghibák stb.), de ez kifejezetten szemen szúrt és más oldalakon senki sem említi ezt, így azt hittem csak nálam van a baj.

#37024:
    Az Ikarus 260.43-ra. Amiről vannak képek pár hozzászólással lejjebb.
  • matesz19
    Melyik Ikarusra gondolsz? Mert ha az E95-re akkor nálad van a gond mert nálam működik. :D