63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
budaygergely #37986 A Rout-ot sikeresen meg tudom írni, a Trip már nem megy. Ill bármit írok a buszmegálló nevének, mindig üresen marad, és <unknown> marad -
Persze, menetrendet kell a vasútnak írni. -
budaygergely #37984 Sziasztok! Azt meg lehet csinálni, hogy a sinen is legyen forgalom? Persze vasúti. Ha igen, hogyan? -
Ha arra a tile-ra, amihez újat akarsz rakni, arra ráraksz valamilyen spline-t, akkor érdekes módon máris engedi, hogy rakjál mellé tile-t. -
madigergo #37982 Ömm a -1, elképzelhető? Vagy valami más kell oda?
Ha ráviszem az egeret az üres térre, akkor a "Kachel" -1-et mutat. Ezt kéne beírnom a global végére? Hogyan? Mármint title -1, meg mittudoménmi..
Köszi! -
Nézz bele a global.cfg-be! -
madigergo #37980 Ömmm ezt nem értem...
De amúgy van, ahová lerakja, csak amerre kéne, arra nem pakolja le... -
Hát én nem tudom de ha a global.cfg-be beírod a végére azt a tile-t ami hiányzik (koordináta) akkor ez megoldódik. -
madigergo #37978 Srácok, miért lehet az, hogy editorban aktívvá válik a create new title, ennek ellenére ha rányomok, mégse teszi le az új "kockát"? -
Igen, megcsinálnánk azt is, ha van, ha nincs. -
Apocalipto #37976 ...de most már kivettem a hangot is :) -
Az egyik reális, és látom, hogy igényes, kidolgozott pálya lesz.
A másik szerintem túl nagy, remélem ez is halad, és igaz lesz a másikra tett minden állítás. :) -
Apocalipto #37974 A retarder nincs benne, csak a hangja maradt meg :) Ecolife-nál amúgy sincs retarder, csak intarder. -
gabesz012 #37973 Voith retarderrel? Izgalmas... :D Én most a Camo-ra szálltam rá, főleg mióta megláttam, hogy Morphi csinált hozzá is hangot, egyik kedvencem lett. -
Apocalipto #37972 Ecolife váltós Lion's Cityt még nem hegesztettem, itt volt az ideje.
-
gylacus #37971 'Halleluja -
bubu1976 #37970 Én szeretném az IKARUS 260.43-as Hajdú Volán-os festést!!!!
Nagyon bejön, és jól is néz ki. -
Aki kéri az jelezze!:D Hátulja
-
Linkeld a képet legközelebb. Köszönjük 
-
[szin=red][b]Újoncok figyelem!
Üdvözlök minden új tagot!
Kérek mindenkit:
- olvassa el a topic fejlécében a piros szöveget és a linkek mögötti oldalak tartalmát!
- mellőzzük a hatalmas képek beszúrását!
- keress az interneten, mielőtt kérdezel! Ez a topic nem a kérdések órája. Google a barátod, ne legyél lusta, keress rá! A közösség nem azért van, hogy haptákba állva válaszolgasson!
- ha kérdezel, türelmesen várj a válaszra. Nem kell 5-10-60-120-stb perc múlva ismét feltenni!
- törekedjünk arra, hogy mondandónkat 1 hozzászólásban tegyük közzé és ne 5 percenként írjunk! Mellőzzük a csevegést!
Köszönöm! -
norb82 #37966 Bocsi!!! Pedig a tárhelyen beállítottam az átméretezést. Legközelebb figyelek. -
alexander1993 #37965 El tudná valaki magyarázni mi a lényege a MAN Lion's City Wiener mod-nak és, hogy hogy tudnám felrakni?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
Örülnénk, ha máskor elolvasnád a topikszabályzatot és nem szúrnál be ennyi nagy képet és spammelnéd vele a fórumot, köszikee! :) -
Az Ibisbe , a Linie/Kurs opcióba ha xxN-t akarsz írni, az 9xx04. Az x ugye az ismeretlen, ami bármely 1 vagy 2 jegyű számmal behejettesíthető.
Példák:
13N:91304
1N:90104
7N:90704
34N:93404
Érted? -
Következő 6-os csapat egyik 3-as fogata: :)
-
gylacus #37960 Olvasd el a "Linkek be" menüpont alatt lévő írásokat! (fórum fejléce) -
ikarus44 #37959 elnézést, de ez még nem igen jött le. -
Fox44 #37958 Nekem meg egyáltalán nincs a Sceneryobjects mappában, Verkehrszeichen mappa. Ha átmásolom a Sceneryobjects\Nemolus Objekte-ből az úgy jó? Egyébként rohadtul nem értem, hogy miért nem lehet úgy öszzecsomagolni a pályát, hogy minden meglegyen!? -
Ez konfigfüggő. Próbálgasd az alapokkal. -
Ezt a kamera módot nem tudja valaki, hogy hol találom meg?:) -
sirenato #37955 Hali! Tudnátok nekem adni lécci egy jó, akadásmentes beállítást? Köszönöm! -
13N:91304
Ez éjszakai vonal.
92E:09210
Ez betétjárat.
Ezek Linie/Kurs kódok. -
Lévén megszünt, nem biztos, de ha fel van sorolva. Hülye kérdés, mert ott van. -
ikarus44 #37952 pl:13N, 34N -
Kis szünet után újra készülnek a különböző épületek a 76-os főút projekthez, még továbbra is a zalaegerszegi buszmegálló környéki modellek, amelyek lassan de biztosan alakulnak. Mivel úgy gondoltam már a családi (néha romos) házas modellekből elegetek volt, így most a Stadion utca egyik tízemeletes panelházát mutatom meg nektek... :) Továbbá néhány saját vasúti elemet is beillesztettem az OMSI-ba, valamint befejeztem a betonvillanyoszlopokat is... Lassan de biztosan haladok... :)
-
Mire gondolsz konkrétan? -
alexander1993 #37949 33E is benne lesz? -
ikarus44 #37948 sziasztok!
az IBIS-be hogy kell a betétjáratokat beütni? -
rarma #37947 Üdv mindenkinek!
Mai nap,szolgálatba kellett állnom.
-
sirenato #37946 Köszi!