63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SnyperDv2 #38067 Egyértelmű :D Modellező program nem alaprajz arra ott van a sketchup kiegészítője de az nem kell neked :D Csak majd nem a Sketchup színeivel kell textúráznod :P Hanem neked csinálnod és ráraknod de én bonyolult módszerrel csinálom amit hosszú lenne elmagyarázni :D -
Zozee 32 #38066 na jó ok....de térbe is kell emelni, nem? -
SnyperDv2 #38065 Kitartást :D Hisz csak vonalakat kell húzni :D -
Zozee 32 #38064 Értem köszi..
Hát kísérletezek vele, de egyenlőre nem sokra jutottam... :D -
SnyperDv2 #38063 Amelyik szimpatikus :D csak a stílus más azt meg bármikor tudod állítani
háttérszín meg ilyenek.. -
én csináltam egy különválasztós modot.
http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__view__findpost__p__30899 -
Zozee 32 #38061 Rendben, de több menüpont is volt, és mindegyiknál ott volt hogy méter vagy inch. azokból a pontokból melyiket kell választani?
-
SnyperDv2 #38060 Válaszd a métert :D út szerkesztéshez jó az :)és onnantól az az alapméretezett. De ezt tudod majd állítani de csak új dokumentumnál :) -
Zozee 32 #38059 A mibe mit csinálok? :D
Még 1 kérdés.... el indítottam a sketchup.-ot és valami beállítási lehetőséggel kezdte nekem, amit fogalmam nincsen hogy mi...van templete, meg Google earth modeling, meg még pár lehetőség ami közül lehet választani, és nem tudom melyiket válasszam, vagy mind1?És hogy ha egyszer kiválasztotttam valamelyiket akkor a következő elindításnál is fel fogja dobni ezt a lehetőséget? -
A legfrissebb ingyenes (nem Pro) is tud 3ds-be menteni, legalább is nekem sikerült. (Az más, hogy gondolom a Pro több dolgot tud.) -
Hát 7-es vagy 8-as de az a lényeg hogy Pro legyen !!! -
SnyperDv2 #38056 Sketchup pro-t próbálj beszerezni. Az asszem a 8 as azzal tudsz 3ds be exportálni. Amit majd Deep explorationba tovább alakítasz :) -
Zozee 32 #38055 Verziószám az mind1? -
Zozee 32 #38054 Köszi! :) Ezt simán beírom google keresőbe és dob letölthető verziót ugye?
S a szerkesztés menetéről gondolom nincs különösebb infója senkinek se magyarul.... -
Google Sketchup a legegyszerűbb. -
Zozee 32 #38052 Ja igen, és honnan lehet letölteni, honnan tudom melyik a full verzió?
-
Zozee 32 #38051 ezek közül melyik a jobb? Te használod valamelyiket? Még sose szerkeszettem kereszteződést sem.... úgyhogy teljesen amatőr vagyok, de szeretnék egy pályát építeni és hát a játékban található készlet hogy is mondjam.....kissé szűk határokat szab a lehetőségeknek. :) -
Routeres #38050 Az .sli-khez nem kell, mivel ott csak koordinátákat írsz be egy szöveges fájlba. De kereszteződésekhez modellezőprogram kell, pl. Blender, Google Sketchup, 3ds max, stb. -
Zozee 32 #38049 Nagyon szépen köszönöm a segítséget....Akkor nem kell semmilyen program a modellezéshez?
-
gylacus #38048 Üdv!
Tudna valaki az új 260.43-ra egy ilyen festést operálni?
Előre is köszönöm! :) -
Routeres #38047 .sli készítés, és kereszteződés-szerkesztés. Utóbbinak a modellezés utáni részét taglalja a leírás. -
Zoliikp #38046 Két különböző dolog:
-a splines készítéséhez elegendő egy szövegszerkesztő;
- a kereszteződés-készítés viszont már modellezést is magába foglal.
Mégis a legfontosabb a német, vagy angol nyelvtudás, ugyanis ezeken a nyelveken lehet elérni az SDK-t, melyek tartalmazzák a leírást.
Azt hiszem Routeres kolléga oldalán van magyar nyelven is, de most valamiért nem találom a linket.
(Akinek meg van az oldal, biztosan megadja...) -
Zozee 32 #38045 sziztok!
Azt szeretném megkédezni hogy tudjátok e hogy meilyen programal lehet spline.-t és kereszteződést szerkeszteni az omsi.-ba?
Illetve hogyan lehet meghatározni a forgalom irányát a szerkesztett szakaszon?
Válaszotokat előre is köszi!
-
Apocalipto #38044 http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=432 -
mimo0612 #38043 Ez melyik pálya? -
gabcsibkv #38042 Érdekes: Trucksim forum OMSI része megszünt Man lion's city DTF 1.1 hez még nincs leszállásjelző különválasztás 2.-3. ajtó esetében. -
Apocalipto #38041 Szerintem ezt ebben a formában sehonnan. Én raktam át bele az Ecolife váltót az NL 202-esből.
Ha kéri valaki írjon rám, elküldöm hozzá a motor/váltó fájlokat. Ez a DTF verzió, nem tudom a simával működik e! -
rurman #38040 szia, ezt hol lehet letölteni? -
Apocalipto #38039 Valami jó hibrid/elektromos kocsi nincsen OMSI-ba? Én 1-ről tudok, az alap MAN-ról. Azon kívül más nincs?
Más: Csináltam új vidit az Ecolife-os Cityről, voith retarder hang kivéve :)
Habár annyi hibája van hogy a motor beindításkor egyből max-ra pörög, utána áll be alapjáratra. Ez mitől lehet? -
Pedig ott van, csak egy kicsit hátrébb. -
ekepista #38037 sziasztok meg tudnátok nekem mondani hogy honét lehet letölteni abécs pályát meg ahozá tartozó buszt mert amúltkor néztem az of topicot de ot nem találtam előre is köszi asegítséget -
fiat126 #38036 Sziasztok!Segítség kéne.Mégpedig az,hogy eltudnátok/tudná mondani nekem valaki,hogyan kell megcsinálni szerkesztéssel a tükrüket,hogy mükögyenek az omsi-ban.A tükör már meg van szerkesztve már csak beüzemelni kéne.Előre is köszi a válaszokat. -
bubu1976 #38035 Sziasztok. Az Ikarus 260.43 Ráncajtós buszhoz,szép lenne egy Hajdú Volános festés. -
ikarus44 #38034 köszönöm a válaszokat! -
sirenato #38033 Hali tudja valaki, hogy az omsi2 mennyibe fog fájni, és hogy ez az új pálya amit nem rég jött ki egy man busszal, hogy az mennyi lessz? A válaszokat előre is köszönöm! -
sirenato #38032 Nekem is ilyen gondom lenne! NVIDIA GeForce GT 220 a videókártya neve. Úgy hogy most együtt várhatjuk a választ! -
Routeres #38031 Minden hivatalos információt az OMSI 2-ről megtalálsz ezen a linken. -
Szépen haladsz!
OMSI2-t őszre / télre ígérték, de lehet, hogy csúszik. Mindenesetre elég sok újítás van benne. Szerintem most azért sincsenek nagyon hírek, mert még dolgoznak nagyon a fejlesztők. Nyáron szünet. -
gylacus #38029 Már magyar weboldala is van
, nem aktív még teljesen, lévén meg sem jelent még a játék, de relatíve sokat van frissítve és magyarul vannak rajta az infók.
-
ikarus44 #38028 sziasztok!
Az OMSI 2-ről lehet már tudni valamit?