63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Megjavult a visszapillantó tükröm... Kezd érdekes dolgokat művelni az OMSI... Lassan már köszönni is fog, amikor elindítom vagy mi? :D -
Nekem ez is ugyanúgy zugriffel...
-
A főhangerővel és a sztereo hangzás csúszkával próbáltam a maxot. Ha a hangok számát túl magasra tolom fel, esik az FPS-em... és a hang ugyanolyan rossz. -
krisztiandzs #38584 Innen talán könnyeben lejön -
krisztiandzs #38583 Dejó. Akkor a pályában van a hiba. -
Nekem is zugriffel , de én nekem alig akarta letölteni , és a fájlnak is csak egy része jött le...
-
Alfa Romeo 164, BMW M3 E30, Dacia Logan Sedan, Fiat 126p, Ford Fiesta '81, Seat Altea AI-autók
Konvertálás: LMG-123
Alfa Romeo 164 LETÖLTÉS
BMW M3 E30 LETÖLTÉS
Dacia Logan Sedan LETÖLTÉS
Fiat 126p LETÖLTÉS
Ford Fiesta '81 LETÖLTÉS
Seat Altea LETÖLTÉS -
kuhnzsolt #38580 Egy ötletem lehet?
A beállításoknál a hangokat emeld fel maximumra!
Ilyesmi probléma volt nálam is, ez a beállítás módosítás segített nekem! -
krisztiandzs #38579 A mapot... (le kell tölteni) nyugi nem vírusos, Omsit se cseszi el. Csak nem tudom miért zugriffel -
GMI és Kuhnzsolt: Semmit nem állítottam el. Tegnap még volt vissza pillantó tükröm, ma meg amikor vezetni akartam, akkor ez a látvány fogadott... :( -
Akkor nem tudom sajna. -
SnyperDv2 #38576 Úgy csináltam mindent másoltam Credoról de nem megy :/ -
Próbáld meg, hogy beírod a model.cfg-be az envmap.bmp-t. Próba szerencse alapon :D. -
SnyperDv2 #38574 Tükröződést hogy kell rárakni a kasztnira ? Konvertálás közben vagy csak a model.cfg ben ? Mert Credot se én csináltam tükröződőre :) -
Mint írtam, a hiba fenn áll beépített és USB hangkártyával is. Tehát szvsz., nem. -
norb82 #38572 Hangkártya driver? -
mdani01 #38571 Sziasztok!
Ez melyik pálya?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ex3r0NtThzI -
Hang probléma, OMSI, mint olyan?
Na nekem már ez is van

Elindítom az OMSI-t, minden hang ordít, halóznak ezerrel, majd kiesek a székből az ajtónyitó/záró hangoktól, az index úgy csiporog, hogy még a szomszéd is hallja.... eközben a motorhang, a retarder a váltó, fék meg olyan halk és recsegős.... eddig ha tálcára raktam, majd vissza az OMSI-t, akkor jó lett... később már nem, csak egy kilépés és újraindítás után... ma már ettől sem.
Minden mással rendben van a hang, játéknál, videónál, zenénél, rádiónál... próbáltam már USB-és gagyi hangkárytával is, dettó.... OMSI újratelepítése sem segít, mert ezzel a problémával már küzdök egy ideje, még az 1.04 telepítése előt jóval, azóta meg már vagy kétszer tuti újrahúztam.....
Ja és ugyanezt csinálja fülessel, gagyi kis számítógépes hangszóróval és 5.1-es hangrendszerrel is, minden busznál. -
rarma #38569 Köszi a segítséget,tényleg az volt a probléma, hogy nem cseréltem fel a két Grundorf hofot. De legalább úgy csinálták volna meg, hogy Great Grundorf,akkor így nem gondolta volna az ember,hogy felkell cserélni,mert simán Grundorf-nak hívják azt is.
Mégegyszer köszi a segítséget. -
kuhnzsolt #38568 A tükröződéssel kapcsolatban állítottál valamit szerintem, vagy a játék "visszaállította" a beállításokat! -
rarma! Én is jártam már így! A .hof fájl megsérülhetett próbáld meg letölteni még 1x a mappot, és a hof fájlt cseréld ki és írd felül. Nekem is most ezen a héten voltak vele gondjaim! -
A beállításokon sem módosítottál? -
rarma #38565 Egy kérdés lenne,valaki próbálta már a Great Grundorf V1.2 ?
Mert a 73 buszjáratnál nincs,olyan megadható név,a járatszámhoz hogy Grundorf Bay.
És így nem szállnak fel az utasok.
Válaszokat előre is köszönöm. -
sirenato #38564 Hali! A MAZ 107-hez van valami másik ibis? Mert ami benne van az nálam rossz! Ezeket mutatja(a belő kijelzőn folyamatosan megy a szöveg):
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_j1u312gt5e.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_13cx7c54t0.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_e8d7cj2jpr.jpg -
Én csináltam hozzá. De még nem jók, mert néhány ember lába a levegőbe van 2cm-rel :D
-
Volna két kérdésem felétek.
1. Az egyik hogy a visszapillantómmal mi történhetett?? Semmit nem változtattam a könyvtáron se a benne lévő cuccokkal. KÉP1, KÉP2
2. Ezt a felnit ami a ZIU9-esen van, megtudnátok csinálni szürkére vagy króm színűre az Ikarus 260-as ccv-520-as buszira és a BKV-módos ccv-520-asokhoz???? :D Felni kép -
Ez az amire én is kíváncsi lennék. :D -
rarma #38560 Köszönöm a segítséget.
-
Nálad hogy-hogy van álló utas? Melyik verziót töltötted? -
Innen letöltheted -
rarma #38557 Szép napot!
ezt a IK digitális kijelzős pack-ot,honnan tudnám letölteni?
KÉP RÓLA
KÉP RÓLA -
Nem csoda. A cfg-ben megőrültem én is. De kellene nekem a tükör is, mert úgy lenne a legjobb. Most a csöcsgombokat csinálnám meg... -
sirenato #38555 Mit csináljak, hogy az úton lévő nyilak helyén ne fehér folt legyen? -
Köszönöm szépen a segítséget ! 
Így már működik a pálya rendesen -
Zoliikp #38553 A szárak itt vannak:
oborudovanie.o3d,
de maga a tükör még rejtély...
Annyi fájlt néztem át, hogy magyarul már majdnem elfelejtettem...
-
Jut eszembe: Zoliikp, megtaláltad a tükröt? Illetva a szára melyik fájlban van? -
Köszönet CCV-520-nak:
http://kephost.hu/share-C05B_51C6E552.html
Linket sajna 30 napig nem szúrhatok be... -
Zoliikp #38550 Két megoldás van:
-vagy megpróbálod valahonnan letölteni a pályához tartozó Ticketpack-ot;
-a másik pedig -amit én elkövettem-, hogy átírod a berlini euro-modra a pálya global.cfg-ben.
-
sirenato #38549 Az Essen pálya csak a frissített verzióval megy? -
Én meg gondoltam hogy Spoilerbe beteszem a logfile-t, de ki írta hogy túl hosszú és a 25 ezer karaktert nem haladhatja meg... xD Így aki kéri annak elküldöm privátban... :D