63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Megjavult a visszapillantó tükröm... Kezd érdekes dolgokat művelni az OMSI... Lassan már köszönni is fog, amikor elindítom vagy mi? :D
  • Omsifan1225
    Nekem ez is ugyanúgy zugriffel...
  • Erlau Trans #38585
    A főhangerővel és a sztereo hangzás csúszkával próbáltam a maxot. Ha a hangok számát túl magasra tolom fel, esik az FPS-em... és a hang ugyanolyan rossz.
  • krisztiandzs
    Innen talán könnyeben lejön
  • krisztiandzs
    Dejó. Akkor a pályában van a hiba.
  • Omsifan1225
    Nekem is zugriffel , de én nekem alig akarta letölteni , és a fájlnak is csak egy része jött le...
  • LMG123
    Alfa Romeo 164, BMW M3 E30, Dacia Logan Sedan, Fiat 126p, Ford Fiesta '81, Seat Altea AI-autók

Konvertálás: LMG-123

Alfa Romeo 164 LETÖLTÉS
    BMW M3 E30 LETÖLTÉS
    Dacia Logan Sedan LETÖLTÉS
    Fiat 126p LETÖLTÉS
    Ford Fiesta '81 LETÖLTÉS
    Seat Altea LETÖLTÉS
  • kuhnzsolt
    Egy ötletem lehet?

A beállításoknál a hangokat emeld fel maximumra!
    Ilyesmi probléma volt nálam is, ez a beállítás módosítás segített nekem!
  • krisztiandzs
    A mapot... (le kell tölteni) nyugi nem vírusos, Omsit se cseszi el. Csak nem tudom miért zugriffel
  • matesz19
    GMI és Kuhnzsolt: Semmit nem állítottam el. Tegnap még volt vissza pillantó tükröm, ma meg amikor vezetni akartam, akkor ez a látvány fogadott... :(
  • GMI
    Akkor nem tudom sajna.
  • SnyperDv2
    Úgy csináltam mindent másoltam Credoról de nem megy :/
  • GMI
    Próbáld meg, hogy beírod a model.cfg-be az envmap.bmp-t. Próba szerencse alapon :D.
  • SnyperDv2
    Tükröződést hogy kell rárakni a kasztnira ? Konvertálás közben vagy csak a model.cfg ben ? Mert Credot se én csináltam tükröződőre :)
  • Erlau Trans #38573
    Mint írtam, a hiba fenn áll beépített és USB hangkártyával is. Tehát szvsz., nem.
  • norb82
    Hangkártya driver?
  • mdani01
    Sziasztok!

Ez melyik pálya?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ex3r0NtThzI
  • Erlau Trans #38570
    Hang probléma, OMSI, mint olyan?

Na nekem már ez is van

Elindítom az OMSI-t, minden hang ordít, halóznak ezerrel, majd kiesek a székből az ajtónyitó/záró hangoktól, az index úgy csiporog, hogy még a szomszéd is hallja.... eközben a motorhang, a retarder a váltó, fék meg olyan halk és recsegős.... eddig ha tálcára raktam, majd vissza az OMSI-t, akkor jó lett... később már nem, csak egy kilépés és újraindítás után... ma már ettől sem.

Minden mással rendben van a hang, játéknál, videónál, zenénél, rádiónál... próbáltam már USB-és gagyi hangkárytával is, dettó.... OMSI újratelepítése sem segít, mert ezzel a problémával már küzdök egy ideje, még az 1.04 telepítése előt jóval, azóta meg már vagy kétszer tuti újrahúztam.....

Ja és ugyanezt csinálja fülessel, gagyi kis számítógépes hangszóróval és 5.1-es hangrendszerrel is, minden busznál.
  • rarma
    Köszi a segítséget,tényleg az volt a probléma, hogy nem cseréltem fel a két Grundorf hofot. De legalább úgy csinálták volna meg, hogy Great Grundorf,akkor így nem gondolta volna az ember,hogy felkell cserélni,mert simán Grundorf-nak hívják azt is.
    Mégegyszer köszi a segítséget.
  • kuhnzsolt
    A tükröződéssel kapcsolatban állítottál valamit szerintem, vagy a játék "visszaállította" a beállításokat!
  • MAN014
    rarma! Én is jártam már így! A .hof fájl megsérülhetett próbáld meg letölteni még 1x a mappot, és a hof fájlt cseréld ki és írd felül. Nekem is most ezen a héten voltak vele gondjaim!
  • GMI
    A beállításokon sem módosítottál?
  • rarma
    Egy kérdés lenne,valaki próbálta már a Great Grundorf V1.2 ?
    Mert a 73 buszjáratnál nincs,olyan megadható név,a járatszámhoz hogy Grundorf Bay.
    És így nem szállnak fel az utasok.
    Válaszokat előre is köszönöm.
  • sirenato
    Hali! A MAZ 107-hez van valami másik ibis? Mert ami benne van az nálam rossz! Ezeket mutatja(a belő kijelzőn folyamatosan megy a szöveg):
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_j1u312gt5e.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_13cx7c54t0.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_23_e8d7cj2jpr.jpg
  • MAN014
    Én csináltam hozzá. De még nem jók, mert néhány ember lába a levegőbe van 2cm-rel :D
  • matesz19
    Volna két kérdésem felétek.
    1. Az egyik hogy a visszapillantómmal mi történhetett?? Semmit nem változtattam a könyvtáron se a benne lévő cuccokkal. KÉP1, KÉP2

2. Ezt a felnit ami a ZIU9-esen van, megtudnátok csinálni szürkére vagy króm színűre az Ikarus 260-as ccv-520-as buszira és a BKV-módos ccv-520-asokhoz???? :D Felni kép
  • matesz19
    Ez az amire én is kíváncsi lennék. :D
  • rarma
    Köszönöm a segítséget.
  • gcs7e7
    Nálad hogy-hogy van álló utas? Melyik verziót töltötted?
  • bpo451
    Innen letöltheted
  • rarma
    Szép napot!

ezt a IK digitális kijelzős pack-ot,honnan tudnám letölteni?
    KÉP RÓLA
    KÉP RÓLA
  • TNH
    Nem csoda. A cfg-ben megőrültem én is. De kellene nekem a tükör is, mert úgy lenne a legjobb. Most a csöcsgombokat csinálnám meg...
  • sirenato
    Mit csináljak, hogy az úton lévő nyilak helyén ne fehér folt legyen?
  • Omsifan1225
    Köszönöm szépen a segítséget !
    Így már működik a pálya rendesen
  • Zoliikp
    A szárak itt vannak:
    oborudovanie.o3d,
    de maga a tükör még rejtély...

Annyi fájlt néztem át, hogy magyarul már majdnem elfelejtettem...
  • TNH
    Jut eszembe: Zoliikp, megtaláltad a tükröt? Illetva a szára melyik fájlban van?
  • TNH
    Köszönet CCV-520-nak:
    http://kephost.hu/share-C05B_51C6E552.html
    Linket sajna 30 napig nem szúrhatok be...
  • Zoliikp
    Két megoldás van:
    -vagy megpróbálod valahonnan letölteni a pályához tartozó Ticketpack-ot;
    -a másik pedig -amit én elkövettem-, hogy átírod a berlini euro-modra a pálya global.cfg-ben.

• sirenato
    Az Essen pálya csak a frissített verzióval megy?
  • matesz19
    Én meg gondoltam hogy Spoilerbe beteszem a logfile-t, de ki írta hogy túl hosszú és a 25 ezer karaktert nem haladhatja meg... xD Így aki kéri annak elküldöm privátban... :D