63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
(Elnézést a dupla posztért)
Tudnád használni légyszíves a válasz gombot?? Mert kicsit zavaró hogy nem tudni hogy kinek írtál pontosan, köszi szépen. :) -
Elkészült egy BKK-s Repairt az Ikarus 255.70-hez, kissé béna lett, de ennyire futotta a tudásomból, aki kritizálni akarja az tartsa meg magának a véleményét és csináljon jobbat. :D
LETÖLTÉS -
Készül. nemeza elvan az FGYvel, a többiek meg biztos a modellel. -
Nem tudtok valamit az ikarus 412-ről? -
Geri556 #40348
-
Bocsi a dupláért,csak lassú a nettem pillanatnyilag. -
A hivatalos oldalnak a linkjére gondoltam -
Zoliikp #40342 Ha arra gondolsz, hogy valaki felteszi, és úgy kapsz egy linket...
Inkább más megoldással próbálkozz, mert az enyém pl. csak 7.6 GB.
És nekem sincs meg minden... -
Valaki tudna dobni nekem egy linke a Sceneryobjects, mert a napokban véletlenül kitöröltem, tudom nagy hiba volt. -
Köszi, holnap kipróbálom ezt a módszert, ha addig esetleg felrakod az OMSI-t és megírod, hogy valóban ez-e a megoldás, azért külön köszönet. :) -
Így sokkal jobb, mert látom végre amit írok:)
-
Töröltem a háttérkép linkjét, csak azt kell majd pótolnod. -
Nem tudjátok esetleg,hogy mikor fogják kiadni az Ikarus 412?
-
IKC300 #40336 Sziasztok! Bocs, meghülyült a gépem! Annyi van még a Credo BKK moddal, hogy kell bele 1-2 hang és kiadom! -
IKC300 #40335 yffghg -
Routeres #40334 Kell egy # a végállomás hangfájljainak végére azt hiszem. Utánanézek ha gondolod, de kb. 20 perce raktam össze a gépet, és még az OMSI-m nincs fent. :) -
Kérdezd Routerest ;) Az ő Kispest pályájának 1. verziójában nem mondta be az végállomást, de a köv. verzióban (1.4) már igen. -
Hello. Kulfoldon vagyok. Majd ha hazaertem, megnezem mi ez a feketeseg. Majd valamikor.... Addig kibirjatok. -
Köszi a képet, ez nagyban megkönnyíti a dolgomat. Idézőjelben hozzáteszem, a következő kiadásban, ha ott egyenesen mész, már nem a nagy semmi lesz ott, hanem a 3-as vonal nyugati ága. Különös véletlen, hogy pont ott maradt le a nyíl. :D
Festést akkor mellékelni fogom a következő kiadáshoz. Városháza hanghiányáról tudok, már felvételre került az új pályarészekhez tartozó hangosbemondásokkal együtt. Más hang tudtommal nem hiányzik. Viszont azt nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy a végállomások hangjait bemondja. Mert ezek mellékelve vannak, nálam viszont nem szólalnak meg.
Még egyszer köszi a képet, remélem a következő kiadás is tetszeni fog. -
norb82 #40330
Itt hiányzik kifelé irányban (Vasútállomás felé van nyíl, csak Temető felé nincs jelezve hogy balra kell menni.
Ja meg a MAN Vasi Volán festése is hiányzik a csomagból. Hangbemondásnál a Városháza és még egy valahol hiányzik.
De amúgy jó kis pálya nagyon, a folytatás is tetszik. -
Javítva lesz, pontosan nem tudom, hol lehet, de megkeresem. :) -
Nagyon baba a pálya meg a képek is ;) Remélem azért a 7-es vonalon javítva lesz az egyik sárga nyíl, mert le kellett volna kanyarodni az egyik lámpánál, én meg tovább mentem és kiderült hogy véget ért az út és nem volt sárga nyíl hogy balra kanyarodni kell... :( -
Üdv!
Tovább épül-szépül Szombathely városa. A következő kiadásban a 3-as számú járaton teljesíthettek szolgálatot. Ez a vonal Szombathely két városrészét, Kámont és Oladot köti össze, érintve a belvárost, valamint a vasútállomást. A vonal egy része közös a 7-es vonaléval, így már ismerős és még ismeretlen helyeket tár fel. A kiadásban még szerepelni fog a 35-ös járat is, mely tulajdonképpen a 3-as kibővített változata plusz öt megállóval. Előbbi hétköznapokon, míg utóbbi hétvégéken közlekedik. Ha minden jól megy, még augusztusban kiadásra kerülhet. :)
Hoztam pár képet az új szakaszról, melyet itt tudtok megtekinteni:
OMSI - Szombathely 2.0 Képek
További szép estét, üdvözlettel Waterloo21 -
gylacus #40326 offtopik... -
csucsa #40325 Hol találom pontosan a v1.05 updatét?
Linkeljétek be légyszíves pont telepítem az OMSI-t.
Köszönöm! -
Nem gond, nem a te hibád. ;) -
OFF: Amúgy a kép még az egykori képfeltöltőmre mutat (anno az én házigazdaságom alatt került be), de sajnos megszűnt a tárhely, és vitte az összes képet :) -
Ment egy privi... :) -
Köszi, sikerült! -
gylacus #40320 Fekete háttér blokkolása Chrome alatt: (valószínűleg Firefoxon is működik)
1) AdBlocker telepítése
2) AdBlock beállítása:
[IMG=http://img809.imageshack.us/img809/5084/7vbl.png][/IMG]
Katt az ikonra, majd a Beállítások menüpontra.
Itt válasszuk az Egyéni fület
Majd Reklám blokkolása az URL-je alapján
Ezután másoljuk be: http://www5.picturepush.com/photo/a/7226698/img/OMSI/imsiszoveg.png
Nyomjunk a MEHET gombra!
3) Kész!
Képsegédlet:
-
Köszi szépen. :) -
A Script mappában az antrieb_constfile_csepel_ash-75-ben átírod az
[const]
antrieb_number_gears alatt lévő számot 6-ról 5-re. -
Vagy egy jó módszer a fekete képernyőre: Az off topikban a szöveget megírjátok, Ctrl + A (kijelölés a hülyék kedvéért), Ctrl + x (kivágás) és beilleszted (Ctrl + c) a fekete részbe és rányomsz hogy "mehet". Ennyi... :D
---------------------------------
más:
Azt néztem hogy a Ik 255.70-esnél, ha benyomom a 6. fokozatba akkor elkezd drasztikusan fogyni a sebessége és olyan mint ha erőlködne a motor... De mitől lehet ez a jelenség??? Oké utána rá jöttem hogy csak 5 sebességes a busz... :D -
norb82 #40316 Köszi:) -
Rendben, köszi szépen. :) Jó lett nekem tetszik mind a kettő ;) -
norb82 #40314 Benne van ebben a file-ban mindkettő. -
norb82 #40313 Nem, külön van a kettő, nem írják felül egymást. -
És akkor most két festés közül lehet választani, vagy az egyik felül írja a másikat??? :O :( -
norb82 #40311 Nem baj végülis elég mutatós úgy is, megérte azt is megcsinálni:) -
Jaa oké, sorry, csak hozzá szoktam a BKV kékhez... :D