63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
JA!!!! -
szikszaicsabi #43709 Konkrét dátumot nem tudunk, de 2099-ig biztosan megjelenik.:D -
bpyfan #43708 Ha megkérlek és ha van egy kis időd adsz hozzá egy linket és azokhoz amik kellenek hozzá. Csak hogy nekünk már ne keljen szenvedni. -
Rengeteg minden kell hozzá,nekem is fél napos szenvedés után jött össze és így is hiányolt Objekteket Bécs,hamburg,O305 és egy csomó felesleges cuccos -
RoxorHUN #43706 Elkészült néhány festés, lesz még egy Volánbuszos és kész. :D
-
Szerintem ez nem O405 ;) -
Mik kellenek,hozzá mert nekem nem akar működni.? -
Kipróbáltam a Yeditepe-pályát félnap szarakodás után sikerült beüzemelni ennek örömére készítettem is róla egy videót! :)
-
Szerintem nem olyan lényeges, mint mondjuk a busz külsejét rendbe hozni (ha jól tudom, az egy vbus-os modell, és elég szögletes, lásd az általad előbb belinkelt képen a lökhárító pl.). -
fiat126 #43699 Köszi mindenkinek.
Amúgy én sem tudok Blender-rel modellezni.Én google sketchup 8-at használok e célra.És sok gyakorlás és így megy már. -
Hát én még ennyit sem tudok lemodellezni ugyan is nem tudom hogyan működik a blender. Szerintem ez nagyon is szép. -
Küldtem privátot. -
Na ná, hogy van értelme. Úgy lesz az igazi ha még ezek a kis lámpák is benne vannak. Király lesz. : -
fiat126 #43695 Sziasztok!A mai termés.Érdekelne,hogy mi a véleményetek van-e értelme ennyire kidolgozni az egész buszt vagy nem?(Nézzétek el nekem de amatőr szinten tudok csak modellezni.Remélem azért tetszik.)
-
Netreg2 #43694 Szivesen, de ha letöltöttél egy pályát itt fokozottan érvényes, hogy nézd meg a readme-t. Minden Map-hoz kellenek object és plines pakkok valamint különböző buszok. Ezek linkje általában benne van a fájlban.
Ha működik akkor jó szórakozst :)
-
valakiiiii -
maxi1987 #43692 Leköteleztél,köszönöm a gyors segítséget -
Netreg2 #43691 Itt egy objectpack ami általánosságban kell minden maphoz: http://www.adrive.com/public/X4hmQq/Bowdenham_object_pack.7z
Ez az O405N2 ami AI-nak is kell. Ha nincs, akkor ilyen gondok vannak.
http://www.tram-duesseldorf.de/Downloads/downloads_omsi_O405N2.html -
maxi1987 #43690 de ír ki hibaüzit, ahogy mondod.méghozzá a következőt:
"There are is azt least one invaild track entry: 100_DEPOT_HBF, Nr. 60!"
illetve az általad felsoroltakat is hiányolja
tudsz valami linket adni valamelyik buszhoz? -
Netreg2 #43689 Én ismerem és játszok is vele időnként, nekem minden rendben van vele.
Betöltésnél nem jelzi, hogy hiányozna neki Sceneryobject vagy SPlines?
Nincs valami hibaüzenet?
Busz is kell a map-hoz legalább 1 a felsorolt 3-ból.
Nekem csak a O405N2 van, de tökéletesen működik. -
maxi1987 #43688 Sziasztok. Innen ismeri valaki a "Ahlheim" nevű pályát? Lejött de nincs benne menetrend. Itt visszaolvasva láttam hogy az ilyen előfordulhat akkor ha olyan napon vagy napszakban vagyok amikor nincs járat. Én kipróbáltam ezeket de semmi. A pálya nagyon érdekelne mert technikásnak tűnik de így nem nagyon lehet élvezni sajnos. Tudna nekem segíteni ebben valaki? Előre is köszönöm -
Srácok! Valaki fel tudnánekem tölteni a HH109_Stadtbus_VHH mappáját valahova? Nem szeretném emiatt a Hamburg kiegészítőt megint feltenni.:)
-
RoxorHUN #43686 Jelcz L100 Pannon Volán mód!
Letöltés: http://t7.hu/0tnk
Újdonságok:
-Pannon Volános festés.
-A kaszában magyar forint.
-Új üléskárpit.
-Új rendszám, új táblák.
-Pannon Volános jegy.
-
:D -
gabesz012 #43684 A gond nélkül alatt mire gondolsz? Elférni elfér a legtöbb vonalon, max át kell tolni az orrát a szembe sávba 1-1 kanyarban. Berlin, Szczecin, Gothenberg, Rhodenau, Römerberg, Wankendorf, Bécs, Neuendorf, G.grundorf; én nagyjából ezeken szoktam vezetni és mindegyiken végigmentem gond nélkül a 15ös Solával (Hamburgot is szeretem, de eddig csak az ottani mercivel mentem rajta, viszont tuti elfér ott is, nincs olyan szűk kanyar azon a vonalon sem). :) -
szikszaicsabi #43683 A 412-es is nemsokára kész lesz, és különben is Nemezáék gőzerővel dolgoznak rajta, amennyire idejük engedi. Maga a busz egyébként eléggé kidolgozott lesz, és egy pályával fog kijönni, szóval türelem, Ikarus 412-est és Dél-Pest V3-mat terem.:D -
Netreg2 #43682 Szia
1. Távolsági pályának megfelel Nürtingen, Rhodenau 64 vonal, Moges és Bowdenham 3.1 is tartalmaz több hosszú járatot.
2. Turista busznak, bár még BÉTA de a SETRA S215UL nagyon jó, valamint ha szereted a retrót az Ikarus 250.12, 250.93, 255.70 256 256.50V LUX 266.25 és az új C56 is. Modernebb busz sajna használható nem nagyon van.
6. Nürtingen 1.2-n 15 méteressel is mehetsz nincs rajta szűk kanyar.
Sachsen Anhalt is jó, itt a link: http://www.trainworld.de/download.php?id=ZjwtTd62dgbc8I -
bpyfan #43681 Az nagyon jó.Mert én a C56-ost sem sokalltam sőt. -
Kevésbé mint a c56. -
Retarder SgFan #43679 A neoplan n4016-ból lesz manuális váltós típus? -
cxaxoxc #43678 Ezek a hangok nemsemmik XD Egyébként a busz nagyon ígéretesnek tűnik, csak így tovább
A gépet mennyire eszi?
-
feca3339 #43677 1. Schanzen-Anhalt pálya (remélem jól írtam a nevét) -
Köszönöm!
Még egy 6. kérdés:
Tudtok-e olyan pályát, ahol a 15 méter hosszú buszok gond nélkül használhatók? Eddig a Newcastle Pro pálya ilyen. -
bpyfan #43675 Igazi nyál csurgató. :D Nagyon jó lesz. -
Kár, hogy nem ti csináljátok a 412-est mert akkor már régen kész lenne és mehetnénk vele. :DDD -
ast00 #43673 5: Az 1.04-es patch csinálta FPS szerzés céljából. Omsihu2 blogon van leírás a "javításra". -
Sziasztok!
Több kérdésem lenne:
1. Valaki tud olyan pályát, ahol távolsági busszal lehet csapatni? Usedom egy rövid szakaszon ilyen, meg Freyfurtnak is van hosszabb vonala.
2. Valaki tud-e OMSI-hoz turistabuszt, vagy ahhoz hasonló magasépítésűt? Amit találtam Mercedesek (török) nem voltak jól kidolgozva.
3. Tudtok-e készülő Ikarus 211/212-ről?
4. Valaki vállal-e Stagecoach, Hornsby, Daytonford, Freyfurt festést Ikarushoz?
5. Sok busznál azt veszem észre, hogy "lefagynak" a tükreik. Nagyon rá kell fordulnom, hogy "újraéledjen". Mi az oka? 1.01 alatt nem emlékszem ilyen hibajelenségre (OMSI 1.01 tört volt, most eredeti OMSI 1.06 patchelt. -
RoxorHUN #43671 Készülget a Pannon Volános festés erre a remek buszra 
[IMG][/IMG]
-
Köszi ;) -
RoxorHUN #43669 Szép lett. :)