63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
sirenato #45424 Hali! Tudja valaki, hogy a volvo b10l mikorra várható? -
lolprof #45423 Köszi szépen. -
Ha szeretnéd, feltudom tenni a megára, a még nagyon régi Solaris urbino 18 csuklós Bétát, ahol az emberek lefelé meghajolva szállnak le a buszról, mint akik keresnének valamit... :D xD -
Deutsch84 #45421 Elméletileg ez megállja a helyét. (és a belépési szint tudtommal kb. 336mm) -
RoxorHUN #45420 Miért kérdezted?
Készül egy E99-es az OMSI-hoz? -
Routeres #45419 Akkor te vagy a sokadig olyan user, aki elfelejtette feltenni a rollbandokat a buszhoz. -
Nekem nem működik, mióta felraktam a frissítéseket (mármint a busz nem működik).
Hangját hallom, sofőrt látom, semmi más. -
Setra S215UL-Somló Volán
Letöltés -
A kedvedért feltöltöttem a Google Driver-re.
Letőltés -
Esetleg nem tudnád felrakni egy más tárhelyre is ... ? :)
Mert emiatt nincsen most kedvem frissíteni a böngészőmet... :/
-
unatkoztam tegnap este és módosítottam egy kicsit a Neoplan N4016 pl-t, hogy mit módosítottam? új hangok és voith váltóletőltés -
norb82 #45413 Ez abszolút a gépedtől függ, ki kell kisérletezni, mindenkinek más és más a jó. -
RoxorHUN #45412 MAN Caetano Enigma Pannon Volános festés.
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
-
fghjk #45411 Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy milyen beállításokkal lehet a legtöbb FPS-sel játszani? -
Anzaigen\Rollband_IK260H nevű mappába. -
lolprof #45409 Sziasztok! A frissen gyalult Omsi-imhoz leszedtem az Ikarus BKV modot és látom hogy ahhoz van Táblás (rollband) mod, de az nincs megadva, hogy a rollband képfájlokat hova kell másolni. Valaki letudja írni a mappa nevét amit az Anzeigen-nen belül kell megadni? -
Sziasztok!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy hol kell eltüntetni a váltókart és kicserélni zf váltó kapcsolókra?
A választ előre is köszi. -
Igen, könnyen elképzelhető, elvileg pontos adataid vannak :) -
Van valahol a texture mappában egy envmap nevű fájl. Az ha jól emlékszem minél homályosabb, annál kevésbé tükröződik. Tehát egy szürke kép esetében semennyire sem tükröződik. -
Esetleg kalapács, véső!?
-
Valaki tudd valami ötletet erre? #45387 -
Sziasztok!
Ikarus EAG E99 belmagasságban tud valaki segíteni?
Információim szerint az alsó szint 1830mm, a felső 1680.
Ez lehetséges? -
Óóóóóó.... Kár , hogy elveszett , pedig így képek alapján nagyon jónak tűnik... :)
-
Nem haragszom meg. :) Régen se adtam oda senkinek, mára viszont már azért lett egykori, mert amikor új vinyót kellett a gépbe rakni, elveszett a tesztpálya, nem volt kimentve külön. :) -
Serpenthelm #45400 Sziasztok!
Miért van az, hogy a Börzsöny pályán, ha felveszek egy menetrendet, nem írja ki a piros infószöveg, hogy mi a végállomásom? Attól függ, mi van odaírva, hogy mi van kiírva a busz kijelzőjére, más pályán oda szokta kiírni, hogy a felvett menetrend szerint mi a végállomás. Ha olyan busszal megyek, amiben nincs kint a menetrend (pl IK 266-os), akkor nem tudom, hogy merre kell menni. Főleg akkor gond ez, amikor változik a cél, mert másik vonalon kell közlekednem. -
Ehhez én már nem értek... :/
LMG-123: Ne haragudj meg előre a kérdésemért , de valamikor esetleg nem teszed letölthetővé az egykori volt tesztpályádat ? :) -
RoxorHUN #45398 Köszi. -
A tesztpályám volt egykor... -
Tessék -
RoxorHUN #45395 Az Ikarus 260.32-höz van automata váltó?
Keresgéltem már a netten, de nem találtam. -
Azt még meg tudod mondani estetleg, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, ha beérek a végállomásra, automatikusan átfordítja a másik végállomásra a kijelzőt? Rohadt idegesítő :) -
teszter #45393 Ez melyik pálya? -
Nincs mit , énis csak az egyik YouTube kommentből jegyeztem meg... :) -
Köszönöm, működik :) -
Nem vagyok benne biztos , de nekem a ky_bus_doorfront2 rémlik.... :) -
Tudja valaki esetleg, hogy a MAN Lion's City-nél melyik parancs vezérli a 3. ajtót?
-
mk452001 #45388 Mégiscsak a Sachsen-Anhalt volt...
Köszönöm szépen :D -
Lenne egy kérdésem a Mercedes Benz Travego SHD17 buszal kapcsolatban egy kérdésem,hogy az összes ablaküvegről,hogyan tudnám eltüntetni,ezt a homályos,tükröződéses dolgot,mert nagyon zavaró,egy normális ablaküvegre?.
A válaszokat segítséget előre megköszönöm.
-
Valakinél biztos meg van még a BÉTA, de amit most belinkeltél, az nem az OMSI-hez van, hanem VirtualBus című játékhoz. -
tamas120 #45385 Ki próbáltad?
Mert én nem tudom se hona le tölteni a Béta verziót.