63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ha semelyik menetrendet sem tudod kiválasztani, akkor privátban küldd el a logfile.txt-t. Az utoljára betöltött pálya a Szombathely legyen, mielőtt elküldöd. :) -
Jazzdobos #46546 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szombathely 2.1-nél nincsenek utasok és nincs menetrend mi a teendő? SOS
Előre is köszönöm -
Pl. ok amiért fiktív, nálam járnak buszok a várnál, a sétálóutcákon, a kórháznál van egy járat végállomása. Tehát Eger belvárosának olyan helyein, ahol a valóságban nem jár most busz. -
Erlau Fiktív, mivel nem volt célom Egert teljes mértékben lemodellezni, így nagyban hasonlít rá, a vonalak és a végállomások is, valamint tartalmaz helyközit is, de egyelőre ezen részen még csak az útvonal van meg, a tereprendezés várt magára, a város azonban már csak csinosításra vár. Neten elérhető és alap házak, tereptárgyak, mert nem értek a modellezéshez és a pálya német nyelvű (azért is Erlau és nem Eger). -
gylacus #46543 A Hiacés hiba nála is fennáll, csak állnak az út közepén. bár nem tudom, mi lehet a baja, én amúgy sem vagyok oda a típusért, repült :D -
Nógrád Volán festés :) WIP
-
Netreg2 #46541 Nos kirpróbáltam Rhodenau 1.3-at és tényleg működik !!! Hibát nem dob ki, de azért a logfileba írkál hibát. A FPS +10%.
Rhodenau 1.3 Omsi2 -
Mi okozhatja ezt a hibát vajon? -
Geri556 #46539 Az Omsi 2 editorával készített pályák legalább kompatibilisek a játékkal ? -
Milyen pályát építesz? :) -
Egy kis terepmunka kellene már csak, csinosítás és utána elgondolkodom rajta, hogy kiadom, de már a 2 alá szeretném mindenképpen, mert csuklósokat akarok látni a városban. -
Vedd le nullára az AI-t, csak próbaképpen.
Nekem Waterloo21 segített a pályámmal, de még akkor se ment. Aztán kíváncsiságból kikapcsoltam minden AI-t, és láss csodát, működik. Mondjuk fogalmam sincs, mi okozza ezt, meg lehet, hogy csak a gépem hülye... -
Netreg2 #46535 Most találtam a hivatalos fórumon, megjelent Rhodenau 1.3 Omsi 2 kompatibilis. Hamarosan kiderítem. -
Routeres #46534 Mondom, most malmozunk kicsit...
-
Póbáld úgy indítani az omsi-t, hogy a -debug - logall kapcsolókat is használod.. 1.04-ben megvolt. Pályához használható is. -
Én is idáig jutottam a saját pályámmal, lofgile üres, de nem tölt be semmit... -
cxaxoxc #46531 Imádom ezt az OMSI 2-t. Végre minden rendben, Berlinen is végre elfogadható FPS, aztán hirtelen megáll a busz. Index villog, környezet megy tovább, de én nem tudok csinálni semmit, csak villogni. Átadtam kollégának a buszt, el is vitte, a helyén meg ez maradt: [IMG] [/IMG]
-
rumata #46530 Nálam megy, a hangosbemondó fájljait átmásolva az Announcements mappába pedig már azok is működnek.
@Erlau Trans: Ctrl+F12-t próbáld meg, azt írják a hang problémák a multithreading miatt is lehetnek. -
Fehér mikrobusz probléma: nyisd meg a pálya ailists.cfg fájlját és töröld ki a Toyota Hiace-t tartalmazó sort. Nem tudom miért csinálja, nálam nem áll, hanem rendesen mozog. :D A láthatatlan akadály pedig valószínűleg az, hogy túl közel mész a megálló táblájához. Az is könnyen orvosolható. A Sceneryobjects/Hun Objects/buszmegtabla.sco fájlba írj be egy olyan sort, hogy [nocollision]. Így nem fog ütközni veled többet. :) És örülök, hogy tetszik a pálya. :) -
Routeres #46528 Börzsönnyel odáig jutottam, hogy nincs a logfile-ban hiba. Viszont továbbra sem tölt be, kidob "Fehler bei Bereitsprüfung" hibával.
Egyszerűbb, ha megvárom a javítást. -
Netreg2 #46527 A napizzás effekt sokat zabál és nem mindegy, hogy naplemente éjjel vagy nappal van. Az időjárás is kihat az FPS-re. A hangra talán megoldás lehet a beállítót a windowsban a hangot 5.1-re. A Test Drive Unlimitedben nekem ugyan ez volt a gond és ez megoldotta. -
A Szczecin megy valakinek az updatetel? Nekem betölti kb körbe az eget, meg egy fél tilet a messzeségben rajta 2db fával meg egy zöld pacával (ami fű lenne gondolom). -
Nem tudom mi baja lehet a hanggal. Nálam az 1 csinálta ezt a felhővel, ha benyomtam akkor, mínusz 10-15FPS, itt még nem próbáltam. A csuklós minden esetre jó, de csak ezért kifizetni ennyi pénzt... -
rumata #46524 Valószínűleg a hang kompatibilitási probléma miatt is lassú nálad a játék.
Nálam a felhős ég bekapcsolása volt rossz ötlet, 20 FPS-t zabál a cucc. :) -
Netreg2 #46523 Grundolfban 20 FPS nagyon kemény :(. Itt már valami más gond is lesz. -
rumata #46522 Köszi, ezzel tökéletesen megy a pálya, én most próbálom ki először, mert vártam az OMSI2-re. Azt kell mondjam, nagyon szép és élvezetes lett!
Összesen 2 hibát találtam (azt már nem tudom, hogy ez OMSI2 bug-e :D): asszem Magyar Tenger megállónál ütköztem láthatatlan akadályba (AI-AI bekapcsolt állásánál), és a fehér mikrobuszok egyhelyben állnak. -
Egy kis tapasztalat tőlem is, OMSI2:
alap beállításokon ill. a saját szám íze szerint az OMSI 1-hez hasonló beállításokkal (ami nagyon hasonló volt mindig a Routeres beállításaihoz), állandóan kifagyott (20-30mp buszozás után...), és idióta hiba üzeneteket dobált fel. Betöltöttem a Routeres által itt közzétett beállításokat és azzal remekül megy, már ha az remeknek mondható egy Routeres konfigjával majdnem hajszál híján megegyező konfignál, ha a csuklóssal Grundorfon árnyékok nélkül 20 FPS körüli érték van, Berlin Spandaunál 10-13 között. A hang pedig olyan mint a mesében, egyszer volt, hol nem volt....
Egyelőre úgy látom a Logitech DTF kormányom sem úgy szuperál vele ahogy kellene.
A korábban 1 alá épített pályámmal sem tudok mit kezdeni vele, a pálya már csak környezeti finomhangolásra várat, de egyelőre betölteni sem tudom a 2 alá.... -
i5-3570k, 8g ddr3, radeon hd7770.
Alapbeállításon vagyok (ahogy a játék belőtte, talán picit állítottam rajta) -
[szin=red]Kedves Olvtársak!
Eddig türelmi időt kapott mindenki a fő topikban a Warez hozzászólásokkal kapcsolatban.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy warez hozzászólásokkal (magyarul virágbóti verzió, crack, torrent, ingyé OMSI, stb.) fáradjon át a OMSI Off & Warez Topikba, amelyben linkje a címsorból elérhető. Az OFF topik kizárólag bejelentkezés után érhető el!
Eztán minden warez jellegű hozzászólás, kérés törölve lesz!
ET, házigazda -
cxaxoxc #46518 A normállal fagyás mentes, de sok javulást nem hozott. Az alacsonnyal jobb a helyzet, de fagy
Csak tudnám mi a baja, ha alacsonyabbra állítom...
-
Nekem amúgy a nagyon alacsony beállításoktól fagy le.. Ha a 2006ost használom soha nem fagy ki, sehol. -
cxaxoxc #46516 Routeresét nekem kb 20-30 másodpercen belül fagyással díjazta.
Netreg2: Köszönöm, kipróbálom. -
Vagy esetleg még kipróbálhatod, Routeres beállítását is. A[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=46280]#46280. hozzászólás[/URL]-ban megtalálod. :) -
Netreg2 #46514 Próbáld ki ezeket.
Netreg2 Normál beállítás
Netreg2 Low kis gépekre -
cxaxoxc #46513 Leírnád a konfigod és hozzá a beállításaidat? Én szenvedek vele, de nagyon. Egy Asus X75V laptopom van. i5 proci (2.6-3.2GHz), nVidia GT740M kari (2GB), 4GB RAM. Szerintem ennek nem kéne 12-15 FPS-t produkálni több helyen a pályán. Grundorfon is csak 30 körül van. A beállítássokkal meg nehezen tudok játszani. Eddig folyamatosan lefagyott ha variálni próbáltam, szinte indulást követően azonnal. Jelenleg már nem fagy a mostanin (közel sincs maxon), de elég gyenge ez a teljesítmény szerintem... -
Nem teljesen kompatibilis az OMSI 1 és az OMSI 2, csak egyes buszok működnek benne, meg talán 1-2 pálya... De elvileg a javító patch-el ez már orvosolva lesz... De amióta kijött az a hiba, azóta csak erről megy a téma itt a fórumon, így javaslom olvass vissza 2-3-4 oldalt is, hogy tisztában legyél az eddigi történésekkel. ;) :) -
molnaradam #46511 Próbáltam átmásolni az első részből buszokat, mindnél hibaüzenettel találkoztam. Van ennek valami trükkje, ami felett elsiklottam? -
mzs2000 #46510 Bocsi, annyira nem vagyok még otthon a fórumozás terén. -
Közben nekem is megjött az értesítés róla, hogy 2 munkanapon belül megkapom. -
Kerüld az OFF és WAREZ hozzászólásokat, WAREZ kérdéseiddel fordulj azokhoz, akiktől letöltötted, VAGY látogass el ide:
>>OMSI Off & Warez Topik(KLIKK)<<