63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Lehetne hogy ne rinyálsz 3 percenként?
Majd ha olvassa valaki a fórumot aki tud segíteni, hidd el, fog.
És légy szíves használd a válasz gombot. -
martinmassa3 #49913 

-
martinmassa3 #49912 ez igy igaz EdeValami el lett szruva vagy több sejtből vérzik:(?
-
Szép , meg minden , de elárulod nekünk léccives hogy hogyan kell kiíratni a kijelzőre a dolgokat ? :))
Mert pl. a 2931-re nem akarta kiírni a 293-as járatot... :/ -
martinmassa3 #49910
-
martinmassa3 #49909 hiába irom be pl hogy 2931 semmi :( -
Köszi szépen.:) -
martinmassa3 #49907 danke schen xd :D -
Benya01 #49906 http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__view__findpost__p__33777
Festés és a hof együtt.
-
Engem is érdekelne majd és ha szabad akkor a festés is.:) -
martinmassa3 #49904 akkor letölthetem valahonnan ?
-
Gyerekek, megvan a hiba.. Hogy mekkora hülye vagyok. Akinek nincs meg a text és nem megy neki a Börzsöny ( azt hiszem volt ma valaki rajtam kívül ), rendszergazdaként indítsa el mind az editort, mind a játékot. Ilyet nem észrevenni.. Köszönöm azoknak akik segítettek. -
Én is próbálkoztam -
martinmassa3 #49901 Engem érdekel fel tudnád tenni valahova? -
Benya01 #49900 Megcsináltam a Volvo 9900-hez a Börzsöny kijelzéseket, érdekel esetleg valakit?
-
Már átkonvertáltam 3 Berlint, amit át lehetett, közte van az 1.5.3 is, korábban belinkeltem, de itt vannak mégegyszer:
OMSI 2 - New Berlin Spandau 1.4
OMSI 2 - New Berlin Spandau 1.5.3
OMSI 2 - New Berlin Spandau 2.1
Ezek működnek. Elképzelhető, hogy egyik a másikból hiányol objektumot, de ha mind a hármat felteszed (nem akadnak össze), akkor tuti jó lesz minden. -
Ez nagyon komoly lesz. -
Csak, hogy bebizonyítsam neked, hogy nem én cseszem el:
Egy ékezetes és egy ékezet nélküli BörzsönyFiktiv mappa
Csak egy ékezetes mappa
Ékezet nélküli mappa
Mind a háromszor újra lett indítva az editor a művelet után. -
Hoztam pár újabb képet a 34-esről:
És végül az egész új szakasz egyben:
-
Az nem lehet. Mikor megjelent az OMSI2-höz a pálya. Csodálkoztunk hogy miért fehér volt a táj a pálya bemásolása után.
Nem sokkal később rájött a megoldásra: #47799 Ezt elvégezve, mindenkinek zöld lett a táj.
Ha neked így nem jó, akkor te vmit rosszul csinálsz.... -
Tierhold #49894 Próbáld meg úgy hogy ékezetesen és ékezet nélkül is meghagyod a textures mappában a BörzsönyFiktiv mappát, szóval hogy kétszer legyen meg. -
Ezt én sem bánnám.:/ Már nincs több ötletem. 5x-re is újratelepítettem, nem állítottam be semmit sem direkt, hogy azt is kizárhassam, majd bemásoltam mindent, és ugyan az az eredmény. Egy egész textures mappa becsomagolva jól jönne. -
gylacus #49892 Valaki, akinek jó, felrakhatná a textures mappáját, mert nekem is van hasonló problémám, egy-két textúra hiányzik. -
Nem igaz, hogy nem lehet egy kicsit visszaolvasni a #49541 számú hozzászólásban ott van az átkonvertált verzió... Nem tökéletes mert az AI-k kihagynak megállókat meg ilyenek, de legalább elindul...
Amúgy annyi a titka, hogy a signalroutes.cfg fájl tartalmát ki kell törölni, mert az nem jó a 2-nek, aztán az editorba betöltöd, és elmeted ennyi! -
gabcsibkv #49890 Szeretném ha a model.cfg ben a textures-changes sor alatt hogyan tudom modosítani hogy csak abban a mappában lévő repaintokra hivatkozzon, így mikor kiválasztom a megfelelő model.cfg t akkor csak az a repaint jön elő pl VBG.
CTC Textures
Mit kell átirni?
Köszönöm. -
1. Igen kitöröltem és csak az 1.02 mapját másoltam be a mapsba.
2. Én is ezt nézem de fehér ugyan úgy ha visszaírom "BörzsönyFiktiv"-re.
Innen már nem igazán tudom, hogy mi a probléma.
-
2 dolgot nézz meg.
1. 1.01 repakkból ugye kitörölted maps-ot, mielőtt feltetted rá javítást?
2. Global.cfg elvileg ékezetesre hivatkozik benne. -
Most az egész táj fehér lett, így ez sem vált be.:( -
Át kell nevezni a Texture mappában lévő "BörzsönyFiktiv" mappát "Borzsony Fiktiv"-re!! Az étkezett miatt produkálja! -
martinmassa3 #49885 nem lehet sajnos ha a editor sem nyissa meg -
És átkonvertálni sem lehet? próbáltam már, hogy megnyitottam editorral, de nem tölti be :S -
martinmassa3 #49883 nem kompatibilis a omsi 2 vel.
-
Miért kapom ezt a hibaüzenetet New Berlin Spandau 1.5.3 pályánál? Mindent letöltöttem hozzá.
-
martinmassa3 #49881 lehet.
-
Reinstallt csak 4-szer csináltam tegnap.:) Most próbálom újra leszedni a mapot hátha az segít. -
martinmassa3 #49879 szerintem szedd le a egészet és tedd ujra a mapot.
Vagy ha az sem segítet akkor reintall the game.
-
Nem lett jó így sem. A probléma még mindig megoldatlan. -
Már próbáltam. Már azt is megcsináltam, hogy a Texture/BörzsönyFiktiv mappából átmásoltam a fájlokat a BörzsönyFiktiv/Fall/Spring/WinterSnow/WinterSnowFall könyvtárba, de ez sem segített. Most még eszembe jutott az, hogy leszedem a legelső verziót és abból kimásolom a textúrákat, hátha ezzel megjavul. -
Logfile-tól függetlenül én azt mondanám (tapasztalatból), hogy valamilyen textúra hiányzik, méghozzá olyan, ami terepként használt. Próbáld meg bemásolni újra a Börzsöny textúrapakkját a Textures mappába, és engedd felülírni az ott lévő fájlokat. -
Renault Agora #49875 Köszi!