63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• madigergo
    Á, ez maradhatott ki.. :)

De hogyan kell? Vadul nyomkodom a gombokat, de nem megy...
  • tesoh
    "Megfújtad" az alkohol szondát bal oldalon?
  • madigergo
    Sziasztok!

Letöltöttem a volvo 9900-at, és működik is, cs0ak nem indul be valamiért.. Mit ronthattam el?

(Gyújtás rajta, üresben van..)
  • martinmassa3
    köszi
  • MineHeadHun
    Én hétvégén vittem le egy menetet a 63-ason Skolwin felé :D(bár városon belül azért laggol rendesen de faluvégen simán megy vagy 20-25 fpssel) Valami borzalmasan hosszú :D (18 km) 30-35 perc alatt tudtam így is teljesíteni 50-60 km/h-val menve... :D Az LU200-assal toltam neki rendesen visszafele (bár akkor kivettem a menetrendet mert vagy 120 km/h-val mentem(Igen, annyival) mivel a váltó constfileját módosítottam a motor fordulatszámainál illetve az áttételnél így simán tolhatom neki 120 km/h-val rendesen ha egyenes az út :) vissza fele így is 15 perc az út végig padlógázon Ko³³ataja felé..
  • Geri556
    Itt mazsolázhatsz :D
  • martinmassa3
    Valaki tud omsi 2 mapott?
  • Carlo da Italia
    Tudd valaki az Ikarus 280-hoz,
    a 3 & 4-es ajtóhoz,nyitó és záró,új! beállítás lehetőséget?.
  • Erlau Trans #49987
    Valami csoda történt az éterben, ma és tegnap is sikerült egy-egy kanyart fagyás és minden más probléma nélkül levezetni a második epizóddal, Szczecin-en, a 63-as vonalon.
  • gabor514
    Eltűnt :(
    Bocsánat, de az általad keresett tartalom nem található.
    Van másik link?
  • Azorasgs500
    Az ikarus busz kijelzője semmit se mutat,az utasok se szállnak fel a végállomáson,viszont útközben igen szóval így marad :) Köszönöm a Segítséget!
    Este letöltöttem a Sittingen Pályát,bemásoltam mindent,az omsi 2 map-ot indítom el,és kidob vmi hibát a Scenery object-re hivatkozva....Ötlet vki?:)Előre is köszönöm!
  • Haulin
    Valamit nagyon elszúrtam az omsi 2 Editorban. Eltüntettem egy egész tile-t úgy hogy a "delete this tile" gomb közelében sem voltam, s minden eltűnt róla (de észleli az editor hogy ott van, csak mégsincs ott). Egy szép hibaüzenetet dob fel, mikor valami új tárgyat/utat raknék le. Mégpedig ezt:
    "Division durch null". A bermuda háromszög felirat megnyugtatóbb volna. Nemtudjátok, hogy hozzam vissza az eltünt tile-t? :)
  • Carlo da Italia
    Csak nekem a Misja nevü vonalaknál nem tudtam megadni a vonalat ,mert a második táblázatba üres volt.
  • Carlo da Italia
    Van az a Misja nevü 1-től 4-ig,van egy L betűs és van kb 3 vagy 4 PKS azt hiszem.
  • kem001
    Jól olvasom, hogy elvileg 4 vonal van benne?
  • Carlo da Italia
    Nekem ilyet,ilyeneket nem dobot fel,de viszont kicsomagolása során,dobot fel jópár hibás fájlt,de attól független működött,csa a mentrendben a MISJA nevü mentrend 1-től 4-ig nem adható meg,az L és a PKS-es mentrend volt.Vagy csak lehet nálam volt ez a hiányos menetrend?.
    Bár már azóta töröltem a pályát,mert akárhogy is állitottam,néha olyat pattogot a busz hogy csak na.
  • Erlau Trans #49979
    Majd ha megjelenik, akkor letölthetö lesz. 2 napja egyébként téma itt (is).FB urban legend. Vissza kéne olvasni...
  • fahrerplatz
    Ezt most majd' minden nap ki kell írni? sulinet...
  • Benya01
    Senki nem írt ilyet..
  • fghjk
    Mikor lehet majd letölteni a 412-est? Mert már nagyon várom és azt írták, február végén letölthető lesz.
  • Omsifan1225
    Köszönöm segítséged!
    Egyébként pár észrevétel egy-két kör után..
    A volvo9900-assal minimum beállítással szaggatott , de Routeres beállításaival 20FPS alá nem nagyon ment...Bár nekem túlságosan is kidolgozottnak tűnik , és szerintem eléggé könnyen el lehet keveredni a nyilak segítségével is ... ( Vagy csak én vagyok egy analfabéta... :D )
    (martinmassa3:Nem mindegy az neked ?)
  • martinmassa3
    akkor minek teszed bele?
  • Tierhold
    A PKP-s maszlag alapján, úgy látom, hogy vonatot hiányol leginkább.
  • Omsifan1225
    Tudom , oda is másoltam a dolgokat... ;)
  • martinmassa3
    Nem vetted edig észre hogy csak a omsi 1 el kompatibilis a 2 vel nem .
  • Tierhold
    A Hof fájlt beraktad neki?
  • Omsifan1225
    Nem tudom hogy én hibáztam-e el valamit , vagy nem tudom , de a forgalomnál zugriff üzenettel kivág...Erroros bejegyzéseket:
    Error:The file "SceneryobjectsHeirwiatafg_ludzie.cfg" could not be loaded!
    Error: The object "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
    Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
    Error: You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
    Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
    Error:You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
    És 1-2 van még többször is.. Valaki megtudja mondani nekem , hogy pontosan mit is hiányol ? Köszönöm ! :)
  • Carlo da Italia
    Omsi1-be való csak.
    1.4 és 1.6 verzióval megy.
  • [HUN]FaTaL
    Omsi 1 only?
  • gylacus
    Bemásoltad a .hof fájlt a busz mappájába? Ha igen, és úgy se megy, akkor az Alt-menüben a 92-es feliratú gombbal tudod beállítani.
  • vikimaki1
    Még G.Gabe objektjei is benne vannak. :O Kíváncsi leszek rá.
  • Scoobyskull
    Sziasztok,
    Szcecin-féle volvo kijelzéshez mit kell átírni vagy módosítani a hof fájlban, hogy a kiírás sikeres legyen? Mert visszaolvasva láttam, hogy külön kellett okosítani a börzsönyön is. Köszi aki ebben segítene!
  • Carlo da Italia
    Omsi 1 Sosnowo-D±browa Górna
    Letöltés
  • Carlo da Italia
    Üdv mindenkinek!
    Egy nagyon kidolgozott nagyméretű pálya.
    Aki szeretné letölteni Innenletöltheti.
    Omsi1 Sosnowo - D±browa Górna a pálya neve,kipróbáltam,nekem még akkor is néha nem mindig,ugrált a busz mikor teljesen levetem a közlekedő autókat és a parkoló autókat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Missions lehet hétfőtől péntekig 8 és 11 (ünnepnapokon, szombaton és vasárnap küldetések rendelkezésre áll).Térkép működik a OMSI 1,04 és 1,06 (tesztelt két hónapja, hogy jól működik az 1.01).

• Hotemak
    Az Ikarusban nem lesz hangos utastájékoztatásod, ha ez is gond lenne!
  • Hotemak
    Próbáld a menüben beírni a járatot, hagyd az ibis-t! Ott választhatod ki a menetrendet is! Ha játék közben megnyomod a Shift+z kombinációt, a képernyő bal felső sarkában láthatod is, hogy sikerült e felvenned a kívánt menetrendet!
  • Azorasgs500
    Szia!

FElraktam előszőr a simát,és rá a Bkv Verziót,de az Ibisen pl hiába írom be a járat számot,a kijelzőn nem ír semmit,az útvonalat meg egyáltalán nem engedi,és Route Falsch...
    Biztos hogy én rontok el vmit,de már ötletem sincs..
    A Citaro-val meg gond nélkül m1
  • Hotemak
    Szia! Ez alatt mit értesz pontosan? Az "IBIS"-t nem tudod belőni, vagy egyáltalán nem szállnak fel az utasok? Az alap, TITA féle 280-ast használod, vagy a BKV-s verziót?
  • Azorasgs500
    Sziasztok!

1 hete vásároltam meg az Omsi 2 szimulátort,és hát nagyon imádom :) Csak tegnap szerettem volna menni az Ikarus 280-as csodával,de akármit is csinálok,nem tudok vele menetrend szerint menni a Projekt Sczecin pályán...
    Viszont a Mercedes Citaro busszal gond nélkül tudok...Szal vki ha picit segítene azt nagyon megköszönném
  • alexrich
    Sziasztok! Ha esetleg valakinél a fiókban Nógrád Volános festések bújnak szívesen fogadnám őket. Sokat láttam postolva, de nincsenek közzétéve, vagy már törölve lettek. Érdekelne: C56, Ikarus 280, Citaro 2 ajtós, esetleg Man 272. De bármi érdekel a témában.
    Email: [email protected]