63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
madigergo #49995 Á, ez maradhatott ki.. :)
De hogyan kell? Vadul nyomkodom a gombokat, de nem megy... -
"Megfújtad" az alkohol szondát bal oldalon? -
madigergo #49993 Sziasztok!
Letöltöttem a volvo 9900-at, és működik is, cs0ak nem indul be valamiért.. Mit ronthattam el?
(Gyújtás rajta, üresben van..) -
martinmassa3 #49992 köszi -
Én hétvégén vittem le egy menetet a 63-ason Skolwin felé :D(bár városon belül azért laggol rendesen de faluvégen simán megy vagy 20-25 fpssel) Valami borzalmasan hosszú :D (18 km) 30-35 perc alatt tudtam így is teljesíteni 50-60 km/h-val menve... :D Az LU200-assal toltam neki rendesen visszafele (bár akkor kivettem a menetrendet mert vagy 120 km/h-val mentem(Igen, annyival) mivel a váltó constfileját módosítottam a motor fordulatszámainál illetve az áttételnél így simán tolhatom neki 120 km/h-val rendesen ha egyenes az út :) vissza fele így is 15 perc az út végig padlógázon Ko³³ataja felé.. -
Geri556 #49990 Itt mazsolázhatsz :D -
martinmassa3 #49989 Valaki tud omsi 2 mapott? -
Tudd valaki az Ikarus 280-hoz,
a 3 & 4-es ajtóhoz,nyitó és záró,új! beállítás lehetőséget?. -
Valami csoda történt az éterben, ma és tegnap is sikerült egy-egy kanyart fagyás és minden más probléma nélkül levezetni a második epizóddal, Szczecin-en, a 63-as vonalon. 
-
Eltűnt :(
Bocsánat, de az általad keresett tartalom nem található.
Van másik link? -
Azorasgs500 #49985 Az ikarus busz kijelzője semmit se mutat,az utasok se szállnak fel a végállomáson,viszont útközben igen szóval így marad :) Köszönöm a Segítséget!
Este letöltöttem a Sittingen Pályát,bemásoltam mindent,az omsi 2 map-ot indítom el,és kidob vmi hibát a Scenery object-re hivatkozva....Ötlet vki?:)Előre is köszönöm!
-
Haulin #49984 Valamit nagyon elszúrtam az omsi 2 Editorban. Eltüntettem egy egész tile-t úgy hogy a "delete this tile" gomb közelében sem voltam, s minden eltűnt róla (de észleli az editor hogy ott van, csak mégsincs ott). Egy szép hibaüzenetet dob fel, mikor valami új tárgyat/utat raknék le. Mégpedig ezt:
"Division durch null". A bermuda háromszög felirat megnyugtatóbb volna. Nemtudjátok, hogy hozzam vissza az eltünt tile-t? :) -
Csak nekem a Misja nevü vonalaknál nem tudtam megadni a vonalat ,mert a második táblázatba üres volt. -
Van az a Misja nevü 1-től 4-ig,van egy L betűs és van kb 3 vagy 4 PKS azt hiszem. -
Jól olvasom, hogy elvileg 4 vonal van benne? -
Nekem ilyet,ilyeneket nem dobot fel,de viszont kicsomagolása során,dobot fel jópár hibás fájlt,de attól független működött,csa a mentrendben a MISJA nevü mentrend 1-től 4-ig nem adható meg,az L és a PKS-es mentrend volt.Vagy csak lehet nálam volt ez a hiányos menetrend?.
Bár már azóta töröltem a pályát,mert akárhogy is állitottam,néha olyat pattogot a busz hogy csak na. -
Majd ha megjelenik, akkor letölthetö lesz. 2 napja egyébként téma itt (is).FB urban legend. Vissza kéne olvasni... -
fahrerplatz #49978 Ezt most majd' minden nap ki kell írni? sulinet... -
Benya01 #49977 Senki nem írt ilyet.. -
fghjk #49976 Mikor lehet majd letölteni a 412-est? Mert már nagyon várom és azt írták, február végén letölthető lesz. -
Köszönöm segítséged!
Egyébként pár észrevétel egy-két kör után..
A volvo9900-assal minimum beállítással szaggatott , de Routeres beállításaival 20FPS alá nem nagyon ment...Bár nekem túlságosan is kidolgozottnak tűnik , és szerintem eléggé könnyen el lehet keveredni a nyilak segítségével is ... ( Vagy csak én vagyok egy analfabéta... :D )
(martinmassa3:Nem mindegy az neked ?) -
martinmassa3 #49974 akkor minek teszed bele? -
Tierhold #49973 A PKP-s maszlag alapján, úgy látom, hogy vonatot hiányol leginkább. -
Tudom , oda is másoltam a dolgokat... ;) -
martinmassa3 #49971 Nem vetted edig észre hogy csak a omsi 1 el kompatibilis a 2 vel nem .
-
Tierhold #49970 A Hof fájlt beraktad neki? -
Nem tudom hogy én hibáztam-e el valamit , vagy nem tudom , de a forgalomnál zugriff üzenettel kivág...Erroros bejegyzéseket:
Error:The file "SceneryobjectsHeirwiatafg_ludzie.cfg" could not be loaded!
Error: The object "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error: You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error:You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
És 1-2 van még többször is.. Valaki megtudja mondani nekem , hogy pontosan mit is hiányol ? Köszönöm ! :) -
Omsi1-be való csak.
1.4 és 1.6 verzióval megy. -
Omsi 1 only? -
gylacus #49966 Bemásoltad a .hof fájlt a busz mappájába? Ha igen, és úgy se megy, akkor az Alt-menüben a 92-es feliratú gombbal tudod beállítani. -
vikimaki1 #49965 Még G.Gabe objektjei is benne vannak. :O Kíváncsi leszek rá. -
Scoobyskull #49964 Sziasztok,
Szcecin-féle volvo kijelzéshez mit kell átírni vagy módosítani a hof fájlban, hogy a kiírás sikeres legyen? Mert visszaolvasva láttam, hogy külön kellett okosítani a börzsönyön is. Köszi aki ebben segítene! -
Omsi 1 Sosnowo-D±browa Górna
Letöltés
-
Üdv mindenkinek!
Egy nagyon kidolgozott nagyméretű pálya.
Aki szeretné letölteni Innenletöltheti.
Omsi1 Sosnowo - D±browa Górna a pálya neve,kipróbáltam,nekem még akkor is néha nem mindig,ugrált a busz mikor teljesen levetem a közlekedő autókat és a parkoló autókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Missions lehet hétfőtől péntekig 8 és 11 (ünnepnapokon, szombaton és vasárnap küldetések rendelkezésre áll).Térkép működik a OMSI 1,04 és 1,06 (tesztelt két hónapja, hogy jól működik az 1.01).
-
Hotemak #49961 Az Ikarusban nem lesz hangos utastájékoztatásod, ha ez is gond lenne!
-
Hotemak #49960 Próbáld a menüben beírni a járatot, hagyd az ibis-t! Ott választhatod ki a menetrendet is! Ha játék közben megnyomod a Shift+z kombinációt, a képernyő bal felső sarkában láthatod is, hogy sikerült e felvenned a kívánt menetrendet! -
Azorasgs500 #49959 Szia!
FElraktam előszőr a simát,és rá a Bkv Verziót,de az Ibisen pl hiába írom be a járat számot,a kijelzőn nem ír semmit,az útvonalat meg egyáltalán nem engedi,és Route Falsch...
Biztos hogy én rontok el vmit,de már ötletem sincs..
A Citaro-val meg gond nélkül m1 -
Hotemak #49958 Szia! Ez alatt mit értesz pontosan? Az "IBIS"-t nem tudod belőni, vagy egyáltalán nem szállnak fel az utasok? Az alap, TITA féle 280-ast használod, vagy a BKV-s verziót? -
Azorasgs500 #49957 Sziasztok!
1 hete vásároltam meg az Omsi 2 szimulátort,és hát nagyon imádom :) Csak tegnap szerettem volna menni az Ikarus 280-as csodával,de akármit is csinálok,nem tudok vele menetrend szerint menni a Projekt Sczecin pályán...
Viszont a Mercedes Citaro busszal gond nélkül tudok...Szal vki ha picit segítene azt nagyon megköszönném -
alexrich #49956 Sziasztok! Ha esetleg valakinél a fiókban Nógrád Volános festések bújnak szívesen fogadnám őket. Sokat láttam postolva, de nincsenek közzétéve, vagy már törölve lettek. Érdekelne: C56, Ikarus 280, Citaro 2 ajtós, esetleg Man 272. De bármi érdekel a témában.
Email: [email protected]