63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A kettőnél is hoz egy picit. -
A kettőre értettem a patcheket. :)
Az első rész nálam a teljesen fel volt patchelve, és sokat számított ám. -
norb82 #50527 Ezért amúgy perelhetne egy szépet. -
Routeres #50526 Írt a készítő, hogy eredetileg 15$-ért adta volna, csak az a tag, aki a készítők közé be van írva, (Iura Homyakov) ellopta.
Félek egyértelmű a válasz, de mikor jönnek már rá az emberek, hogy soha, semmilyen körülmények között nem szabad kiadás előtt elküldeni a cuccokat másnak?! -
Geri556 #50525 Valóban ? Mert akkor szedem is le a másik fórumról... -
Routeres #50524 Fun fact: lopott a cucc. -
norb82 #50523 Máris felteszem. -
Hát nálam nem jó. Nem a link hanem az ofpmafia. Befagy és ezért kértem, hogy valaki dobja fel megára. -
norb82 #50521 Ott a link, rákattintasz és jön lefele:)
-
Liaz 6212.00 Letöltési linkje -
Babszemzozo #50519 szia a festést el tudnád küldeni? :) -
ekepista #50518 sziasztok ezt aliaz buszt én is
lszeretné tölteni légyszives linkeljetek egy jó oldaltahonét lelehet norálisan szedni
-
Nem raknád fel megára? Mert nekem nem engedi tölteni az oldal. -
norb82 #50516 http://ofpmafia.eu/topic/477-downloadliaz-621200/
-
Babszemzozo #50515 a buszt honnan lehet leszedni?
am jó festés -
norb82 #50514 Liaz 6210 BKV repaint
[IMG][/IMG]
-
gylacus #50513 Atyaég... Ezek megjelennek, szerintem napokig nem fogok aludni. Mert azért ha minden reggel ugyanazzal a típussal és ugyanazzal a járművel jár valaki (hát még ha vezeti) és ismeri minden porcikáját, azok szerintem nagyon jól mutatnak a kész modellben.
(Nem tudom, lesznek-e ilyen finomságok, nem gusztustalan CD- és zászlókirakatra gondolok orosz módra, hanem pl. egy apró "kabala", vagy pl. bérlet-érvényesítő pecsét
)
-
Geri556 #50512 Tudom, de valószínűleg direkt csinálja... -
norb82 #50511 Reménytelen eset a srác.... -
Geri556 #50510 Off topic... -
norb82 #50508 Az 1.04 javított rengeteget az 1 futásán. Tényleg rengeteget. Másrészt egy csomó kiegészítő nem működik anélkül. (1.06 is jó, abban is benne az 1.04) -
Mindenképp, mert az 1.06 sokat hoz. -
Az gáz, ha nálam fordítva van? 
Amúgy viccen kívül, nálam a kettő jobban fut mint az egy, pedig a full natúr első verzió, semmi "peccs" nincs rajta.
Érdemes lenne felpatchelni? -
Babszemzozo #50505 jók lesznek :)alig várom már -
MAN EN92-GN92 BVG 'new' repaint pack - A csomag 4+4 festést fog tartalmazni.
-
Itt még nem volt.
[IMG][/IMG]
-
norb82 #50502 A 2 rosszabbul fut mint az 1, ha csuklósssal mész akkor meg főleg. -
Aha értem köszi a választ.
Csak az a furcsa,hogy az omsi 1 meg megy rendesen,akármelyik pályát teszek be,kivétel a legnagyobb kidolgozású pályák amit nem teszek bele.
Omsi 1-nél,ott nincs semmi probléma,rendesen fut minden. -
norb82 #50500 Azért mert határon van a géped teljesítménye, külső nézetben még bírja, belsőben már nem. Próbálj még lejjebb venni ebből-abból-amabból, ha nem segít akkor sajnos így jártál, ennyit tud a géped. -
Tudja valaki hogy egyik hónapról a másikra,mikor ki szeretnék próbálni egy másik pályát omsi2-be,mindegy milyen buszt választok ki,sofőr nézetből pattog a busz,de viszont mikor kiteszem külső F3-ba,akkor megszünik a busz pattogása,nem mindegyiknél,de legtöbbjénél igen.
Már állítottam,egy kicsit a grafikán,állítottam a parkoló autókon levettem teljesen,napsütést levettem teljesen,effekeket levettem teljesen.
Mi lehet a probléma? mert azelött rendesen működött olyan pályák is amik eddig nem pattogtak,most igen.
Válaszokat és segítséget előre is megköszönöm. -
gabesz012 #50498 Jó, azért ez csak egy játék, azon belül is egy user addon, nem lehet minden tökéletesen ugyanolyan, mint igaziból. :) De működik. Bár ez a C1-es még így is a legjobb buszok közé tartozik, pl. a Lion's city-ben sokkal szarabbak a klíma/fűtés scriptek. -
Én a kályhához azt szoktam bekapcsolni. Normális módon fater Citarojában úgy működik minden, hogy a tekerősök a "Pilótafülkét" ( :D:D ) szabályozzák, minden más az utastér. -
gabesz012 #50496 Nem, nem normális. :) De egyébként ja, a script ilyen, utána nyugodtan le lehet tekerni. És az nem fűtéskapcsoló, csak hőfokszabályzó. Fűtés a kályha (webasto) benyomása után lesz, illetve van még egy kapcsoló, amire úgy figyeltem meg, úgyszint elkezd melegíteni. A tetőablak nyitó mellett egy ventilátor ikonos kapcsoló. Talán valamilyen keringtető lehet? -
hát ha arra rányomok áttekerődik a fűtéskapcsoló melegre. ez normális? :D -
gabesz012 #50494 A szellőzős konzolon a bal alsó gomb, (a jobb oldali alsó a kályha), a másik kettő kapcsoló meg elvileg nem csinál semmit. -
Visszaraktam, feltettem nemeza doormod-ját, de úgyanezt a hibát kapom a busz kiválasztásánál. :( -
norb82 #50492 Visszarakod az eredeti Citarot és csak a festést másolod be a modból. -
Írtam pm-et. De amúgy csak tegnap óta van ez a hiba amióta leszedtem a bkk modos citarot innen, és bármelyik ajtósat akarom kiválasztani, ezt a hibát írja ki. Ja és az előző O530G buszt töröltem a vehicles mappából. Valaki tud rá megoldást?
-
A Citaroban melyik a klíma gombja? -
mk452001 #50489 Sikerült.
2-esre tettem ugyan, de most már a pálya nyomokban villamost is tartalmaz :P